Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Honderden zieken en enkele doden na begin vaccinaties Zweden
Honderden zieken en enkele doden na begin vaccinaties Zweden
Nog maar 13% van de Duitsers zal zich laten vaccineren; 66% weigert categorisch

 
 
Al snel na het begin van de vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep in Zweden hebben zich al meer dan 200 mensen in het ziekenhuis gemeld met klachten over ernstige bijwerkingen. Tevens stierven twee ouderen, kort nadat ze geinjecteerd waren met het vaccin. Historisch gezien worden slechts 10% van alle gevallen van bijwerkingen gerapporteerd, dus waarschijnlijk is dit slechts het topje van de ijsberg.
De Zweedse massamedia, die maandenlang de vaccinatiecampagne hebben gepromoot, zwijgen in alle talen. Twee kranten vormen daarop de uitzondering: Expressen en Aftonbladet, die langzaam maar zeker een steeds kritischer standpunt durven in te nemen.
 
Aftonbladet berichtte als eerste over de twee dodelijke slachtoffers als gevolg van de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep. Beide bejaarden hadden reeds een slechte gezondheid. Eén van hen was een man die waarschijnlijk aan een hartaanval stierf; de ander was een 65 jarige vrouw die een 'spieraandoening' had. Gezondheidsofficials houden echter vol dat er geen verband is met het vaccin.
 
Net als in Nederland worden in Zweden aanvankelijk eerst de 'risicogroepen' gevaccineerd: ouderen, medisch personeel en zwangeren (!). Ook de Zweedse media hebben vrijwel ieder debat over het nut en het mogelijke gevaar van de vaccinaties geblokkeerd, en zijn blijven volhouden dat de griep voor veel meer slachtoffers zal gaan zorgen dat het vaccin. Toch zijn er nu al meer doden in Zweden gevallen door het vaccin dan door de Mexicaanse griep zélf.
 
De Zweedse authoriteiten hebben geen enkel excuus als straks zal blijken, dat het vaccin onnoemelijk veel gezondheidsproblemen zal veroorzaken, aangezien ze op talloze manieren gewaarschuwd zijn. Terwijl de Mexicaanse griep wereldwijd tot nu toe nauwelijks voor enige problemen heeft gezorgd en veel minder slachtoffers maakt dat een normale seizoensgriep, blijft men echter vasthouden aan het massaal injecteren van een ongetest en volgens veel experts levensgevaarlijk vaccin.
 
'Het grootste medische schandaal in de geschiedenis van Zweden is zojuist begonnen,' schrijft Johan Niklasson op flucase.com, de website van de Oostenrijkse onderzoeksjournalist Jane Burgemeister, waar de échte informatie over het vaccin en de Mexicaanse griep verzameld wordt. Helaas gaat niet alleen Zweden gewoon verder met vaccineren; ook in Noorwegen wordt binnenkort begonnen. In Nederland staan in totaal 3 vaccinatierondes gepland; de eerste moet op donderdag 12 november beginnen.

Duitsland: nog maar 13% laat zich vaccineren
In Duitsland heeft onder andere  het bericht dat de Duitse politici een ander, 'veilig' vaccin toegediend krijgen dan de bevolking, ervoor gezorgd dat nog maar 13% van de Duitsers van plan is zich te laten vaccineren tegen de Mexicaanse griep. Dat was in juli nog 51%. 66% geeft aan zich beslist niet met het vaccin te laten injecteren - een voorbeeld dat over de heel de wereld navolging verdiend.
 
 
Xander
 
Bron:
 

(Voor overige links Mexicaanse griep: zie vorig artikel van vandaag)
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl