Headlines- 'Spanje dreigt Catalaanse leider impliciet met executie, stuurt duizenden troepen'
 


10-10-17

- Hackers kraken via SMS authenticatie simpel uw email en bitcoin
 


08-10-17

- Waarom de officiële mediaversie van aanslag Las Vegas louter nepnieuws is
 


05-10-17

- 'Aanslag Las Vegas kan onmogelijk door één man zijn gepleegd'
 


03-10-17

- Dodelijkste schietpartij in VS ooit eist meer dan 50 mensenlevens - UPDATE 13.50 - 15.00 - 17.30
 


01-10-17

- Gevaarlijk precedent: Eerste Afrikaan krijgt wegens klimaat asiel in Europa
 


29-09-17

-  Migranten verwelkomd met soms tienduizenden euro's - per maand
 


20-09-17

-  Multimiljonair Abramowitz na VN toespraak Trump: Derde Wereldoorlog feitelijk al uitgebroken
 


19-09-17

-  Vrijheid bijna verdwenen in oprukkende digitale politiestaten Europa en Amerika
 


18-09-17

-  Grensmuur Hongarije dringt illegale immigratie met 99% terug - (21.10 uur aangepast)
 


17-09-17

-  Wetenschappers bang voor uitbarsting supervulkaan door kernproef Noord Korea
 


16-09-17

-  Honderden Amerikaanse tanks en houwitsers in Polen gearriveerd
 


15-09-17

-  Frankrijk: Enkele zwaargewonden na drie moslim aanslagen op straat

- Britse generaal: Aanslag metro Londen was 'absoluut 100% islamistisch'
 


14-09-17

-  'Plan Juncker voor EU-superstaat betekent komst miljoenen Afrikanen en Arabieren'
 


13-09-17

- Politie Zweden erkent onhandelbare verkrachtingsexplosie sinds massaal toelaten migranten
 


12-09-17

-  Een week asielterreur: Dagelijks mishandelingen en verkrachtingen door migranten
 


11-09-17

- Palestijnse terreurgroep mag officieel deelnemen aan Duitse verkiezingen
 


10-09-17

-  China waarschuwt Trump opnieuw Noord Korea militair te steunen bij aanval VS
 


09-09-17

- ARD redacteur bevestigt Westerse mediadictatuur: 'Burgers worden totaal bedrogen'
 


08-09-17

-  Strategic Intelligence verwacht binnen 6 maanden aanval op Noord Korea
 


07-09-17

- 'Noord Koreaanse chemische wapens in door Israël aangevallen complex in Syrië'
 


06-09-17

-  ISIS gaat moslims in Europa inzetten om voedsel supermarkten te vergiftigen

- Islamisering: LIDL verwijdert christelijke kruizen van verpakking Grieks product
 


05-09-17

-  Nieuwste leugen Europese elite: AZC's vergelijken met Nazi concentratiekampen
 


 


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zelfs Donald Duck belandt in de eindtijd
Zelfs Donald Duck belandt in de eindtijd


 Niets meer dan een 'vrolijk' en spannend kinderverhaaltje?
 
Een trouwe lezer stuurde me een paar scans van de Donald Duck, het 'vrolijke weekblad', van de afgelopen week op. Het (eerste deel) van het spannende verhaal begint met een grote ontploffing, een ramp, veroorzaakt door een nieuwe machine, waardoor over de hele wereld de stroom uitvalt en chaos uitbreekt. Bovendien blijkt Donald Duck zelf door de ramp spoorloos in het niets te zijn opgelost.
 
Lezers die een beetje bekend zijn met de diverse eindtijdscenario's -of ze nu op de Bijbel ('Openbaring') gebaseerd zijn of niet ('Endgame')- zullen onmiddellijk een groot aantal zaken herkennen. Worden zelfs onze kinderen voorbereid op wat komen gaat?
De cover laat in ieder geval geen misverstand bestaan over het feit, dat de inhoud 'schokkend' is:
 
 
Het verhaal begint natuurlijk met de drie wijsneusneefjes van Donald Duck, die op zoek gaan naar hun onbenullige oom. Aangekomen bij het huis van Willie Wortel, zien ze daar een bizarre machine in de vorm van een enorme antenne in zijn tuin staan:
 
De antenne lijkt wel wat op een uit de kluiten gewassen Sinterklaasstaf. Bovenaan prijkt nog nét een voor sommigen verdacht symbool, dat je de laatste jaren overal ter wereld (in reclames, op etiketten, in logo's, etc.) ziet terugkomen: eenspiraalvormige '6'.

Vervolgens ontploft het hele zaakje. Als door een wonder overleven de pygmeendjes en ook de mallotige uitvinder de explosie, die zelfs op de boerderij van Oma Duck wordt gehoord. Het gevolg: niet alleen in Duckstad, maar over de hele wereld is de stroom uitgevallen! Micky Mouse haast zich naar de sterrenwacht van professor Statistiek. Misschien weet hij wat er gebeurd is?
 
 
Reality-perspective (?): Staat de nieuwe antenne annex machine van Willie Wortel wellicht voor de CERN Superdeeltjesversneller (Large Hadron Collider) in Frankrijk en Zwitserland, die na een valse start vorig jaar binnenkort weer geactiveerd wordt? Een groepje wetenschappers verzet zich al enige jaren fel tegen de ingebruikname van dit allerduurste wetenschappelijke experiment uit de geschiedenis. Zij vrezen dat de deeltjesversneller onverwachte, mogelijk verschrikkelijke gevolgen voor onze planeet zal hebben.
 
Allerlei rampscenario's zijn al de revue gepasseerd, van aarbevingen tot (inderdaad) massale stroomuitval / vernietiging van alle elektronische apparatuur (wat eveneens door een 'zonnestorm' kan gebeuren), het openen van een andere dimensie, waaruit mogelijk duistere wezens tevoorschijn komen, of misschien wel miljoenen mensen in verdwijnen - of beide, en zelfs het totaal opgeslokt worden van de Aarde door een steeds groter wordend zwart gat.
 
In Duckstad is de enige die als gevolg van de onploffing van de nieuwe uitvinding spoorloos is verdwenen, niemand minder dan Donald Duck zelf!
 
Het Web Bot voorspelde vorig jaar, dat er waarschijnlijk in de eerste helft van 2009 plotseling miljoenen mensen zouden verdwijnen, mogelijk naar een 'andere dimensie'. Dit zou volgens de beheerders van het project niets te maken hebben met de christelijke leer van de 'Opname', die stelt dat alle wedergeboren christenen een aantal jaar (7 of 3,5 of korter) vóór de zichtbare terugkomst van Jezus Christus in een flits van een seconde in de hemel worden opgenomen. De verdwijning van al die vervelende fundamentalistische christenfanaten (waaronder ondergetekende) wordt overigens ook verwacht in de New Age wereld en door de Illuminati, die zich (en de wereld) hier al jaren op aan het voorbereiden zijn.
 
Terug naar Duckstad. Professor Statistiek zei het al: een hoop slechterikken zullen nu hun kans grijpen:
 
Onder leiding van de mysterieuze 'zwarte schim' komt al het geboefte bij elkaar, en wordt afgesproken om elkaar niet voor de voeten te lopen bij het leegroven van Duckstad. Vervolgens breekt er inderdaad chaos uit:
 
Law & Order hebben in deze kinderstrip geen schijn van kans. De politie wordt in elkaar geslagen en bewakers worden vastgebonden. Zelfs de stoere Mickey legt het (aanvankelijk) af tegen de booswichten, en wordt uit een raam gesmeten.
 
Wat is de identiteit van de duistere schim, die eindelijk de totale overwinning ruikt?
 
Is deze engerd een onheilspellende afspiegeling van Darth Vader, de Slechte Keizer en de Antichrist in één persoon? Hoe dan ook, het doet een beetje denken aan het onlangs hier besproken visioen van de Messiaanse Jood Maurice Sklar, die de hele Aarde vlak ná de Opname (in spiritueel opzicht) volkomen duister zag worden.
 
Het Donald Duck 'Endgame' verhaal zal 'natuurlijk' geen enkele achterliggende bedoeling hebben. Net zo min als het feit dat sinds de jaren '70 meer en meer films en tv-programma's -zowel voor kinderen als voor volwassenen- stap voor stap steeds explicieter over de bovennatuurlijke wereld gaan, zodat inmiddels iedereen gewend is aan 'geesten', 'aliens en ufo's' etc., of ze nu als 'fantasie' of 'onzin' worden bestempeld of niet.

Ik heb zelf naar schatting een paar duizend van dat soort films en tv-afleveringen gezien. Naar mijn mening is er een duidelijke trend waar te nemen, en wordt de hele mensheid al geruime tijd langzaam maar zeker gemanipuleerd, geindoctrineerd en gehersenspoeld, om straks dienst te kunnen doen als gewillig en hersenloos voer voor de plannen van de machtselite achter de schermen, die, zodra er een enorme (geplande) wereldramp plaatsvindt, binnen zeer korte tijd de hele mensheid in een door één systeem en één leider beheerste volgzame slavenmaatschappij kunnen veranderen.
 
Laatst plaatste ik al enige artikelen die geheel of zijdelings gingen over de grote rol die de gevestigde media spelen bij het uitvoeren van deze plannen. Ieder moet natuurlijk voor zichzelf uitmaken of het Donald Duck verhaaltje hier iets mee te maken heeft, of niet. Maar kijk dus niet vreemd op dat áls er binnenkort inderdaad wereldwijde chaos uitbreekt als gevolg van de één of andere rampzalige gebeurtenis (of meerdere), en bijvoorbeeld de stroom overal uitvalt, uw kind tegen u zegt: 'O pap (of mam), dat gebeurde ook in de Donald Duck!' Het is helaas wachten op de aflevering van volgende week om te zien hoe zo'n dramatische situatie moet worden opgelost...
 
(Om de Donald Duck niet voor de voeten te lopen -voor zover dat zou kunnen bij zo'n illuster blad- heb ik slechts enkele afbeeldingen geplaatst. Dus ik zou zeggen: ga voor het hele verhaal -en het vervolg- naar de boek- en tijdschriftenhandel.)
 
 
Xander
 
Met dank aan Bartjan

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl