Headlines
01-04-15

- Germanwings: Niet copiloot, maar automatische piloot is hoofdverdachte

-

31-03-15


30-03-15


29-03-15


28-03-15


27-03-15


26-03-15


25-03-15


24-03-15


23-03-15


22-03-15


21-03-15


20-03-15


19-03-15


18-03-15


17-03-15


16-03-15


15-03-15


14-03-15


13-03-15


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Berichten over noodoproep uit cockpit en Franse straaljagers genegeerd - ‘Smartphone opname van crash Airbus A320 is hoax’


De gelijkmatige daling van het Germanwings toestel wijst mogelijk op een technische storing of zelfs op een van buitenaf gecontroleerde overname van de automatische piloot, en niet op een zelfmoordactie.

Terwijl in de reguliere media het ene na het andere ‘bewijs’ wordt gepresenteerd dat copiloot Andreas Lubitz de Germanwings Airbus A320 moedwillig heeft laten neerstorten, worden tal van andere feiten en vreemde omstandigheden verzwegen. Voorbeeld: de automatische piloot kan tegenwoordig van buitenaf worden overgenomen, zonder dat de piloten hier iets tegen kunnen ondernemen. En waarom werden de eerste berichten dat er wel degelijk een noodoproep uit de cockpit was gekomen plotseling weer ingetrokken? Waarom niets meer gezegd over de vele getuigen die niet één, maar drie Franse Mirages hadden gezien, die daar overigens nooit om die tijd hadden kunnen zijn als ze niet vóórdat het vliegtuig in de problemen was gekomen waren vertrokken?


Lees meer...   (8 reacties)

Zwitserse bank weigert pensioenen contant uit te keren


Al jaren worden mensen middels dit soort reclamecampagnes rijp gemaakt voor de totale afschaffing van contant geld.

De Duitse investeringsbank Baader Bank verwacht dat een groot aantal Europese landen er mogelijk al over enkele jaren toe over zal gaan om al het contante geld af te schaffen en geheel over te gaan op elektronisch betalen. ‘Want als cash geld wordt afgeschaft, dan kan niemand zich meer verweren tegen negatieve rente,’ legde Robert Halver, hoofdanalist bij de Baader Bank, uit. Volgens hem zijn de regeringen in Europa doodsbenauwd voor een bankrun, en proberen ze dat op deze wijze te voorkomen.


Lees meer...   (8 reacties)


Pyotr Fedotov verklaarde later precies het tegendeel te hebben gezegd van wat Reuters beweert (en waar het Westerse persbureau geen enkel bewijs van heeft).

Het internationale persbureau Reuters, één van de belangrijkste propaganda organen van de Westerse gevestigde orde, is betrapt op het vervalsen van een getuigenis over de lancering van een BUK-raket die verantwoordelijk zou zijn geweest voor de vernietiging van vlucht MH17 van Amsterdam naar Maleisië. De getuige in kwestie zei dat Reuters zijn woorden heeft verdraaid om het er op te doen lijken alsof hij gezegd zou hebben dat de pro-Russische rebellen een BUK-raket op de Boeing hadden afgeschoten. In werkelijkheid had de man tegen Reuters gezegd dat de raket die hij had gezien vanuit gebied dat door het Oekraïense leger werd gecontroleerd was afgevuurd.

Lees meer...   (38 reacties)

Nederland in internationale ratingindex meest kredietwaardige land ter wereld – Griekenland plundert fondsen voor zorg en landbouw om ambtenaren te betalen – Op komst: extra belasting en bankkosten betalen over uw (spaar)geldrekeningen

 

De eurozone is bijna aan het einde van zijn latijn, zonder dat de burgers ook maar iets in de gaten hebben van wat ons te wachten staat (en zo ja, dan willen de meesten het niet weten). Rinkelende alarmbel: In ‘pleitestaat’ Frankrijk worden in september strenge kapitaalcontroles ingevoerd. Vanaf dan worden cash-betalingen beperkt tot slechts 1000 euro. Ondertussen plundert de Griekse regering de zorgkassen om de ambtenaren te kunnen betalen, willen de failliete banken in Oostenrijk een greep doen in de pensioenfondsen en trekt de overheid van het Alpenand de garantie op (spaar)geldrekeningen van burgers in. Ook in de rest van de eurozone staat de gewone man stapsgewijs vergelijkbare nieuwe aanslagen op zijn inkomen te wachten.

Lees meer...   (30 reacties)

PVV-leider: Pro-islam demonstratie Den Haag 2014 deed herinneren aan bezetting door Nazi’s in WO-2


‘De bedreiging van Europa door de islamisering’ was het onderwerp van de bijeenkomst in Wenen waar Wilders gisteren sprak.

PVV leider Geert Wilders hield gisteren in Wenen op uitnodiging van de FPÖ (Oostenrijkse Vrijheidspartij) een toespraak die zoals verwacht door de gevestigde orde in media en politiek werd genegeerd of fel bekritiseerd. Vooral Wilders’ voorstel om in Europa wonende jihadisten naar Syrië en Irak te laten vertrekken en hen nooit meer te laten terugkeren, werd net als in Nederland verketterd. Wilders betoogde in zijn toespraak dat het afgelopen moet zijn met moskeeën, haatimams, open grenzen en moslimimmigratie, maar dat moslims die zich aan onze wetten willen aanpassen hier gewoon kunnen blijven. ‘Wij zullen onze grenzen en vrijheid altijd verdedigen. Wij zullen de islam overwinnen!’


Lees meer...   (61 reacties)

Waarom zijn de automatische alarmsignalen niet te horen op de voicerecorder?


Hier zou copiloot Andreas Lubitz zijn behandeld vanwege een ernstige depressie.

Internationale piloten en luchtvaartexperts uiten zware kritiek op de Franse autoriteiten omdat die volgens hen tegen alle bestaande regels in al binnen 2 dagen volledig zeker meenden te weten dat copiloot Andreas Lubitz de Airbus A320 van Germanwings moedwillig heeft laten neerstorten. De tweede ‘black box’ van het toestel was nog niet eens gevonden. Normaal duurt het na een vliegtuigongeluk vele maanden of zelfs jaren voordat experts aan de hand van de geanalyseerde gegevens een voorlopige conclusie kunnen trekken. De gang van zaken nu voedt speculaties dat men de ware toedracht van de ramp verborgen wil houden.


Lees meer...   (48 reacties)

Advocaat in Los Angeles pleit voor invoering doodstraf voor homo’s


Zover is het in Europa dus al gekomen: een christelijke dominee die door een Sharia rechter wordt veroordeeld
omdat hij uit de Bijbel citeert.

De Britse dominee Michael Overd (foto) werd onlangs gearresteerd vanwege ‘dreigementen’ en ‘beledigende taal’ omdat hij op straat een passage uit de Bijbel had geciteerd waarin homoseksuele handelingen worden veroordeeld. Vervolgens werd hij gedwongen terecht te staan voor Shamim Qureshi, een moslim die tevens rechter is bij een van de vele Sharia rechtbanken in het land. Toen Overd de hem opgelegde boete weigerde te betalen, dreigde Qureshi hem met 45 dagen gevangenisstraf.


Lees meer...   (44 reacties)

Al over enkele jaren gemiddeld € 1000,- hogere energierekening voor onbetrouwbare elektriciteit


Deze peperdure, onrendabele, afzichtelijke monsters kondigen de ondergang van onze economie en welvaart aan.

De Nederlanders willen graag zoveel mogelijk peperdure elektriciteit uit windmolens halen, zo besloot de Tweede Kamer deze week, en dat zullen we weten ook. De mega stroomstoring die vandaag een groot deel van Noord Holland trof, een miljoen huishoudens in de kou zette, passagiers in treinen opsloot, vliegtuigen naar andere luchthavens deed uitwijken en ziekenhuizen op noodvoorzieningen deed overschakelen, is een voorproefje van wat over enkele jaren eerder regel dan uitzondering zal zijn, zo leert ook de ervaring in Duitsland. (1)


Lees meer...   (38 reacties)

Zeven Franse kerncentrales op slechts enkele minuten afstand van gecrashte Airbus – Meerdere moskeeën eren Andreas Lubitz als martelaar van de islam


Andreas Lubitz: Ziek, depressief, of bekeerd tot de islam en op een jihadistische zelfmoordmissie?

In het huis van de copiloot die dinsdag een Airbus A320 van Germanwings moedwillig tegen een bergwand in Frankrijk zou hebben gevlogen en daarbij 149 andere mensen met zich mee de dood injoeg, zouden verscheurde doktersrekeningen zijn gevonden, die erop zouden wijzen dat Andreas Lubitz een ziekte voor zijn werkgever verborgen had gehouden. Een sluitende verklaring voor zijn waanzinnige daad? Of proberen de autoriteiten uit alle macht verborgen te houden dat Lubitz zich tot de islam had bekeerd en onder invloed stond van een radicale moskee in Bremen die eind vorig jaar nog het doelwit was van een massale inval van de Duitse politie, en waar Lubitz tijdens zijn opleiding regelmatig te vinden was, zoals een plotseling geblokkeerde Duitse site gisteren meldde?


Lees meer...   (47 reacties)

Obama wil niets kwijt over militaire samenwerking met Iran - 10 landen tellende Soenitische moslimcoalitie tegen Iran krijgt vorm

 

De Egyptische marine heeft vanmorgen bij verrassing de controle genomen over de strategische Bab El-Mandeb straat, de nauwe waterweg die de Golf van Aden bij Jemen met de Rode Zee en het Suez kanaal verbindt. Saudi Arabië verzamelt ondertussen maar liefst 150.000 soldaten en 100 gevechtsvliegtuigen om te voorkomen dat buurland Jemen volledig in de handen van de pro-Iraanse Houthi rebellen valt. Een 10 landen tellende Soenitische moslimcoalitie begint vorm te krijgen en op te staan tegen de door de Amerikaanse regering Obama gesteunde strategische opmars van Iran in het Midden Oosten.

Lees meer...   (28 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl