Headlines
20-04-15

- 'De tijd komt dat een ieder die u doodt meent God een heilige dienst te bewijzen'
-

19-04-15


18-04-15


17-04-15


16-04-15


15-04-15


14-04-15


13-04-15


12-04-15


11-04-15


10-04-15


09-04-15


08-04-15


07-04-15


06-04-15


05-04-15


04-04-15


03-04-15


02-04-15


01-04-15


31-03-15


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse moslimrapper roept op tot moordaanslagen op Europeanen – ISIS publiceert handboek voor Europese moslims om aanslagen te plegen en goedgelovige Europeanen te misleiden


Christenen geknield, wachtend op hun executie door hun moslim beulen. Volgens de Bijbel zal het tijdens het eindoordeel precies andersom zijn, en zullen de daders van nu in het eeuwige vuur worden gegooid.

In bovenstaand vers (Johannes 16:2) werd door Jezus Christus precies voorzegt wat we nu in grote delen van het Midden Oosten en Afrika –en zelfs op vluchtelingenboten naar Europa- zien gebeuren: moslims vermoorden massaal christenen omdat die weigeren te buigen voor hun god Allah. De video van de onthoofding van 30 Ethiopische christenen ging de hele wereld over, en ook die onthoofdingen zijn in de Bijbel voorzegd als een van dé kenmerken van de religie van (de) Antichrist. Nu we op de drempel van de laatste fase van de eindtijd staan, zullen deze bloederige islamitische slachtpartijen alleen maar in omvang toenemen.

Lees meer...   (20 reacties)

Nieuwe getuigenverklaringen bevestigen dat moslims doelbewust christenen overboord gooiden en lieten verdrinken – ISIS: We blijven net zo lang christenen vermoorden totdat ze zich onderwerpen aan de islam


Alleen al afgelopen week maakten zo’n 6000 vluchtelingen uit Noord Afrika de oversteek naar Italië. Verreweg de meesten van hen zijn moslims.

Italië kampt met een ware vloedgolf aan vluchtelingen uit Noord Afrika, die met inmiddels bijna 1000 personen per dag de levensgevaarlijke oversteek over de Middellandse Zee maken. Gisteren verdronken hoogstwaarschijnlijk zo’n 700 vluchtelingen nadat hun boot was gekapseisd. De EU verwacht dat de vluchtelingenstroom alleen maar zal aanzwellen, reden waarom de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Paolo Gentiloni pleit voor een Europese militaire aanval op ISIS in Libië. Die zou kunnen bestaan uit bombardementen, maar ook het sturen van militairen.

Lees meer...   (31 reacties)

Helft van alle nu geboren Amerikaanse kinderen straks afhankelijk van gaarkeukens – Voorbereiden op een dermate grote instorting is nauwelijks mogelijk


‘Mission Accomplished’. Obama maakte meer schulden dan alle eerdere Amerikaanse presidenten bij elkaar opgeteld.

Na 22 jaar is hij geen lid meer van het parlement, maar hij laat nog altijd ongezouten zijn mening horen: de Libertariër Ron Paul, wiens zoon Rand volgend jaar een gooi zal doen naar het Amerikaanse presidentschap. Vader Paul waarschuwt dat er al op korte termijn een wereldwijde valutacrisis kan losbarsten en de Amerikaanse dollar zal instorten. Dat zal volgens hem het einde van de Verenigde Staten betekenen.

Lees meer...   (31 reacties)

Federal Reserve verhuist van New York naar Chicago vanwege ‘mogelijke natuurramp’ – Kernoorlog commandocomplex onder berg in Colorado wordt weer in gebruik genomen

 

De Amerikaanse bevolking is de afgelopen jaren stapsgewijs voorbereid op zwaarbewapende militairen op straat.

De Amerikaanse overheid heeft de afgelopen maanden een aantal ongewone maatregelen genomen die bij elkaar opgeteld een onrustbarend patroon vormen, namelijk dat er kennelijk binnen afzienbare tijd een grote ramp wordt verwacht, een dramatische gebeurtenis die het hele land –en misschien zelfs wel de hele wereld- totaal op zijn kop zal zetten.


Lees meer...   (43 reacties)

Herverdeling welvaart door torenhoge milieubelastingen voor het Westen - Unie van Socialistische Sovjet Republieken op wereldschaal

 

Op 28 april wordt op de ‘Protect the Earth, Dignfiy Humanity’ conferentie van het Vaticaan een pauselijk plan gelanceerd voor de oprichting van een VN-wereldregering die zowel politiek, economisch als financieel gezag moet krijgen en samen met alle religies ‘klimaatverandering’ moet tegengaan. Dat beweert althans de Amerikaanse christenauteur Thomas Horn. VN secretaris-generaal Ban Ki-moon zal zelf op de conferentie aanwezig zijn.

Lees meer...   (37 reacties)

VS wil Griekenland in verband met NAVO belangen per se in eurozone houden


Als we kijken voor wie al die ‘hulp’miljarden vooral zijn bedoeld, wordt duidelijk waarom de eurozone de Grieken er letterlijk koste wat het kost bij wil houden.

Het Griekse staatsbankroet komt steeds dichterbij. De Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis vraagt morgen in de VS advies hierover aan het topadvocatenkantoor Cleary Gottlieb, dat gespecialiseerd is in faillissementen. Ondertussen overlegt de Duitse regering over een plan om de Grieken ook na een eventueel bankroet in de euro te houden. De reden is om chaos en de instorting van de eurozone te voorkomen. Het Griekse ‘pleite’ gaat de Europese belastingbetaler in één klap € 100 miljard kosten. Daarna zal Griekenland permanent aan het financiële infuus moeten blijven, op kosten van de rest van de EU.


Lees meer...   (19 reacties)

Meer bewijs dat Obama het Iraanse kernwapenprogramma doelbewust in tact laat – Amerikaanse topadmiraal: Iran en Noord Korea werken aan EMP-bom

 

Volgens Amerikaanse inlichtingenofficials heeft president Obama doelbewust de illegale levering van ballistische raketonderdelen van Noord Korea aan Iran voor de VN heeft verzwegen om de voorlopige deal met de Islamitische Republiek niet in gevaar te brengen. In 2010 besloot de VN dat dergelijke onderdelen niet aan Iran verkocht mogen worden, omdat daarmee intercontinentale raketten die kernkoppen kunnen vervoeren kunnen worden gefabriceerd.

Lees meer...   (12 reacties)

Kremlin heeft raketten zelf nodig om NAVO dreiging in Oekraïne tegen te gaan


Lancering van een S-300 raket. Zelfs al zou Iran deze raketten nu geleverd krijgen, dan weten ze -na 5 jaar trainen- nog steeds niet hoe ze bediend moeten worden.

Ondanks het groene licht van president Vladimir Putin kan Rusland voorlopig geen geavanceerde S-300 luchtafweerraketten aan Iran leveren. De belangrijkste reden is dat de Russische industrie de vraag vanuit de eigen defensie niet eens aankan. Daarnaast ontbreekt het de Iraniërs simpelweg aan expertise om de complexe systemen te bedienen. Het zal daarom nog maanden duren voordat er een mogelijke oplossing voor deze problemen is bedacht.

Lees meer...   (12 reacties)

Na 2030 eerste bemande ruimtereis naar Mars


Ondanks de decennialange zoektocht is er nog nooit ook maar een spoortje bewijs gevonden dat buitenaardse wezens echt bestaan.

Ellen Stofan, hoofd wetenschap bij de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA, verklaarde vorige week dinsdag dat er over een jaar of 10 ‘sterke aanwijzingen’ gevonden zullen zijn voor het bestaan van buitenaards leven, en ‘definitief bewijs’ over een jaar of 20, 30.


Lees meer...   (68 reacties)

800.000 kinderen in Nigeria van huis en haard verdreven door moslim terroristen


Moslim terroristen van al-Shabaab vermoordden deze christen en legde demonstratief een Bijbel op zijn ontzielde lichaam.

Na de gruwelijke terreuraanslag vorige week van de islamitische terreurgroep al-Shabaab op de College Universiteit in het Keniaanse Garissa, waarbij 148 christenen werden vermoord maar moslims niets werd aangedaan, eist de Keniaanse regering dat de VN een vluchtelingenkamp met Somaliërs sluit en meer dan 400.000 moslims naar hun eigen land terugstuurt.

Lees meer...   (25 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl