Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Implanteerbare microchip moet griepvirus gaan herkennen
Implanteerbare microchip moet griepvirus gaan herkennen
WHO wil wetgeving landen en individuele mensrechten buiten werking stellen om gedwongen vaccinaties af te dwingen

 
 
's Wereld bekendste producent van RFID-(Radio Frequentie IDentificatie) microchips, Verichip, is bezig met de ontwikkeling van een implanteerbare microchip die in staat is om vroegtijdig 'bio-dreigingen' zoals het Mexicaanse griepvirus in het lichaam te detecteren. Zal de kunstmatig gecreëerde angst voor de 'varkens'griep pandemie gebruikt gaan worden om de wereldbevolking massaal te gaan voorzien van geimplanteerde microchips?

De huidige chip van Verichip is niet groter dan een rijstkorrel en is tot nu toe de enige die is goedgekeurd door het toonaangevende Amerikaanse Voedsel- en Medicijn Bestuur. Op deze implanteerbare chip worden onder andere medische gegevens opgeslagen, waardoor artsen in een ziekenhuis onmiddellijk kunnen zien met wie ze te maken hebben en wat de medische achtergrond is als er een patiënt wordt binnengebracht die buiten bewustzijn is.
 
Volgens de voorzitter van Verichip, Scott R. Silverman, werkt zijn bedrijf nu samen met Receptors LLC aan het ontwikkelen van de virus-detectietechnologie. 'Bij de opbouw van onze samenwerking met Receptors... gaan we verder dan patiëntenidentificatie, en ontwikkelen we sensors die ziektes en virussen zoals het griepvirus kunnen herkennen en identificeren.'
 
Het doel van de samenwerking tussen beide bedrijven is om de bestaande glucose-detectietechnologie geschikt te maken voor het detecteren van virussen. Een toekomstige implanteerbare microchip moet vervolgens zelf de diagnose kunnen stellen met welk virus iemand geinfecteerd is.
 
Het is onduidelijk wanneer de chip gereed is om massaal toegepast te worden. Al in 2007 werkte concurent Quidel Corp., gevestigd in het Californische San Diego, aan de zogenaamd 'MChip' waarmee een destijds gevreesde uitbraak van het vogelgriepvirus gedetecteerd zou kunnen worden.

In het licht van deze ontwikkelingen is het steeds makkelijker voorstelbaar dat de door de media en overheden aangewakkerde angst voor de Mexicaanse grieppandemie er toe kan leiden dat de wereldbevolking straks zonder veel protesten bereid en mogelijk zelfs zeer gewillig is om een in hun lichaam geimplanteerde microchip te accepteren. Ook is het mogelijk dat deze chip enige tijd ná de grieppandemie wordt ingevoerd, als deze (lees: de vaccinaties) grote aantallen slachtoffers heeft gemaakt, waardoor de mensen extra bang zijn om in de toekomst het slachtoffer te worden van bijvoorbeeld een pandemie van een ander virus.

WHO wil wetgeving landen buiten werking stellen en vaccinaties afdwingen
Op de officiële 'checklist voor griep planning' van de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) staat onder Sectie 1.5.1. het volgende vermeld:
 
'Gedurende een pandemie kan het nodig zijn om de bestaande wetgeving of de (individuele) mensenrechten buiten werking te stellen. Voorbeelden zijn gedwongen quarantaine (buiten werking stellen van het individuele recht op vrijheid van beweging), het gebruik van private gebouwen als ziekenhuizen, het zonder toestemming gebruiken van medicijnen, gedwongen vaccinaties of de invoering van noodmaatregelen bij essentiële (hulp)diensten. Deze besluiten vereisen een wettelijk raamwerk, zodat een heldere beoordeling en rechtvaardiging van de overwogen maatregelen verzekerd wordt, alsmede ook de samenhang met de internationale wetgeving (Internationale Gezondheids Voorschriften).
 
Op het gisteren geplaatste artikel 'Uitgelekt document Franse overheid: 'vrijwillig' vaccinaties zullen toch afgedwongen worden' kreeg ik enige reacties waarin gesteld werd dat het hier slechts om Frankrijk gaat, en niet persé om andere landen zoals Nederland. Deze personen zien echter over het hoofd dat de WHO de regeringen van ALLE 194 aangesloten landen -ook Nederland- deze documenten heeft toegezonden, waarin staat dat de nationale wetgeving van ieder land desnoods buiten werking gesteld moet worden om een gedwongen vaccinatieprogramma mogelijk te maken.
 
 
Xander

Bronnen:
 
WHO (=tip van René) 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl