Headlines


01-02-15

- Dijsselbloem tegen Griekse minister Financiën: U hebt zojuist de Troika vermoord
-

31-01-15


30-01-15


29-01-15


28-01-15


27-01-15


26-01-15


25-01-15


24-01-15


23-01-15


22-01-15


21-01-15


20-01-15


19-01-15


18-01-15


17-01-15


16-01-15


15-01-15


14-01-15


13-01-15


12-01-15


11-01-15Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!


Het doelbewuste moment waarop ‘onze’ minister van Financiën toegaf dat de eurozone feitelijk reddeloos verloren is.

Jeroen Dijsselbloem, de voorzitter van de Eurogroep van ministers van Financiën, is betrapt op misschien wel één van de heftigste uitspraken die de afgelopen jaren ‘per ongeluk’ door journalisten op tape werden gezet (3). Een zichtbaar onthutste Dijsselbloem schudde aan het eind van een persconferentie de hand van de nieuwe Griekse minister van Financiën, Yanis Varoufakis, en fluisterde tegen hem: ‘U hebt zojuist de Troika (EU-ECB-IMF) vermoord,’ waarop de Griek reageerde met ‘Wow!’

Lees meer...   (1 reactie)

Premier Tsipras wil schuldenconferentie voor ‘eerlijkere verdeling’ = herverdeling welvaart eurozone van Noord naar Zuid

 

Als Alexis Tsipras niet in alles zijn zin krijgt, zal hij niet aarzelen om het Griekse dominosteentje om te gooien, wat een verwoestende kettingreactie in de hele eurozone dreigt te veroorzaken.

De kersverse extreemlinkse/rechtse regering van Griekenland laat er geen gras over groeien en heeft de samenwerking met de Troika (EU-ECB-IMF) opgezegd. Ook is het land niet langer van plan om zijn enorme schulden aan Europa terug te betalen. Daarmee presenteert Syriza premier Tsipras een torenhoge rekening aan de Europese belastingbetalers van in totaal € 256,4 miljard, waarvan € 15,5 miljard door de Nederlanders moet worden opgehoest. De Europese banken zijn echter gered, en daarom beweren EU-politici nu dat de Grieken ons nu niet meer kunnen afpersen – immers, de ECB heeft het risico en de rekening vrijwel geheel bij de gewone man neergelegd.

Lees meer...   (25 reacties)


Italianen protesteren tegen de komst van nieuwe moskeeën.

Een commissie van de regering van de Noord Italiaanse regio Lombardije (hoofdstad: Milaan) heeft gisteren een wet goedgekeurd waarmee de bouw van nieuwe moskeeën wordt verboden. Het is de eerste echt serieuze poging in de EU om de door Brussel en de Europese politieke elite gepromote islamisering van ons continent een halt toe te roepen. De Italiaanse bevolking reageerde onlangs woedend nadat vijf moslimjongeren een biddende Italiaan aanvielen, zijn foto van zijn overleden vrouw verscheurden, een beeld van Maria in tweeën braken en hierop urineerden (2). 

Lees meer...   (34 reacties)

‘Overheden en bedrijven gaan chip in de toekomst verplicht stellen’ – Geïmplanteerde chip al tientallen jaren lang gevreesd als Bijbels ‘teken van het Beest’


Het teken van het Beest: een technologisch betaal- en identificatiesysteem, of een godslasterlijk politiek-religieus systeem – of misschien wel een combinatie?

De medewerkers van een Zweeds high-tech bedrijf in Stockholm krijgen allemaal een geïmplanteerde computerchip waarmee ze toegang krijgen tot het gebouw. Volgens ‘biohackers’ is dit de volgende stap naar een maatschappij waarin iedereen zal worden verplicht om zo’n chip te laten implanteren, omdat je anders niet kunt werken en geen betalingen kunt verrichten.


Lees meer...   (72 reacties)

Waarom er nu nog geen grote oorlog tussen Hezbollah en Israël komt – De opkomst van het geprofeteerde 8e wereldrijk in 2023


De Turkse president Erdogan streeft openlijk naar een hersteld Ottomaanse rijk in 2023, en zal de Soenitische en Shi’itische moslims voor korte tijd met elkaar weten te verenigen.

Na de beschietingen gisteren tussen de islamitische terreurbeweging Hezbollah in Libanon en Israël, waarbij 2 Israëlische soldaten omkwamen en 7 anderen gewond raakten, verklaarden beide partijen al snel niet geïnteresseerd te zijn in een verdere escalatie. De raketaanvallen van Hezbollah waren een vergelding voor de dood van zes terroristenleiders en een Iraanse generaal op 18 januari in Syrië, die het slachtoffer werden van een Israëlische luchtaanval. Ondanks dreigende taal zijn ook Syrië en Iran op dit moment niet geïnteresseerd in een grootschalige oorlog. Die komt waarschijnlijk pas over een aantal jaar, als de moslimwereld in staat is gezamenlijk en onder leiding van Turkije een vuist te maken tegen de Joodse staat, dat één van de vijf sterkste legers ter wereld heeft.


Lees meer...   (65 reacties)

Iran: Israël is onze rode lijnen overschreden, vergelding volgt

 

Bij anti-tank-, raket- en mortiervuur door de islamitische terreurbeweging Hezbolah vanuit Libanon kwamen vandaag 2 Israëlische soldaten om het leven en raakten er 7 gewond. De tientallen raketten die werden afgevuurd waren onder andere een vergelding voor de Israëlische aanval vorige week zondag op een konvooi van Hezbollah in Syrië, waarbij behalve 6 hooggeplaatste terroristenleiders ook een Iraanse generaal om het leven kwam. Er zijn indicaties dat de moslimterroristen een grootschalig offensief tegen de Joodse staat voorbereiden; zo worden scholen in het zuiden van Libanon ontruimd.

Lees meer...   (46 reacties)

‘Griekenland is bankroet; Griekse banken zijn volkomen failliet’ - ‘Euro-sneeuwbalsysteem zal vroeg of laat onder zijn eigen zelfoverschatting instorten’

 

De econoom Yanis Varoufakis (inzet foto) is de beoogde nieuwe minister van Financiën in het kabinet van de gisteren beëdigde extreemlinkse premier Alexis Tsipras. Als hij dezelfde koers vaart waar hij de afgelopen jaren voor heeft gepleit, dan zal hij zijn collega ministers van de eurozone forse hoofdpijn bezorgen. Varoufakis eist namelijk dat de muntunie vanaf de basis wordt geherstructureerd. Zo niet, dan zal de eurozone volgens hem onvermijdelijk met een grote knal in elkaar storten.

Lees meer...   (54 reacties)


Syrizaleider Alexis Tsipras (R) vormt mogelijk een coalitie met de rechtse Anel partij van Panos Kammenos (L), die eveneens fel tegen bezuinigingen is. Zo’n rechts-links coalitie zou een unicum zijn voor Europa.

De Griekse verkiezingen zijn zoals verwacht op een overweldigende zege voor het extreem linkse Syriza uitgelopen. Als leider Alexis Tsipras woord houdt, dan komt er van een politieke unie in Europa voorlopig niets terecht, en dat is goed nieuws. Minder rooskleurig is de tamelijk grote kans dat, om de eurozone intact te houden, de noordelijke lidstaten opnieuw zullen buigen voor de keiharde eisen die op tafel zijn gelegd, en die neerkomen op een permanente miljardenstroom van Noord naar Zuid Europa. De sociaal democratische partijen (in eigen land de PvdA) hebben reeds aangegeven hiertoe bereid te zijn (3). Hoe lang pikken de Duitsers en Nederlanders nog dat ze stap voor stap worden leeggeroofd om het faliekant mislukte europroject overeind te houden?

Lees meer...   (40 reacties)

Duitse rechters erkennen islamitische eerwraak als cultureel gebruik -  ‘In Turkije zijn eerwraakmoorden op zwangere vrouwen net zo normaal als het dagelijkse ontbijt’

 

In Duitsland raken twee nieuwe termen in zwang: ‘islam-korting’ en ‘migrantenbonus’. Die zijn ontstaan omdat criminele moslims in Duitsland voor dezelfde, vaak zware misdaden veel lagere straffen krijgen dan autochtone Duitsers, en dat enkel omdat ze zich beroepen op hun islamitische (excuus)cultuur. In Berlijn werd een 19 jarig Duits meisje dat zwanger was van haar Turkse vriend meegenomen naar een bos, in haar buik gestoken en levend verbrand, omdat ze weigerde abortus te laten plegen. Haar Turkse vriend zou namelijk in zijn eer worden aangetast als hij een kind bij een blank meisje zou hebben verwekt.

Lees meer...   (90 reacties)

Moslims zullen vierde poging wagen om Europa te veroveren


Paus Franciscus is tijdens zijn bezoek aan de Filipijnen afgelopen week (foto) ontsnapt aan een moordaanslag door moslimterroristen. Vlak voor de publieke mis in Rizal Park in de hoofdstad Manila joeg de politie op vier aan Al-Qaeda verbonden mannen, maar die wisten in de commotie te ontsnappen. De agenten die belast zijn met de beveiliging van het Vaticaan kregen van de teruggekeerde paus te horen dat er ‘schaduwen en gevaren’ aankomen, omdat islamitische terreurgroepen hem al talloze malen met de dood hebben bedreigd. Is Franciscus wellicht de paus die volgens de beroemde profetie van Fatima in de eindtijd, als Rome half in puin is geschoten, zal worden vermoord?

Lees meer...   (119 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl