Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Plan voor chippen bevolking via griepvaccinaties al in 1989 in Britse krant
Plan voor chippen bevolking via griepvaccinaties al in 1989 in Britse krant
IBM-document bewijst dat bedrijf al in 2006 wist van huidige pandemie- YouTube video met uitgelekte opname CFR

 
 
Onder de kop 'Big Brother komt eraan' plaatste de Britse krant 'The Sun' op 1 augustus 1989 een artikel waarin geheime overheidsplannen werden onthuld om de bevolking onder het mom van een 'varkensgriep pandemie' via vaccins te injecteren met een micro- of nanochip. Doel: het verkrijgen van totale controle. 20 jaar later lijkt dit scenario exact uit te komen - zelfs de soort griep is dezelfde als in het artikel!

In het artikel wordt letterlijk gesproken over 'varkensgriep vaccinaties', waarin een nanochip verborgen zal zijn. 'De artsen zullen zelf totaal onwetend zijn wat zij bij de mensen injecteren,' aldus het artikel. 'Er zou ook gezegd kunnen worden dat het om een noodzakelijk genetisch implantaat gaat dat helpt de ziekte te bestrijden.'De huidige gebeurtenissen rondom de Mexicaanse (varkens-)griep lijken als twee druppels water op het scenario in het 20 jaar oude artikel. Het feit dat het om 'geheime overheidsplannen' zou gaan werd destijds door slechts weinigen serieus genomen, mede vanwege het feit dat The Sun gerekend wordt tot de boulevardpers.
 
Begin vorige week was er enige ophef over het feit dat de injectiespuiten met daarin het vaccin tegen de Mexicaanse griep volgens diverse (huis-)artsen 'bot' zouden zijn. Haastig werd via de media gezegd dat het onzin was, of werd er een vage verklaring gegeven dat het om een terugwijkend beschermlaagje om de naald zou gaan. De 'botte' naalden waren echter onmiddellijk voer voor de toch al bestaande speculaties en aanwijzingen, dat de vaccins mogelijk nanochips bevatten.
 
IBM wist al in 2006 van pandemie
In de VS is een intern document boven tafel gekomen waaruit blijkt dat multinational IBM al in 2006 op de hoogte was van het feit dat er een (geplande)pandemie zou komen. In het 'Service & Global Procurement pan IOT Europa / Pandemic Plan Overview', dat verspreid werd onder IBM topmanagers in Frankrijk, staat letterlijk te lezen dat er 100% kans was op de uitbraak van een pandemie binnen vijf jaar.

'Gedurende de pandemie zal maximaal 30% van onze werknemers nog beschikbaar zijn,' stelt het als 'vertrouwelijk' bestempelde document. 'We houden rekening met 2 pandemie-golven, die ieder 12 weken duren, gescheiden door een 12 weekse 'rust'periode. Waarschijnlijk enkele dagen vóór de officiële bekendmaking door de WHO zal het Bedrijf op de hoogte worden gesteld. Wij zullen in ieder land waar wij opereren positief op verzoeken van de Overheid reageren.'
 
 
 
Het document bewijst dat grote bedrijven zoals IBM nauw betrokken zijn bij de Mexicaanse grieppandemie, waardoor er nauwelijks nog twijfel over kan zijn dat deze doelbewust gepland is. Gisteren schreven we dat er sterke aanwijzingen zijn dat het farmaceutische bedrijf Baxter International verantwoordelijk is voor de huidige virusuitbraak in Oekraïne. Op 12 maart 2009 plaatsten we een artikel over het feit dat een Amerikaanse militaire studie al in 1996 een wereldwijde grieppandemie 'plande' voor het jaar 2009.
 
De pandemie zal op een bepaald moment als voorwendsel gebruikt kunnen gaan worden om de staat-van-beleg af te kondigen, of in ieder geval stringente overheidsmaatregelen door te voeren. In de Oekraïne zien we waar dat straks ook in andere landen toe zou kunnen leiden: reisrestricties, het sluiten van scholen en bioscopen, en samenscholingsverboden. Ook het IBM-document spreekt van 'quarantaines' en andere operationale maatregelen die op last van de WHO genomen zullen gaan worden.
 
Het is bewezen dat IBM Nazi-Duitsland van de noodzakelijke technologie voorzag om hun massale genocideprogramma's in goede banen te leiden.Volgens auteur Edwin Black was IBM betrokken bij vrijwel ieder aspect van de plannen van Hitlers Derde Rijk (zie dit artikel 'Boek bewijst steun Amerikaanse bedrijven aan Nazi-Duitsland'). Behalve IBM waren de Rockefellers, het Carnegie Instituut en andere globalistische instellingen nauw betrokken bij het Duitse eugenetische programma. Adolf Hitler schreef in 'Mein Kampf' dat zijn rassenideologie rechtstreeks uit Amerika afkomstig was.
 
Uitgelekte opname CFR
De onderstaande YouTube video bevat een (veronderstelde uitgelekte) opname van een symposium van de beruchte Council on Foreign Relations (CFR), één van de 'clubs' waar de machtselite zich van bedient om te komen tot totale controle over de hele wereld.

Een niet bij name genoemde persoon noemt de anti-vaccinatiebeweging 'een nogal ongezonde combinatie van ultra-rechts en ultra links, een soort Hitler- Stalin pact,' wat voor enige hilariteit bij de toehoorders zorgt. 'Ik vraag me af of we deze mensen wel goed genoeg tegenwerken... We moeten ze anders aanpakken, we moeten betere tegenmaatregelen tegen hen nemen.'

Na enkele tv-beelden van onder andere interviews met mensen op straat die aangeven zich niet te laten vaccineren, wordt vervolgd met de CFR-opname. Twee experts geven toe dat het H1N1-virus helemaal niet zo gevaarlijk is. Een eerdere uitspraak van president Obama dat het vaccinprogramma 'volledig vrijwillig' zal zijn, wordt ontkracht door de recente plannen van de staat New York om voor bepaalde groepen 'verplichte vaccinaties' in te voeren, iets waar de CFR volledig achter staat.
 
Een andere CFR-expert heeft zo haar eigen ideeën om de bevolking te misleiden. 'Zeg gewoon dat er een tekort (aan vaccins) is, dan gaan ze vanzelf in de rij staan,' waar de aanwezigen smakelijk om moeten lachen. Pal daarna een fragment van een paniekerig bericht op tv, met het nieuws dat Amerikaanse artsen zich zorgen maken omdat de voorraad vaccins op begint te raken, en mensen in de rij gaan staan 'in de hoop dat hun kinderen nog gevaccineerd kunnen worden.'

Steeds meer propaganda in Nederlandse massamedia

In de Nederlandse massamedia zien we dat geprobeerd wordt de groeiende anti-vaccinatiebeweging van de laatste tijd met korte berichtjes de mond te snoeren ('Griepvaccin is veilig'). Daarnaast begint ook hier de paniekzaaierij grotere vormen aan te nemen: 'Ernst Mexicaanse griep dringt door' )(NU.nl), waarin directeur Roel Coutinho van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) opmerkt dat 'nu de ziekte er eenmaal is, een verschuiving in de publieke opinie' te zien zou zijn. Door het overlijden van enkele kinderen zou er een omslag in denken plaatsvinden, en zouden inmiddels meer verpleegkundigen zich willen laten vaccineren.
 
Volgens VVN (Verpleegkundigen  en Verzorgenden Nederland) is de weerstand tegen de campagne 'Laat je vaccineren' afgenomen, en komen er geen negatieve reacties meer op. Opnieuw een bewijs dat de massamedia gebruikt wordt om de valse paniekpropaganda over het Mexicaanse griepvirus aan te zwengelen, zodat zoveel mogelijk mensen zich zullen laten inspuiten met een niet getest en volgens veel experts levensgevaarlijk vaccin, dat wellicht ook nog eens een nanochip bevat. Ook zou het zo kunnen zijn dat men via de media de publieke opinie zó probeert te beïnvloeden, dat straks een meerderheid eventueel gedwongen vaccinaties zonder protest zal accepteren en er geen massaal verzet zal zijn.


Xander

Bronnen:
 
 


Zie ook:
 
...
02-09: Implanteerbare microchip moet griepvirus gaan herkennen (/WHO wil wetgeving landen en individuele mensenrechten buiten werking stellen om gedwongen vaccinaties af te dwingen)
...
...
...
...

(Voor veel meer artikelen over de Mexicaanse griep (maart-september 2009): zie link laatste artikel 28-10)
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl