Headlines27-11-15

- Italië neemt 862 Turkse geweren voor jihadisten Benelux en Duitsland in beslag

-

26-11-15


25-11-15


24-11-15


23-11-15


22-11-15


21-11-15


20-11-15


19-11-15


18-11-15


17-11-15


16-11-15


15-11-15


14-11-15


13-11-15


12-11-15


11-11-15


10-11-15


09-11-15


08-11-15


07-11-15


06-11-15


05-11-15


04-11-15


03-11-15


02-11-15


01-11-15Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse Federale politiechef bevestigt dat ISIS terroristen vermomd als vluchtelingen in Europa zijn – President Tsjechië: Migrantentoestroom is ‘georganiseerde invasie’


De Italiaanse douane en financiële politie hebben in de havenstad Trieste een lading van in totaal 862 uit Turkije afkomstige jachtgeweren in beslag genomen (foto). Volgens het Italiaanse La Stampa hadden de geweren in België, Nederland en Duitsland moeten worden afgeleverd. Omdat de wapens deels zonder de juiste papieren door een Turks-Nederlandse vrachtwagenchauffeur werden vervoerd, waren jihadisten in de genoemde landen de hoogstwaarschijnlijke ontvangers. Immers: voordat de terreuroorlog tegen de Europese bevolking van start kan gaan, moeten de moslimmigranten eerst worden bewapend.

Lees meer...   (0 reacties)

EU-president Juncker: Euro als gemeenschappelijke munt in gevaar


Ze kondigen het nu zelfs openlijk aan: Onze sociale zekerheid zal worden opgeblazen door de onbeperkte massa immigratie – precies het doel waar Brussel op aandringen van de grote multinationals al jaren naar streeft.

We waarschuwen er net als andere critici al heel lang voor, maar serieus werd het tot nu toe nauwelijks genomen. Nu gebruikt Eurogroep voorzitter Jeroen Dijsselbloem echter dezelfde woorden: om de welvaartsstaat in Europa overeind te houden, ‘moet je de buitengrenzen bewaken.’ Als dat niet lukt, dan ‘komen er heel veel mensen om uitkeringen vragen, en blazen ze het systeem op. Dat is wat nu gebeurt in Nederland.’ (1) Met andere woorden: een van ‘onze’ hoogst geplaatste politici laat hiermee klip en klaar weten dat de massa immigratie een einde zal maken aan onze sociale zekerheid. Denk namelijk maar niet dat Brussel, een van de grootste drijvende krachten achter de komst van miljoenen moslims, nu plotseling wèl serieus werk maakt van het afsluiten van de buitengrenzen.

 


Lees meer...   (9 reacties)


Chamberlain had tenminste nog een vodje papier mèt handtekening. Obama heeft zelfs dat niet voor elkaar gekregen.

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft toegegeven dat Iran het door Obama zo bejubelde verdrag over het omstreden nucleaire programma van het land nooit heeft ondertekend, en dat de gemaakte afspraken niet bindend zijn. Daarmee bevestigen de Amerikanen de lezing van de Iraniërs, die dit al onmiddellijk na het sluiten van het –in werkelijkheid dus niet bestaande- akkoord beweerden, maar wat door niet één Westerse regering serieus werd genomen. Sowieso heeft Iran met massale defensie aankopen en het lanceren van ballistische raketten alle afspraken uit dit fake verdrag geschonden.

 

Lees meer...   (28 reacties)

Al minstens 160.000 asielzoekers –maar vermoedelijk veel meer- spoorloos verdwenen – Machtsstrijd in Duitse regering spitst zich toe – Artsen worden gedwongen agressieve migranten te behandelen


Vooralsnog houdt Angela Merkel zich staande met haar onbeperkte open-grenzenbeleid, maar de belangrijke ministers Schäuble (links) en de Maizière (rechts) voeren nu gezamenlijk de druk op haar om dit te beperken verder op.

November is nu al een recordmaand wat de komst van moslimmigranten betreft: alleen al in Duitsland kwamen tot en met afgelopen dinsdag 192.827 illegale nieuwkomers aan. Daarmee werd het vorige record uit oktober -181.000- ruimschoots gebroken. Zo’n 160.000 asielzoekers zijn inmiddels in de illegaliteit verdwenen (3). Gisteren brak bij onze Oosterburen grote onrust uit vanwege het gerucht dat bezitters van vastgoed zullen worden gedwongen om hun huizen en gebouwen open te stellen voor migranten. Willen ze dat niet, dan moeten ze in één keer hun hypotheek aflossen. Kunnen ze dat niet, dan worden ze onteigend. Inmiddels lijkt dit gerucht (nog) niet op waarheid te berusten.

 

Lees meer...   (16 reacties)

Einde vrijheid van meningsuiting EU steeds dichterbij


Archieffoto: Anonymous protest tegen internet censuur.

Frankrijk heeft vanwege de aanslagen in Parijs een deel van de Conventie van de Mensenrechten tijdelijk (?) opgeheven. Welke mensenrechten op non-actief zijn gesteld werd echter niet gezegd. Het gevolg is dat de burgers nu volslagen weerloos zijn tegen ingrijpen door de politie en het leger, die daar geen enkel gerechtelijk bevel meer voor nodig hebben. De Fransen zijn eveneens begonnen met het afsluiten van niet politiek-correcte alternatieve nieuwssites. Kortom: Frankrijk is bijna een totalitaire staat geworden, en de rest van de EU zal ongetwijfeld spoedig volgen.

 


Lees meer...   (33 reacties)

Russische minister van BuZa woest op Erdogan: ‘Turkse regering heeft effectief kant gekozen van ISIS’, wat bevestigd wordt door Franse generaal – Amerikaans-Duitse onderzoeksjournalist Engdahl: ‘President Erdogan dreigt met zijn Neo-Ottomaanse fantasieën het Midden Oosten te vernietigen’ – Turkse legertrucks brengen gewonde ISIS-strijders naar medisch kamp in Turkije, geleid door dochter Erdogan


Dankzij de smokkel van gestolen olie door Bilal Erdogans bedrijven heeft ISIS al honderden miljoenen dollars verdient, mede dankzij de stilzwijgende steun van de EU en de NAVO.

Gisteren verklaarde premier Mark Rutte dat hij geen enkele reden heeft te twijfelen aan de Turkse lezing over het neerschieten van een Russische bommenwerper, mede ‘omdat Turkije NAVO-lid’ is (2). Of hij echt zo naïef is of dat hij –voor de zoveelste keer- alleen maar hard zijn best doet om zo over te komen weten we nog steeds niet, maar feit is dat Bilal Erdogan, de zoon van de Turkse president, een van de grootste financiers van ISIS blijkt te zijn. De familie Erdogan blijkt –met volle steun van de NAVO, de EU en ook Nederland- dik te verdienen aan de gruwelijke terreuroorlog van de jihadisten.


Lees meer...   (22 reacties)

Erdogan volgens sommige media zwaar de les gelezen door Obama, die Russische versie van neerhalen Su-24 zou hebben bevestigd – Erdogan beschuldigt Putin van ‘bedrog’


Net als in september 2013 hopen de Westerse en Russische oorlogsbodems bij Syrië zich weer op.

De Russische president Vladimir Putin waarschuwt het Westen dat de Turkse president Recept Tayyip Erdogan een gevaarlijke islamist is die samenwerkt met ISIS. Daarmee is Putin de eerste leider die bevestigt wat gevierde Westerse onderzoeksjournalisten en de ontwikkelingen in Syrië de afgelopen jaren ondubbelzinnig hebben aangetoond. Verder leidt het geen twijfel meer dat Turkije met het neerschieten van een Russische jager bewust een militaire confrontatie tussen de NAVO en Rusland probeert te veroorzaken. Eerder pleitte Erdogan al openlijk voor een NAVO-invasie van Syrië. Als Europa niet oppast en de banden met Erdogan op zijn minst bevriest, sleurt de Turkse leider ons straks een nieuwe wereldoorlog in.

 Lees meer...   (47 reacties)

‘Niet Su-24, maar Turkse F-16’s schonden Syrische luchtruim’ - Moskou schort samenwerking met Ankara op en stuurt grote kruiser


De Russen sturen hun raketkruiser ‘Moskva’ naar dezelfde wateren waar ook een Frans en Amerikaans vliegdekschip naar onderweg zijn.

Volgens hooggeplaatste Russische militaire analisten overweegt het Kremlin serieus om kernwapens in Syrië te plaatsen en te richten op Turkije (1). Het neerschieten van een Russisch Su-24 jachtbommenwerper door Turkse F-16’s wordt in Moskou zeer hoog opgenomen, mede omdat de weerloos aan hun parachute hangende piloten zijn vermoord door Turkmeense rebellen. Putin noemde de Turkse actie ‘een mes in de rug’ in de oorlog tegen het islamitische terrorisme. Hij zei dan ook dat Turkije op ‘ernstige gevolgen’ moet rekenen. De NAVO komt alvast in een spoedzitting bij elkaar.

 


Lees meer...   (81 reacties)

Turkije kocht illegaal al voor $ 800 miljoen ruwe olie van ISIS en financiert daarmee hun terreuroorlog UPDATE 17.50 uur: Russische helikopter met door Amerika geleverde raket vernietigd – Oorlogsmisdaad: Turkmeense rebellen vermoordden weerloze Russische piloten aan hun parachutes


De Turken hebben een Russisch Su-24 gevechtsvliegtuig neergeschoten dat het Turkse luchtruim zou hebben geschonden. Die actie was een gevolg van het dreigement dat Turkse officials enkele dagen geleden aan het Kremlin overbrachten: Stop onmiddellijk jullie militaire operatie tegen ISIS, of ‘er zullen ernstige gevolgen zijn’. Zoals bekend toonden diverse onderzoeksjournalisten aan dat ISIS in CIA-kampen in Turkije is getraind, en de jihadisten het Turkse grondgebied vrijelijk kunnen gebruiken voor transport en als veilige haven. Ook wordt ISIS door Turkije financieel geholpen met de verkoop van ruwe olie op de zwarte markt.

 


Lees meer...   (73 reacties)

‘Weapons of Mass Migration: Boek uit 2011 beschreef exact de huidige migrantenaanval op Europa’


‘Jihad terroristen vrij om Europa binnen te komen dankzij de slappe grenscontroles in de EU’. Minder dan 1 op de 100 paspoorten worden gecontroleerd of namen op anti-terreurlijst voorkomen.
(Express, 18-11-2015).

Alfred Ellinger, hoofd van de Oostenrijkse Vereinigung Österreichischer Kriminalisten en tevens strafrechter en vicepresident van de kantonrechtbank Eisenstadt, waarschuwde al in 2007 dat de massale immigratie van moslims ons continent in een slachtveld zal veranderen. ‘Laten we ons geen illusies maken: Europa zal het slachtveld worden voor een grote oorlog tussen de islam en zijn vijanden.’ Helaas weigerde de politiek-correcte gevestigde orde naar hem te luisteren, waardoor we nu inderdaad op de drempel van een totale islamitische terreuroorlog tegen de Europese volken staan.

 


Lees meer...   (38 reacties)
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl