Headlines20-10-14 

- Denemarken rolt rode loper uit voor terugkerende jihadstrijders


19-10-14 


18-10-14 


17-10-14 


16-10-14 


15-10-14 


14-10-14 


13-10-14 12-10-14 


11-10-14 


10-10-14 09-10-14 08-10-14 07-10-14 06-10-14 05-10-14 04-10-14 

 

03-10-14 02-10-14 01-10-14 30-09-14 29-09-14 28-09-14 27-09-14 

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Deense oppositie: De islam zelf is het probleem, moslims kunnen niet in christelijke landen integreren


‘Wij hebben recht op ons geloof,’ vindt Oussama el-Saadi, de voorzitter van de moskee in Århus die openlijk het Islamitische Kalifaat steunt en dreigt met aanslagen in Denemarken.

In andere landen lopen moslims die terugkeren van de jihad in Syrië en Irak grote kans in de gevangenis te worden gegooid of de grens niet over te komen, maar Denemarken –dat in Europa per hoofd van de bevolking het hoogste aantal jihadisten kent- kiest juist voor een tegengestelde benadering door de islamistische terroristen te helpen met het zoeken van een baan, een opleiding en gratis psychologische hulp. Kortom: een extreme vorm van het ook in ons eigen land zo beruchte ‘pamperen’.

Lees meer...   (8 reacties)


De Westerse media heeft het weer geflikt. Met schreeuwerige koppen werd ons wijsgemaakt dat de Duitse geheime dienst (BND) ‘overvloedig bewijs’ zou hebben dat vlucht MH-17 door de pro-Russische separatisten werd neergehaald. Een vluchtige blik op de feiten leert dat dit complete onzin is, en die bewijzen er helemaal niet zijn. Wellicht is dat wel de ware reden waarom de Nederlandse regering weigert een hoorzitting over dit ‘bewijs’, dat onder andere zou bestaan uit satellietbeelden, te houden (2).

Lees meer...   (10 reacties)


De VN gaat hoogstwaarschijnlijk in 2015 of uiterlijk 2016 akkoord met de oprichting van een nieuwe islamitische terreurstaat in het hart van Israël.

De aanstaande veranderingen in de VN-Veiligheidsraad zullen naar verwachting zeer nadelig zijn voor Israël, dat niet langer automatisch kan rekenen op Amerikaanse bescherming. De Palestijnse leider Mahmoud Abbas zal zijn kans grijpen om zonder dat er een akkoord is bereikt met Israël erkenning voor een onafhankelijk Palestina te krijgen, waarna Israël vermoedelijk in 2016 door de VN gedwongen zal worden zich volledig terug te trekken achter de ‘grenzen’ van 1967, inclusief het opgeven van Oost Jeruzalem.

Lees meer...   (35 reacties)

Aan de grens tussen Irak en Syrië wachten honderden christelijke weeskinderen op hulp en redding. Hoe reageert de diep gevallen materialistische Westerse Kerk, die het doorgaans zo goed met zichzelf heeft getroffen?

De christelijke hulporganisatie Rescue Christians, onderdeel van het Forum for Middle East Understanding, heeft in Madrid zijn eerste Europese vestiging geopend. Het doel is om vele honderden christenen uit Syrië en Irak, die massaal worden verdreven, vervolgd, mishandeld en verkracht door IS en andere islamitische terreurgroepen, een tijdelijke en veilige schuilplaats te bieden. (1)

 

Lees meer...   (36 reacties)

Illegale vluchtelingen kunnen ebola naar VS en Europa brengen - ‘CDC gevaarlijk ongeschikt en schrijnend onvoorbereid tegen ebola’ – Obama negeert wetten en Congres en wil buitenlandse patiënten naar VS halen

‘Misdadig nalatig’ in zijn wettelijke taak de Amerikaanse bevolking te beschermen.

De grootste Amerikaanse alternatieve nieuwssite Infowars.com roept op tot een landelijke staking om de regering Obama te dwingen alle vluchten uit West Afrika te stoppen, omdat dit de enige afdoende manier is om te voorkomen dat het virus zich verder verspreid. Het is tevens een protest tegen de extreem lakse wijze waarop Washington in eigen land reageert op ebola. Obama trekt zich er vooralsnog niets van aan en is volgens de burgerrechtenbeweging Judicial Watch zelfs van plan om geïnfecteerde buitenlanders in Amerika te laten behandelen.

Lees meer...   (15 reacties)

10 naties tellende coalitie van het Beest uit Openbaring in wording – ‘Mahdi verschijnt als Syrische president Assad ten val komt’

Het geplande Islamitische Kalifaat. Van de 13 regio’s zullen er hoogstwaarschijnlijk 3 (Spanje, Oost Europa en Midden Afrika) nooit worden gerealiseerd, waardoor er 10 ‘staten’ zullen overblijven.

Is de Amerikaanse president dom en naïef, zoals veel van zijn critici beweren, of doet hij slechts alsof en voert hij met behulp van de gecontroleerde massamedia juist op briljante wijze een plan uit om het Westen te ondermijnen en in het Midden Oosten ruimte te creëren voor een nieuw Islamitisch Kalifaat?

Lees meer...   (39 reacties)

Arts / hoofd van medisch bedrijf dat met leger samenwerkt: ‘Succesvol medicijn 2 weken vóór ebola uitbraak verworpenMassamedia, WHO, CDC en FDA weigeren medicijn bekend te maken’ – WHO: Ebola verspreidt zich via openbaar vervoer

Waarom wordt een potentieel zeer krachtig medicijn zorgvuldig uit de media gehouden?

Op een middle school (groep 7/8+brugklas 1&2) in Rowlett (Texas) is alarm geslagen nadat bekend werd dat de ouders van twee leerlingen aan boord van hetzelfde vliegtuig zaten als Amber Joy Vinson, de verpleegster die met ebola werd besmet door ‘patient zero’ Thomas Eric Duncan. Volgens een woordvoerder ondergaat de school als voorzorgsmaatregel een ‘intense reiniging’. Desondanks gaan de lessen gewoon door. (1)

Lees meer...   (9 reacties)

Duitsers en Nederlanders moeten permanent welvaart inleveren om de euro overeind te houden


De beurzen staan wereldwijd diep in het rood, en voor veel landen van de eurozone –waaronder Spanje, Frankrijk en Griekenland- explodeert de rente die zij over hun staatsobligaties moeten betalen. Ook Italië glijdt steeds sneller de economische en financiële afgrond in. De Duitse bondskanselier Angela Merkel is ongewoon somber en waarschuwt voor een nieuwe eurocrisis. Het overeind houden van de euro wordt met name op de schouders van de belastingbetalers in Duitsland en Nederland afgewenteld, die al sinds de invoering van de gedoemde eenheidsmunt te maken hebben met een sluipende, inmiddels hoog opgelopen uitholling van hun koopkracht, spaargeld en pensioenen.

Lees meer...   (24 reacties)

Liberia bestelt 80.000 lijkzakken en 1 miljoen beschermende pakken – Noodtoestand in Dallas - Verpleegster mocht van CDC met koorts vliegtuig in


Europa moet zich serieus gaan voorbereiden op een ebola uitbraak, vindt EU-Gezondheidscommissaris Tonio Borg. Van de Wereld Gezondheids Organisatie komt ondertussen een schokkend bericht: de incubatietijd van ebola bedraagt geen 21, maar 42 dagen. De WHO zegt tevens ‘gealarmeerd’ te zijn dat de autoriteiten in landen al enkele uren nadat iemand op ebola is getest verklaren dat die persoon de ziekte niet heeft. ‘Het is onmogelijk om zo snel te bepalen of iemand is besmet,’ waarschuwt de WHO. Tellen we deze feiten bij elkaar op, dan is de kans levensgroot dat met ebola besmette mensen nu al onder ons rondlopen, zonder dat iemand het (nog) weet.

Lees meer...   (16 reacties)


Vooral linkse politici, maar ook christendemocraten voelen wel wat voor het plan om vluchtelingen in de huizen van burgers op te nemen.

Heel Europa heeft sinds het begin van de zo bejubelde ‘Arabische Lente’ te maken met een fors aanzwellende stroom vluchtelingen uit het Midden Oosten en Afrika. Vooral Duitsland kampt met een ware vloedgolf, waardoor de opvangcentra uitpuilen. Politici roepen burgers daarom op om hun leegstaande woningen ter beschikking te stellen. Sommigen suggereren zelfs dat Duitsers gedwongen zouden kunnen worden om vluchtelingen in hun eigen woningen op te nemen.

Lees meer...   (58 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl