Headlines

03-09-14 

02-09-14 

01-09-14 

31-08-14 

30-08-14 

29-08-14 

28-08-14 

27-08-14 

26-08-14 

25-08-14 

24-08-14 

23-08-14 

22-08-14 

21-08-14 

20-08-14 

19-08-14 

18-08-14 

17-08-14 

16-08-14 

15-08-14 

14-08-14 
13-08-14 
12-08-14 
11-08-14 
10-08-14 
09-08-14 
08-08-14 


07-08-14 
06-08-14 
05-08-14 04-08-14 03-08-14 

02-08-14 
01-08-14 Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!


Het gaat om nog maar een klein aantal NAVO-troepen, maar de impact is er niet minder om.

In weerwil van de dringende oproepen van analisten, oud politici en andere experts om vooral geen escalatie met Rusland te veroorzaken, stuurt de NAVO nog deze maand zo’n 1000 soldaten, waaronder 200 Amerikaanse, naar Oekraïne om mee te doen met de militaire ‘oefening’ Rapid Trident.

Lees meer...   (0 reacties)

In het slechtste geval alleen al in Liberia 100.000 zieken op 1 december – CDC houdt rekening met mutatie, waardoor ebola zich ook door de lucht kan verspreiden

Researchers in onder andere de VS waarschuwen dat ebola zich inmiddels zo snel verspreidt, dat er in september 10.000 en in december zelfs al 100.000 mensen besmet kunnen zijn. Volgens de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) is 40% van de tot nu toe geconstateerde ebola gevallen –ruim 3000, waarvan 1500 zijn overleden- in de afgelopen 3 maanden ziek geworden.

Lees meer...   (8 reacties)

Islamitische fatwa (religieus bevel) staat gebruik massavernietigingswapens om ‘ongelovigen’ compleet uit te roeien toe - ‘Granaten met virus in metro’s en stadions’


Als het aan IS ligt worden alle Europeanen met de builenpest (links) vermoord.

De Saudische koning Abdullah heeft gewaarschuwd dat leden van de islamitische terreurbeweging IS mogelijk al in Europa en Amerika zijn en aanslagen voorbereiden. Op een in Syrië buitgemaakte laptop, behorende tot een jihadist uit Tunesië, werden plannen gevonden voor het gebruik van biologische massavernietigingswapens tegen de Europese en Amerikaanse bevolking. Zo zou IS de kennis en technologie hebben om de builenpest te verspreiden. Desondanks ziet Europa, waaronder ook Nederland, nog altijd geen reden om militair in te grijpen. De pijlen van het Westen worden klaarblijkelijk liever op Rusland gericht.

Lees meer...   (21 reacties)

NAVO-lidmaatschap Oekraïne is rode lijn voor het Kremlin - Inlichtingenanalisten roepen het Westen op Rusland niet uit te dagen tot een preventieve verrassingsaanval


In 2008 bewees het Russische leger in Zuid Ossetië zeer snel en zeer effectief te kunnen optreden. De Amerikaanse specialisten zijn bang dat het Westen Rusland provoceert tot een vergelijkbare ‘shock-and-awe’ operatie, met catastrofale gevolgen.

William Binney, de voormalige afdelingsdirecteur van de Amerikaanse inlichtingendienst NSA die in 2012 als eerste de geheime spionageactiviteiten van de NSA wereldkundig maakte, roept samen met een aantal andere veiligheidsveteranen de Duitse bondskanselier Angela Merkel in een open brief op om een totale oorlog tussen de NAVO en Rusland om Oekraïne te vermijden.Lees meer...   (17 reacties)

‘Op zijn laatst in 2016 een euro-staatsschuldencrisis, waarna de ECB de EU-landen tot een financiële en politieke unie zal dwingen’

Nieuw gezicht (EU-president Herman van Rompuy vervangen door Donald Tusk (rechts)) voor een oud plan: een Europese superstaat, nu gepland in 2016.

Een wereldregering is niet langer een complot, maar een feit. Althans, dat stelt Janne Kipp, auteur van het geruchtmakende boek ‘BIS – De Torenbouw te Basel’. Tegenover het gerenommeerde economische en beleggingsmagazine Smart Investor legde Kipp uit dat de BIS (Bank of International Settlements) de facto alle centrale banken, waaronder de Fed en de ECB, bevelen geeft, en zelf door niemand wordt gecontroleerd. Regeringen en parlementen hebben geen enkele grip op de BIS, die daardoor reeds functioneert als een financiële wereldregering.

Lees meer...   (16 reacties)

Republieken Donetsk en Lugansk willen autonome status, maar deel blijven van Oekraïne – Vier EU-landen dreigen met veto tegen hardere sancties

Putin beschuldigt de EU ervan weg te kijken terwijl het Oekraïense leger doelbewust burgers bestookt met tanks en artillerie (7).

Een woordvoerder van de OVSE (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa) heeft vandaag verklaard dat er geen aanwijzingen zijn dat er Russische troepen actief zijn in Oekraïne, zoals het regime in Kiev en het Westen blijven beweren. Maar het is weer maandag, dus beschuldigt de Oekraïense president Poroshenko Rusland opnieuw van het inzetten van tanks in zijn land, deze keer bij de verovering van het vliegveld van Luhansk door de separatisten (2).

Lees meer...   (29 reacties)

Obama heeft nog steeds geen strategie tegen IS


Is Koning Abdullahs ‘waarschuwing’ voor IS in werkelijkheid een wens?

Uit Saudi Arabië, jarenlang één van de grootste sponsors van islamitische terreur, klinkt een opmerkelijke waarschuwing aan het adres van het Westen. Als er niet snel wordt ingegrepen zullen de jihadisten van IS niet alleen het Midden Oosten veroveren, maar zich daarna richten op Europa en vervolgens Amerika.

Lees meer...   (34 reacties)


Ook volgens de CFR heeft president Putin het gelijk aan zijn kant, en heeft het Westen de crisis in Oekraïne veroorzaakt.

De bekende Amerikaanse NWO-denktank Council on Foreign Relations (CFR) komt met de voor de gevestigde orde ongetwijfeld verrassende conclusie dat niet Rusland, maar het Westen schuldig is aan de crisis in en rond Oekraïne. De omsingeling van Rusland door NAVO-bases, de uitbreidingsdrang van de EU naar het oosten en de door het Westen gefinancierde staatsgreep in Kiev hebben deze crisis veroorzaakt. President Vladimir Putin valt derhalve niets te verwijten.

Lees meer...   (28 reacties)

EU-Commissiepresident Barroso zegt dat ‘point of no return’ bereikt kan worden – Na Letland spreekt nu ook Litouwen over oorlog tussen Rusland en Europa

Putin waarschuwde gisteren dat ‘niemand moet rotzooien met een nucleair bewapend Rusland’. Het is duidelijk dat het Kremlin zich niet oneindig laat tergen en provoceren door het Westen.

NAVO-lid Noorwegen heeft besloten om een bataljon tanks naar de grens tussen Letland en Rusland te sturen, zogenaamd voor een tweemaandelijkse ‘oefening’ (1).  Tegelijkertijd werkt het bondgenootschap aan een 10.000 man sterke snelle interventiemacht om Rusland af te schrikken van militaire acties in Oekraïne en Oost Europa (4)(5). Ook Nederlandse troepen zouden daar aan gaan deelnemen. Kortom: de voorbereidingen voor een toekomstige oorlog tegen Rusland zijn in volle gang.

Lees meer...   (70 reacties)

Autoriteiten straften niet de daders, maar de ouders van slachtoffers en een klokkenluider

De vijf leiders van de moslimbende. Eén van hen geniet inmiddels in zijn thuisland Pakistan van het vele geld dat hij verdiende met het laten verkrachten van talloze jonge Britse meisjes, en pocht daar zelfs mee op Facebook.

In de Engelse stad Rotherham (nabij Sheffield) kon een Pakistaans-islamitische misbruik- en verkrachtingsbende 16 jaar ongestoord zijn gang gaan, omdat de politiek en toezichthoudende instanties –waaronder jeugdzorg en de politie- weigerden het probleem te erkennen uit angst voor ‘racisme’. Dankzij deze linksgroene politieke correctheid werden er zo’n 1400 autochtone minderjarige kinderen, waarvan sommige niet ouder dan 11, misbruikt, verkracht en gedwongen zich te prostitueren.

Lees meer...   (20 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl