Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Griepvaccin heeft in zowel VS als EU officiële indexcode '666'
Griepvaccin heeft in zowel VS als EU officiële indexcode '666'Opnieuw een verbijsterende bevestiging van een in een groot aantal recente artikelen op Xandernieuws geponeerde stelling dat de machtselite achter de schermen doelbewust toewerkt naar de vervulling van de Bijbelse endtijdprofetiën (maar wel met een hele andere uitkomst in gedachten). En dat ze daar steeds brutaler in worden blijkt wel hieruit: de voorraden griepvaccins, waar we al regelmatig over schreven dat deze mogelijk levensgevaarlijk zullen blijken te zijn voor het menselijk immuunsysteem en daarom gebruikt lijken te gaan worden voor massale depopulatie (=massamoord), heeft in zowel de VS als de EU de indexcode 666 gekregen.
Voor de enkeling bij wie er nu nóg geen alarmbelletjes gaan rinkelen: '666' is in de Bijbel de code voor 'Het Beest' (Openbaring 13:18). In naam van dit 'Beest' zal de hele wereldbevolking gedwongen worden om een 'merkteken' (mogelijk een geimplanteerde chip o.i.d.) aan te nemen waarmee iedere persoon biometrisch geidentificeerd kan worden. Dan zal niemand meer zonder zo'n chip (of anderssoortig teken) kunnen kopen of verkopen. 'Naast een politiek systeem vertegenwoordigt het 'Beest' óók een religieus systeem, naar verwachting een gedwongen samengaan van alle grote wereldreligies, waar iedereen trouw aan zal moeten zweren. Zo niet, dan volgt de doodstraf.
 
De mensheid onder het systeem van 'Het Beest' zal volgens de Bijbel ten prooi vallen aan een serie vreselijke oordelen, waar miljarden mensen bij om het leven zullen komen. Dat deze verschrikkelijke periode mogelijk heel dichtbij is zagen we bijvoorbeeld gisteren in het artikel 'Laatste Web Bot rapport schetst gruwelijke toekomst'.
 
Het grieppandemie vaccin dat door het bedrijf GlaxoSmithKline wordt ontwikkeld wordt door de authoriteiten gekarakteriseerd als een substantie die moet worden opgeslagen in de 'bio defensie' voorraden van zowel de VS als de EU. Voor de volledigheid bij deze de gegevens uit een biofarmaceutische database:
 
"Prepandrix; Pandemrix – influenza virus H5N1, inactivated, vaccine, with AS03 adjuvant; bird flu vaccine; avian influenza vaccine; pandemic influenza vaccine"

Company roles:

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) — R&D ; Tech. ; USA mark.
GlaxoSmithKline Biologicals S.A. (GSK) — Manuf. ; R&D ; Tech. ; Europe mark.
GlaxoSmithKline plc (GSK) — Parent
Monograph size = 15988 characters (not including indexing, nomenclature, links, etc. on this page)

Partial monograph text:
393 Influenza Vaccine, H5N1/GSK

Pandemic Influenza vaccine, surface antigen, inactivated; influenza vaccine, pandemic – Prepandrix; Pandemrix; influenza virus H5N1 vaccine; bird flu vaccine; influenza virus H5N1, inactivated, vaccine; avian influenza vaccine; influenza H5N1 virus (A/Indonesia) vaccine

Status: vaccine approved in EU in May 2008; being added to U.S. and other countries’ stockpiles

Organizations involved:

GlaxoSmithKline Biologicals S.A. – Manuf.: R&D; Tech.; Europe mark.

GlaxoSmithKline plc – Parent

Centers for Disease Control & Prevention (CDC) – R&D; Tech.; U.S. mark..

Description: Prepandrix “prepandemic vaccine” is a conventional egg-cultured influenza virus H5N1 (A/VietNam/1194/2005 NIBRG-14) clade 2 inactivated split-antigen vaccine. The H5N1 clade 2 bulk material is being manufactured from a laboratory version seed virus of the wild-type virus provided by the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC). The reference virus, A/Vietnam/1194/2004 (H5N1) NIBRG-14, was developed using reverse genetics, with reassortment strain combining the H5 and N1 segments to with an influenza virus PR8 strain backbone. In addition the H5 was engineered to eliminate the polybasic stretch of amino-acids at the HA cleava … truncated (just the beginning)

Nomenclature:

Infleunza Vaccine, H5N1/GSK [BIO]
Prepandrix [TR]
Pandemrix [TR]
Pandemic Influenza vaccine, surface antigen, inactivated [EU]
Prepandemic influenza vaccine (H5N1) (split virion, inactivated, adjuvanted) A/VietNam/1194/2004 NIBRG-14 [EU]
Pandemic influenza vaccine (H5N1) (split, inactivated, adjuvanted) [EU]
avian influenza vaccine [SY]
bird flu vaccines [SY]
influenza H5N1 virus (A/Indonesia)vaccine [SY]
influenza vaccine, pandemic [SY]
influenza virus H5N1, inactivated, vaccine with AS03 adjuvant [SY]

Index Terms:

Product Class Index:
biopharmaceutical products
bovine materials used
chicken source materials
vaccines, inactivated
vaccines, subunit
vaccines, viral

SB001 BIOPHARMA prod. (mainstream)

Regulatory/Status Index:
EU200 Currently Approved in EU
EU666 Biodefense stockpile
UM100 Controlled/Gov’t Distribution in US
US666 Biodefense stockpile
EM160 Controlled/Gov’t Distribution in EU

Biological Index:
chicken embryos (eggs)
influenza virus, H5N1
virus culture

Chemical Index:
alpha-tocopherol
aluminum adjuvant
AS03 adjuvant
Daronrix
disodium phosphate
formaldehyde
magnesium chloride
octoxynol 10
polysorbate 80 (Tween 80
potassium chloride
potassium dihydrogen phosphate
sodium chloride
sodium deoxycholate
squalene
thiomersal
vitamin E


En kijk eens naar onderstaand staaltje misleidende propaganda van de regering Obama. Kathleen Sebelius, de minister van Gezondheidszaken, wil van de komende gedwongen vaccinaties een heuse wedstrijd te maken:
 
'De regering Obama bereidt zich aktief voor op het komende griepseizoen, met name in het licht van de verspreiding van het H1N1 (Mexicaanse- of varkensgriep) virus. Maar álle Amerikanen hebben de gezamelijke verantwoordelijkheid om voorbereid te zijn, en om onze vrienden, families en gemeenschappen te informeren over het voorkomen van griep en een goede gezondheid. Ik ben opgetogen dat ik namens het ministerie een nieuwe videowedstrijd aan mag kondigen, die een beroep doet op de creativiteit van ons land. We willen dat u ons helpt een spotje van 15 tot 30 seconden te maken, en dan heb ik het niet over weer zo'n saai informatiefilmpje. Dit is úw kans om grappig of dramatisch te zijn, of op wat voor manier dan ook een zo positief mogelijke invloed te hebben.'
 
De beste inzendingen worden vervolgens door een panel experts beoordeeld en aan het publiek getoond, waarna deze de winnaar mag kiezen, die daarmee een prijs van $ 2500 in de wacht sleept.

 
Ik schrijf al enige maanden bij dit onderwerp dat volgens een Amerikaanse afdelingsarts het beste afweermiddel tegen iedere vorm van griep een dagelijkse dosis van minimaal 2000 eenheden (ruim 200% ADH) vitamine D is. Deze hoofdarts ontdekte dit enige jaren geleden bij toeval, toen het ziekenhuis waar hij werkte werd getroffen door een griepgolf, en iedere patiënt ziek werd - behalve zijn hele afdeling. Toen er onderzoek werd gedaan naar waarom deze mensen geen griep kregen, bleek dat dit vrijwel zeker te maken had met een hoge dagelijkse dosis vitamine D, die zij voorgeschreven kregen i.v.m. depressiviteit.
 
Andere wetenschappelijke laboratoria weigerden de resulaten echter de bevestigen. Gezien de macht van de farmaceutische industrie (en het feit dat veel van deze laboratoria financieel afhankelijk van hen zijn) is dat niet verwonderlijk, want de miljoenen die worden verdiend met dure medicijnen die mensen tegen en tijdens griep innemen, dreigen door de kennis dat iets heel goedkoops als vitamine D mensen afdoende bescherming en weerstand biedt, te verdwijnen.
 
Natuurlijk zal dit door iedere (gesubsidieerde en gemanipuleerde) expert verworpen worden. Beslis dus zelf wat u in de herfst gaat doen als er een massaal vaccinatieprogramma wordt gestart. Mijn geheel persoonlijke advies is (en ik ben géén arts!!) om onder geen beding dit niet geteste vaccin te laten injecteren - tenzij u levensmoe bent en op een zo pijnlijk mogelijk manier dit Aardse bestaan vaarwel wenst te zeggen. En het lijkt me dat u, nu zelfs de elite die achter de plannen voor massale depopulatie zit openlijk de code '666' gebruikt, inmiddels voldoende gewaarschuwd bent voor wat er komen gaat.
 
 
Xander
 
 
Zie ook:
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl