Headlines

20-08-14 

19-08-14 

18-08-14 

17-08-14 

16-08-14 

15-08-14 





14-08-14 




13-08-14 




12-08-14 




11-08-14 




10-08-14 




09-08-14 




08-08-14 






07-08-14 




06-08-14 




05-08-14 



04-08-14 



03-08-14 

02-08-14 




01-08-14 

31-07-14 

30-07-14





29-07-14 



28-07-14 

16-07-14 
15-07-14 
14-07-14 
08-07-14 
07-07-14 
06-07-14 
05-07-14 
04-07-14 
03-07-14 
02-07-14 
01-07-14 




































































































































































Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

VS beschouwt Turkije als belangrijke bondgenoot tegen Rusland

De Turkse premier / president Recep Tayyip Erdogan te midden van Hamasleiders Ismail Haniyeh en Khaled Meshaal.

Voor de tweede opeenvolgende dag werd woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken Marie Harf gisteren door journalisten onder vuur genomen over de Turkse steun voor een eergisteren gepleegde mislukte coup van Hamas op de Westelijke Jordaanoever, met als doel om deze net als Gaza te veranderen in één grote terreurbasis. Ook zou Turkije schuil bieden aan de Hamasleider die wordt verdacht het brein te zijn achter de ontvoering en moord op drie Israëlische tieners. Tevens waren er vragen waarom de regering wel raketten levert aan Turkije, maar niet aan Israël.

Lees meer...   (20 reacties)

Tienduizenden Israëliërs demonstreren tegen slap optreden Netanyahu

Zaterdag demonstreerden zo’n 30.000 Israëliërs in Tel Aviv tegen het halfslachtige optreden van de regering, waardoor Hamas nog steeds raketten kan blijven afvuren.

Nu de Palestijnse terreurbeweging Hamas gisteren het zoveelste bestand met Israël brak door weer raketten op de Joodse staat af te schieten –en dat terwijl de strijdende partijen in Caïro nog volop in onderhandeling waren- begint de Israëlische bevolking steeds bozer te worden op de regering Netanyahu, die wekenlang beloofde de militaire operatie door te zetten totdat Hamas machteloos zou zijn gemaakt, maar nu opnieuw enkel wat halfslachtige vergeldingsaanvallen op Gaza uitvoert. Hamas dreigt de Israëliërs inmiddels met een ongekend hevige en zware oorlog.

Lees meer...   (16 reacties)

Kantoor gouverneur in stad St. Louis bestormd – Minstens 12 getuigen bevestigen dat Michael Brown de agent die hem neerschoot aanviel – Worden zwarten in de VS gediscrimineerd, of hebben ze een mentaliteitsprobleem?

 

De rellen in het Amerikaanse stadje Ferguson (Missouri), die vorige week uitbraken nadat de politie de 18 jarige zwarte winkeldief Michael Brown doodschoot, hebben zich gisteren uitgebreid en werden aanvankelijk steeds gewelddadiger.  Bij een van de vele demonstraties werden borden meegedragen met de tekst ‘ISIS is hier’. Ook dat toont de verregaande radicalisering van de zwarte bevolking, die zich achtergesteld voelt op de blanken, aan. Veel gevangen zittende zwarte Amerikanen bekeren zich tot de islam. (1)

Lees meer...   (44 reacties)

Nederland bij handjevol meest rustige landen – Duits-Arabische auteur: Oprukkende islam bedreigt ook stabiliteit Europa  - Eén derde IS(IS) strijders afkomstig uit Europa


Crisishaarden in de wereld. In het groen omlijnde gebied is de islam de belangrijkste oorzaak.

Waar we ook over de grenzen van ons kleine continent kijken, overal is er onrust, geweld, strijd, moord, vervolging, oorlog of tenminste de dreiging daarvan. Anno 2014 blijkt het overgrote deel van de wereld crisisgebied te zijn: heel Afrika, bijna het volledige Midden Oosten, vrijwel heel Azië, twee derde van Zuid Amerika, en op een flintertje na heel Latijns Amerika. Alleen Europa, Australië, Nieuw Zeeland, de VS en Canada zijn nog stabiel, alhoewel in Amerika de onrust langzaam maar zeker ook naar een kookpunt begint te stijgen.

Lees meer...   (47 reacties)


NAVO-opperbevelhebber Breedlove (L) en NAVO-secretaris generaal Rasmussen (M) zetten het Westen op militaire ramkoers met Rusland.

NAVO opperbevelhebber Philip Breedlove waarschuwt het Kremlin dat het inzetten van Russische soldaten zonder insignes in bijvoorbeeld de Oost Europese lidstaten Estland en Letland als agressie zal worden opgevat, en met militaire middelen zal worden beantwoord. Kortom: als Rusland in NAVO-lidstaten dezelfde tactiek toepast als in de Krim, dan wordt het oorlog. Als Breedloves redenatie omgekeerd wordt toegepast op het Westen, dan had Rusland echter al veel eerder reden om de NAVO de oorlog te verklaren.

Lees meer...   (50 reacties)

IPCC lid: Al 18 jaar geen opwarming meer


Een Chinese ijsbreker –op weg om een vastgelopen schip met klimaat’wetenschappers’ te bevrijden- kwam in januari zelf vast te zitten in het zeeijs bij Antarctica. Volgens alle klimaatmodellen was dat onmogelijk, omdat het ijs gesmolten had moeten zijn.

De Westerse pers negeert dat er begin juli een absolute record hoeveelheid zeeijs op Antarctica werd gemeten. Dit door satellieten vastgestelde feit mag natuurlijk niet aan de grote klok worden gehangen, want anders zou het volk wel eens kunnen gaan twijfelen aan het CO2/opwarmingssprookje, waar vooral banken en bedrijven dankzij miljarden subsidies –opgebracht met door u betaalde milieubelastingen- schatrijk door worden. Tevens zouden milieubewegingen zoals Greenpeace onmiddellijk hun bestaansrecht en donaties kwijtraken.


Lees meer...   (41 reacties)

Palestijnse terreurgroepen verliezen steun van Arabische wereld en leunen enkel nog op Iran, Turkije en Qatar


De Palestijnse terroristen zullen moeten kiezen tussen een langdurige uitputtingsoorlog of ontwapening. Vooralsnog lijken Hamas en Jihad Islami voor het eerste te zullen kiezen, al zijn de gesprekken nog steeds gaande. (2)(3)

Afgelopen vrijdag stelden de ministers van Buitenlandse Zaken van Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië en Italië in Brussel voor dat de EU de grensovergangen met Gaza gaat controleren, om zo de smokkel van illegale wapens tegen te gaan. Een dag later lieten Israël, Egypte en de Palestijnse Autoriteit hen fijntjes weten dat Europese hulp niet nodig en niet gewenst is. Ook de Amerikaanse regering Obama wordt zoveel mogelijk genegeerd. In plaats daarvan zetten de drie partijen, op de achtergrond gesteund door Rusland en Saudi Arabië, Hamas onder grote druk om het Egyptische vredesvoorstel onverkort te accepteren.

Lees meer...   (24 reacties)

‘Brussel vastbesloten om ieder democratisch proces te verwijderen’


Nadat de politie een 18 jarige winkeldief had neergeschoten, braken in het Amerikaanse stadje Ferguson massale rellen en plunderingen uit.

‘Juist de verandering van het algemene gevoel of de algemene houding als gevolg van de economie is onderdeel van de oorlogscyclus,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong als reactie op de verhitte oorlogsstemming in het Westen. ‘We lijken op zo’n noodlottige wending af te stevenen.’ Armstrong betoogt dat we nu getuige zijn van de instorting van de democratie, zowel in de Verenigde Staten als in de Europese Unie.


Lees meer...   (36 reacties)

Gelijkenissen met false-flag aanval in 1939, die door de Nazi’s werd gebruikt voor invasie Polen


De verwarring rond een Russisch konvooi, dat al dan niet de grens zou zijn overgestoken en deels door het Oekraïense leger zou zijn vernietigd, is de afgelopen 24 uur alleen maar groter geworden. Tot nu toe heeft Oekraïne nog geen enkel bewijs geleverd van de ‘invasie’ van een Russische pantserkolonne, die door Moskou wordt ontkend. Bovendien impliceren de leiders van de Volksrepubliek Donetsk dat het Oekraïense leger zo’n 100 van zijn eigen pantservoertuigen heeft vernietigd. Met andere woorden: het lijkt op een false-flag aanval.

 

Lees meer...   (33 reacties)


Vrachtwagens van het Russische humanitaire hulpkonvooi.

Het Russische humanitaire konvooi dat bij de Oekraïense grens wachtte op toestemming van de regering in Kiev om de hulpgoederen, zoals voedsel en medicijnen, af te leveren, is beschoten door het Oekraïense leger. Een deel van het volgens Kiev ‘bewapende’ konvooi zou door de artillerie zijn vernietigd. De belangrijkste beurzen schoten onmiddellijk zwaar in de min.

Lees meer...   (60 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl