Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

'Dodelijke griepvariant Oekraïne mogelijk biowapen van Baxter International'
'Dodelijke griepvariant Oekraïne mogelijk biowapen van Baxter International'
In zeer korte tijd 200.000 zieken en 60 doden - Oekraine sluit scholen en bioscopen, legt reisrestricties op - 'WHO officials in Kiev geland, nemen de facto controle over het land' 

 
 
Volgens Jane Burgemeister, de inmiddels wereldwijd bekende Oostenrijkse onderzoeksjournalist die eerder dit jaar aanklachten indiende tegen onder andere de VN, de Wereld Gezondheids Organisatie en de Amerikaanse president Barack Obama wegens poging tot massamoord via het Mexicaanse griepvaccin, komt er steeds meer bewijs boven tafel dat de plotselinge uitbraak van een dodelijke griepvariant in de Oekraïne -volgens de internationale media zou het om de Mexicaanse griep gaan- niets minder is dan de inzet van een biologisch wapen, gefabriceerd door het beruchte farmaceutische bedrijf Baxter International.

In februari van dit jaar kwam Baxter International negatief in het wereldnieuws, nadat het bedrijf 'per ongeluk' een zeer grote hoeveelheid besmet vaccinmateriaal naar diverse laboratoria in het buitenland had gezonden. Een Tsjechisch laboratorium besloot om het vaccinmateriaal eerst op fretten te testen, die onverwacht allen overleden. Op deze manier werd maar nèt voorkomen dat honderdduizenden mensen over de hele wereld besmet werden met een dodelijk verontreinigd vaccin.

Baxter maakte al eens eerder een grove 'fout' door het verstrekken van met het HIV-virus besmet bloed aan hemofilie-patiënten. Duizenden patiënten kregen op deze manier het AIDS-virus in hun lichaam gespoten en zijn inmiddels overleden, nadat velen van hen ook hun partners hadden besmet.
 
In de zomer van 2009 kwam The Huffington Post met een bizar verhaal naar buiten. Een man genaamd Joseph Moshe zou na een urenlange belegering -waarbij hij zelfs diverse traangasaanvallen zou hebben weerstaan- door de Amerikaanse politie zijn gearresteerd, omdat hij het Witte Huis bedreigd zou hebben. Een deel van de internetgemeenschap reageerde zeer skeptisch op de opgegeven reden van Moshes arrestatie.
 
Vervolgens verschenen er berichten dat Joseph Moshe eigenlijk een in biologische oorlogsvoering gespecialiseerde agent van de Israëlische Mossad was, die tijdens een radio-uitzending anoniem opbelde en waarschuwde dat Baxter International een dodelijk biowapen had gemaakt, dat via een vaccin onder de bevolking verspreid zou gaan worden.

Natuurlijk kan iedereen een dergelijk komplotachtig doemscenario bedenken, dus ook deze versie werd met op internet terecht met de nodige skepsis ontvangen. Het verbazingwekkende is echter, dat Moshe exact gelijk bleek te hebben over de lokatie waar het biologische wapen zou worden geproduceerd: Oekraïne.
 
Joseph Moshe beweerde in augustus dat juist in Oekraïne dit dodelijke biologische wapen gefabriceerd werd. Dit was meer dan twee maanden vóór de huidige gebeurtenissen in het oost Europese land. Het feit dat Moshe precies wist in welk land een nieuwe epidemie op de bevolkingzo worden losgelaten wijst er zeer sterk op dat hij inderdaad beschikte over inside informatie.
 
Als we aannemen dat iedere persoon op deze planeet een even grote kans heeft om slachtoffer te worden van een epidemie van een dodelijk virus, dan is de kans dat Moshe bij toeval het juiste land noemde slechts 0,69% (46 miljoen Oekraïners, 6,7 miljard Wereldbewoners). Maar aangezien het hier om een uitbraak met een dodelijk griepvirus gaat, zoals Moshe voorspelde, zijn de kansen dat hij toevallig goed gokte nóg kleiner. De reden is dat de overgrote meerderheid influenza-infecties in augustus zich in andere landen dan de Oekraïne voordeden.
 
Aanvankelijk kende Oekraïne slechts twee gevallen Mexicaanse griep - tot afgelopen vrijdag 30 oktober, toen in de hoofdstad Kiev de eerste dode viel als gevolg van het H1N1 virus, en de regering plotseling stringente quarantaine maatregelen afkondigde, omdat 30 eerdere overlijdensgevallen ook het gevolg van de Mexicaanse griep zouden zijn geweest. Daarnaast zouden er nog eens 22 mensen griepverschijnselen vertonen - een aantal dat vandaag, slechts 3 dagen later, gestegen is tot 200.000! Ook zouden er inmiddels al 60 doden gevallen zijn.
 
Het biomedische profiel van Joseph Moshe lijkt te bevestigen dat hij een microbioloog is. Ook is geverifieerd dat Baxter International inderdaad een vestiging in Oekraïne heeft.
 
Wat de zaak extra verontrustend maakt is het feit dat er sinds 1994 al zeker 90 vooraanstaande microbiologen van over de hele wereld onder mysterieuze omstandigheden om het leven zijn gekomen. De gebeurtenissen rondom Joseph Moshe, die op moedige wijze probeerde de wereldbevolking te waarschuwen, zou kunnen verklaren waarom de afgelopen 15 jaar zoveel microbiologen vermoord werden.
 
Het feit dat Moshe twee maanden van tevoren de uitbraak van een dodelijke griepepidemie voorspelde in precies het goede land, dat op dat moment op geen enkele wijze verdacht was, maakt zijn bewering dat Baxter International verantwoordelijk is voor de huidige plotselinge uitbraak des te geloofwaardiger. Tevens laat het zien dat microbiologen door de mensen die dit biowapen hebben ontworpen en nu zijn gaan verspreiden, klaarblijkelijk als een hinderlijk obstakel worden gezien.

De regering van Oekraïne, dat grenst aan vier EU-landen, heeft inmiddels het bevel gegeven de scholen en bioscopen in het land te sluiten, samenscholingen tenminste drie weken lang te verbieden, en de bevolking tevens reisrestricties op te leggen. Volgens de Wereld Gezondheids Organisatie zijn er vorige week wereldwijd 700 doden gevallen als gevolg van de Mexicaanse griep, waarmee het totaal aantal slachtoffers op ruim 5700 komt.

Volgens de Duitse media is een team WHO-experts inmiddels in Kiev geland en treffen zij voorbereidingen om de controle over de politie, het leger en de medische instellingen over te nemen. Oekraïne zou inmiddels 300 miljoen doses Tamiflu hebben besteld; een vliegtuig met 16 ton Tamiflu zou inmiddels in het land gearriveerd zijn.
 
Onafhankelijke burgers uit de grote stad Lviv (of Lwow) zeggen echter dat er geen enkel teken is dat er daadwerkelijk een epidemie is uitgebroken. Dit wakkert de toch al aanwezige angst aan, dat de strenge noodmaatregelen tegen de Mexicaanse griep slechts een mediahype zijn, en gebruikt zullen worden om onder valse voorwendselen een militaire dictatuur in het land te installeren. Oekraïne is zwaar getroffen door de wereldwijde economische crisis. Tevens wordt de regering van het land geplaagd door diverse corruptieschandalen.
 
 
Xander

Bronnen:
 
Steve Quayle (lijst 90 dode microbiologen)
 
Zie ook:
 
(Voor veel meer artikelen over de Mexicaanse griep (maart-september 2009): zie link laatste artikel 28-10)
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl