Headlines
26-02-15

- Voorspellingen zieners komen uit: Derde Wereldoorlog nabij?

-

24-02-15


23-02-15


22-02-15


21-02-15


20-02-15


19-02-15


18-02-15


17-02-15


16-02-15


15-02-15


14-02-15


13-02-15


11-02-15


10-02-15


09-02-15


08-02-15


07-02-15


06-02-15


05-02-15


04-02-15


03-02-15


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!


Volgens zieners zal Europa door de komst van nog eens miljoenen immigranten ten prooi vallen aan burgeroorlogen, en zullen onder andere Rome en Parijs in vlammen opgaan.

Toekomstvoorspellingen zijn altijd een vaag en vanuit christelijk oogpunt ook gevaarlijk terrein geweest. Niettemin zijn er in de loop van de tijd diverse ‘zieners’ met verschillende levensovertuigingen geweest –in het christendom doorgaans ‘profeten’ genoemd- die onafhankelijk van elkaar dezelfde toekomstige gebeurtenissen voorspelden, zoals de hereniging van Duitsland, de val van het communisme en de Sovjet Unie, een tijdelijke ontspanning tussen de wereldmachten, het uiteenvallen van Joegoslavië / de Balkan, een grote aanslag in New York en het begin van de grote financiële crisis in 2008. Als deze zieners met wat nog rest van hun voorspellingen eveneens gelijk zullen krijgen, dan wacht de wereld binnenkort een verschrikkelijke tijd die zal uitmonden in de gevreesde Derde Wereldoorlog.

Lees meer...   (29 reacties)


De aan de kant van de christenen strijdende Brit Tim Locks (L) zou op het slagveld de bekende Zweedse linkse multiculti-islamofobie ‘expert’ Michael Skramo (R) kunnen tegenkomen, die zich heeft aangesloten bij IS.

Jonge moslims en hun linkse aanbidders reizen naar Syrië en Irak om samen met IS de jihad te vechten, massa’s mannen te vermoorden en vrouwen en kinderen tot seksslavinnen te maken, terwijl anderen, zoals een Britse nachtclub-uitsmijter, zich daar juist aansluiten bij de christelijke milities die zijn gevormd om hun gezinnen en gemeenschappen te beschermen tegen de  islamitische barbaren. Een in de Bijbel voorzegde finale eindtijd confrontatie met de islam is in de maak, reden waarom er in de VS openlijke oproepen worden gedaan om vrijwilliger te worden in een nieuwe kruistocht om IS, de jihad en de radicale islam voor eens en altijd te stoppen.

Lees meer...   (18 reacties)

Obama blokkeert militaire hulp aan Koerden, die strijden tegen ISIS

 

Volgens de voorzitter van het Iraakse parlementaire comité voor Defensie, Hakim al-Samili, heeft het Iraakse leger twee Britse vliegtuigen neergehaald die volgeladen waren met wapens voor ISIS in de al-Anbar provincie. Talrijke Westerse vliegtuigen zouden met de regelmaat van de klok grote pakketten vol met wapens boven ISIS-gebied afwerpen. Dit bevestigt wat we al geruime tijd schrijven, namelijk dat ISIS heimelijk wordt gesteund door de regering Obama, en dat de spaarzame Westerse bombardementen op doelen van de jihadisten enkel voor de show zijn, zodat de bevolking in Europa en Amerika effectief een rad voor de ogen wordt gedraaid.

Lees meer...   (35 reacties)


Daar is ie weer: de Griekse credit card is alweer ‘maxed out’, dus stort de eurozone-bank er gewoon weer nieuwe gratis miljarden op.

We voorspelden het afgelopen weekend al, en nu is het inderdaad gebeurd: de eurozone en de Troika – ‘het Instituut’- hebben de gisterenavond ingeleverde lijst met geplande hervormingen geaccepteerd als ‘een eerste goede stap’. Zoals we al verwachtten blijkt dit plan echter extreem vage beloften te bevatten zonder dat er ook maar één ‘hard’ getal, cijfer of tijdslimiet wordt genoemd. Met andere woorden: de eurogroep had ook drie op een toiletpapiertje geschreven woordjes geaccepteerd, omdat het enige haalbare doel uitstel van executie was. Dat lijkt nu voor tenminste 4 hele maanden gelukt.

Lees meer...   (31 reacties)


Obama al ‘golfend’ naar WO-3...

Om de door Washington geplande Derde Wereldoorlog met Rusland in Europa te ‘redden’ zouden de Amerikanen in november 2014 in het diepste geheim vier mini-kernbommen naar de Oekraïne hebben gesmokkeld. Dat beweert althans de Russisch-Oekraïense militaire analist Alexander Zhilin op basis van informatie van Duitse en andere inlichtingendiensten. Mocht hij de waarheid spreken, dan is de grote vraag of en wanneer de Amerikanen deze bommen tot ontploffing gaan brengen, om daar vervolgens Rusland de schuld van te geven.

Lees meer...   (24 reacties)


... het vandaag, morgen, volgende week of over een paar maanden alsnog mis gaat en Griekenland uit de eurozone moet treden, iets dat volgens de meeste onafhankelijke analisten op de langere termijn sowieso onvermijdelijk is. Hoe langer Europa hiermee wacht, des te meer geld gaat het ons kosten om de Grieken erbij te houden. Maar als Italië en Spanje op zeker moment ook een ‘Griekse’ VIP-behandeling eisen, dan is het geld, en vooral het incasseringsvermogen, ook bij ons toch echt op.

Lees meer...   (8 reacties)

Brussel maakte fatale fout door enkel banken te redden en gewone man in de steek te laten


In de jaren ’30 koos een verarmd en verbitterd volk voor een man die beloofde aan alle ellende een einde te maken.

Het hoofd van de onafhankelijke Amerikaanse inlichtingendienst Stratfor, George Friedman, heeft tijdens een toespraak gewaarschuwd dat de oorlog in het oosten van Oekraïne een voorbode is voor wat Europa in de toekomst staat te wachten, omdat er talrijke vergelijkbare conflicten broeien die op ieder moment tot een uitbarsting kunnen komen. Friedman ziet zelfs gevaarlijke paralellen met de opkomst van de Nazi’s in de jaren ’30. Eén van de belangrijkste oorzaken is dat de EU ‘zozeer met het redden van banken bezig is geweest, dat ze de sociale catastrofe, die door de financiële crisis is ontstaan, hebben genegeerd.’ Wij zijn overigens van mening dat men in Brussel die sociale crisis juist bewust niet heeft willen voorkomen, om deze aan te grijpen voor verdere integratie en uiteindelijk een politieke unie.


Lees meer...   (51 reacties)

Vicecommandant NAVO-troepen Europa: Rusland bereidt aanval op Baltische staten voor, ook Roemenië en Bulgarije lopen gevaar

 

Oorlogshitserij: Vicecommandant van de NAVO-troepen in Europa, sir Adrian Bradshaw, waarschuwt dat Rusland een aanval voorbereidt op Oost Europa.

‘We willen niemand bang maken, maar we bereiden ons voor op een totale oorlog’, waarschuwde de Oekraïense viceminister van Buitenlandse Zaken Vladym Prystaiko in een interview met het Canadese CBC. ‘We zouden willen dat (het Westen) dodelijke wapens naar Oekraïne stuurt om onszelf te verdedigen.’ De in Minsk gesloten vredesovereenkomst is nog maar een week oud, en er is nu al vrijwel niets meer van over. De NAVO en de VS sturen met agressieve propaganda zelfs steeds openlijker aan op oorlog met Rusland.

 

Lees meer...   (49 reacties)

Amerikaanse president opende conferentie over extremisme met moslim gebed


‘Moslimterroristen’ bestaan niet; het echte gevaar komt van conservatieve christenen en rechtse Amerikanen?

In het voorlaatste jaar van zijn regeerperiode begint de Amerikaanse president Obama hoe langer hoe krankzinniger te klinken, zozeer dat zelfs de links-liberale media die altijd pal achter hem stonden openlijk aan hem beginnen te twijfelen. Afgelopen donderdag beweerde Obama in een bizarre toespraak dat de islam een cruciale rol heeft gespeeld bij het ontstaan van de VS. De historische feiten: dit is gedeeltelijk waar. De grootste ‘bijdrage’ die moslims hebben geleverd was namelijk het leveren van Afrikaanse slaven. Anno 2015 zijn moslims nog steeds met afstand de grootste slavendrijvers ter wereld.


Lees meer...   (26 reacties)

‘Duitsland heeft de Griekse Syriza-regering net voldoende touw gegeven om zich aan op te hangen’


Op papier heeft de Duitse minister Schäuble het voorlopig gewonnen van zijn Griekse collega Varoufakis (achtergrond). Met de Grieken weet je echter maar nooit of ze zich aan de gemaakte afspraken houden.

Het was buigen of barsten voor of de Grieken, of de Duitsers (en aan hun kant de Nederlanders). De Duitsers wonnen – althans, voorlopig-. De Griekse regeringspartij Syriza heeft bijna alle eisen van de eurogroep moeten slikken en zal zijn kiezers moeten uitleggen waarom er vrijwel niets terecht zal komen van alle mooie verkiezingsbeloften. Er schuilt echter een addertje onder het gras: aanstaande maandag moet Athene een lijst met hervormingen overhandigen die het moet uitvoeren in ruil voor de verlenging van de hulpkredieten met 4 maanden; als die lijst niet afdoende is, dan dreigt alsnog een Grexit, de Griekse uittreding uit de eurozone.


Lees meer...   (27 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl