Headlines
07-02-16

- Overal voorbereidingen voor grote oorlog in Europa


06-02-16


05-02-16


04-02-16


03-02-16


02-02-16


01-02-16


31-01-16


30-01-16


29-01-16


28-01-16


27-01-16


26-01-16


25-01-16


24-01-16


23-01-16


22-01-16


21-01-16


20-01-16


19-01-16


18-01-16


17-01-16


16-01-16


15-01-16


14-01-16

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Moslimmigranten in door Saudi Arabië gefinancierde en door CIA geleide ISIS-trainingskampen in Bosnië opgeleid voor terreuroorlog tegen Europeanen


Militairen in de straten van steden zoals Brussel en Parijs waren vorig jaar een soort generale repetitie voor wat straks heel Europa te wachten staat.

Zoals we al jaren schrijven waren de massale onlusten en burgeroorlogen in Noord Afrika en het Midden Oosten niet enkel bedoeld om seculiere regimes te vervangen door islamistische, maar vooral om een enorme migrantenstroom naar Europa op gang te brengen, waardoor ons continent zou worden gedestabiliseerd en uiteindelijk zal instorten, zodat de weg vrijgemaakt wordt voor een vanuit Brussel geregeerde dictatoriale Europese superstaat. Overal in Europa zien we nu voorbereidingen voor het uitbreken van de grote oorlog die de Europeanen rijp moet maken die EU-dictatuur te accepteren en zelfs te omarmen.

 


Lees meer...   (31 reacties)

Opnieuw duizenden Syriërs uit Aleppo naar Turkse grens gevlucht


Op de beelden is te zien dat er zich veel ouderen, vrouwen en kinderen onder de vluchtelingen uit Aleppo bevinden.

Vandaag komen de minister van Buitenlandse Zaken van de EU in Amsterdam bij elkaar voor overleg met vertegenwoordigers uit landen zoals Macedonië, Servië en Turkije over de migrantencrisis. Oostenrijk heeft aangegeven serieus na te denken over het inzetten van het leger om de grenzen dicht te houden, en stelt voor om migranten die nu nog over de Balkan naar Europa komen terug te sturen naar Turkije. Of dat land daarop zit te wachten is zeer de vraag, aangezien er op dit moment opnieuw duizenden Syriërs uit de belegerde stad Aleppo naar de Turkse grens zijn gevlucht.


Lees meer...   (47 reacties)


Luchtfoto van de lekkende aardgasbron.

Al wekenlang spuiten er bij Los Angeles enorme hoeveelheden aardgas uit een ‘lek’ in de bodem de atmosfeer in. Een groep onafhankelijke experts onderzocht de samenstelling, en kwam tot de schrikbarende conclusie dat er zoveel natuurlijk uranium en radion in zit, dat er gesproken kan worden van een extreem hoog dodelijk ‘inadembaar’ niveau.

 

Lees meer...   (18 reacties)

‘Retail Apocalyps’ in VS: Ketens sluiten honderden winkels, steeds meer lege schappen


De CSCL Indian Ocean, met 400 meter lengte en ruim 19.000 containers één van ’s werelds grootste containerschepen, liep woensdag heel symbolisch aan de grond bij de haven van Hamburg (2).

De Baltic Dry Index, een van de belangrijkste graadmeters van de wereldhandel, is vandaag naar 298 punten gezakt, een historisch dieptepunt. De index bedraagt inmiddels amper 2% van het record uit juni 2008, toen vlak voor het uitbreken van de financiële crisis nog 11612 punten werden bereikt. Dat de wereldhandel ondanks de extreem lage olie- en vrachtprijzen is ingestort is een alarmerend signaal dat een eventueel herstel ver weg is, en een wereldwijde depressie op de loer ligt.


Lees meer...   (41 reacties)

‘Onweerlegbaar bewijs dat Turkse artillerie dorpen in Syrië beschiet’


Een woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie heeft verklaard dat er sterke aanwijzingen zijn dat Turkije een militaire invasie van Syrië voorbereidt. Daardoor kan het op één na grootste leger van de NAVO in een directe confrontatie met de Russische macht in het land terecht komen.

 

Lees meer...   (35 reacties)


Zijn boodschap kon niet duidelijker zijn: In 2012 liet Obama de kleine, in de driehoek boven zijn hoofd staande letters ‘IHS’ (Jezus Christus) zwart maken (links). Afgelopen week liet hij 99 enorme Arabische ‘Allahs’ achter zich echter ongemoeid (rechts)
.

Enkele jaren geleden veroorzaakte president Barack Hussein Obama de nodige ophef toen hij voorafgaande aan een toespraak in een katholieke universiteit alle christelijke symbolen met zwarte doeken liet bedekken, zogenaamd omdat hij andersdenkenden niet voor het hoofd wilde stoten. Maar nu Obama voor het eerst in een als radicaal bekend staand islamitisch centrum een toespraak heeft gehouden, liet hij de vele enorme symbolen van Allah volledig onbedekt, waarmee hij volgens velen opnieuw bevestigde in werkelijkheid geen christen, maar een moslim te zijn.

 

Lees meer...   (33 reacties)

‘Syriërs in Europa geen echte vluchtelingen’ – Islamitische bestseller auteur: ‘Wij moslims moeten onze eigen zwijnenstal opruimen – Moslimmannen niet in staat met sterke mondige vrouwen om te gaan’


Hoger opgeleide Syriërs bevestigen wat critici al sinds vorig jaar zeggen, namelijk dat Europa vrijwel geen vluchtelingen, maar vooral criminelen en gelukszoekers binnenlaat.

Normale Syriërs waarschuwen Europa dat enkel criminele en onopgeleide landgenoten hun familie achterlaten en hun geluk in Europa zoeken. ‘Ik was woedend om het positieve beeld van de Syriërs dat hier wordt afgeschilderd,’ zegt Azad Hamoto, een 61 jarige Syrische archeoloog die in München woont en vanuit Aleppo naar Duitsland kwam.  ‘De Syriërs moeten zich eerst maar eens bewijzen voordat ze zo’n voorkeursbehandeling krijgen.’

 


Lees meer...   (28 reacties)

Andere video’s: Migranten vernielen eetzaal - Vluchteling’ door gymleraar gepakt na aanranden schoolmeisje – Berlijn: 28 jarige Iraniër vermoordt 20 jarige vrouw door haar voor de metro te duwen Kiel: 30 jarige migrant gearresteerd na verkrachten 7 jarig meisje, nadat hij eerder al 5 jarig meisje had misbruikt


Regelmatig protesteren duizenden Duitsers tegen de moslim migranteninvasie en het massale, vaak seksuele geweld wat zij met zich meebrengen. Een Turkse sociale werker over de situatie in Berlijn: ‘Köln? Dat gebeurt hier dagelijks’ (11).

Duitse burgers reageren vol woede en afgrijzen op een nieuwe, met een smartphone gemaakte opnamevan agressieve migranten uit het Midden Oosten die in de metro van München bejaarde mannen aanvallen, nadat die het hadden opgenomen voor een jonge Duitse vrouw. Terwijl de regering Merkel onder grote interne druk besloten heeft om het immigratiebeleid iets aan te scherpen omdat het aantal migranten verder blijft stijgen (alleen al in Bayern kwamen in januari 64.000 moslims aan (6)), is dit één van de talloze berichten waaruit blijkt dat onze Oosterburen een waren ‘asielpocalypse’ meemaken.


Lees meer...   (40 reacties)

Geruchten dat Microsoft uitslag met stemmachines heeft vervalst – Cruz ‘vergat’ in 2012 bijdrage van $ 1,3 miljoen van Goldman Sachs en Citibank te vermelden

 

Trump en Cruz. De laatste wordt via zijn vrouw gesteund door de beruchte ‘vampierinktvis’bank Goldman Sachs, en daardoor mogelijk ook door Microsoft, met wiens machines de stemmen werden geteld en wiens voormalige topman Bill Gates een verklaarde tegenstander van Trump is.

De mainstream media in Amerika en Europa doen alsof het een belangrijke nederlaag voor de door hen gehate Donald Trump is, maar in werkelijkheid heeft de magnaat met zijn 2e plaats een verrassend goed resultaat geboekt. Iowa is namelijk een aartsconservatieve christelijke staat, waar ‘Goldman Sachs’ boy Ted Cruz sowieso had gewonnen. Trump had zelfs het advies gekregen om daar maar helemaal niet mee te doen, maar volgens eigen zeggen dacht hij ‘ach, we proberen het gewoon, kijken wat het wordt.’

 

Lees meer...   (34 reacties)


Baby’s met microcefalie kregen hun te kleine schedel waarschijnlijk omdat hun moeders een variant van het DKTP vaccin kregen toegediend.

Diverse onafhankelijke sites en blogs schrijven dat de paniek rond de uitbraak van het Zika virus mogelijk een totaal andere oorzaak heeft, en bedoeld lijkt om de aandacht af te leiden van vaccins die sinds 2014 aan zwangere Braziliaanse vrouwen worden gegeven. Bovendien blijkt er nauwelijks bewijs te zijn voor de eerder gemelde 4000 baby’s die als gevolg van Zika met een te kleine schedel zouden zijn geboren. Worden we, net als tijdens de Mexicaanse grieppandemie in 2010, wéér voorgelogen om ons nieuwe vaccinaties op te dringen, waar farmaceutische bedrijven miljarden mee zullen verdienen en die bovendien een groot gevaar kunnen vormen voor onze gezondheid?

 

Lees meer...   (39 reacties)
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl