Headlines22-05-15

- Miljardair George Soros: VS en China op drempel van Derde Wereldoorlog

-

21-05-15


20-05-15


19-05-15


18-05-15


17-05-15


16-05-15


15-05-15


14-05-15


13-05-15


12-05-15


11-05-15


09-05-15


08-05-15


07-05-15


06-05-15


05-05-15


04-05-15


03-05-15


02-05-15


01-05-15Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Militaire spanningen tussen China en VS in Zuid Chinese Zee lopen op – ‘EU is veranderd in een onvrijwillig verband van ongelijke staten’

China tovert een onbewoond koraaleilandje in betwiste wateren in snel tempo om tot een enorme militaire basis, en wil daarbij geen pottenkijkers.

De beruchte belegger-miljardair George Soros, oprichter van een aantal extreemlinkse ‘NWO’ organisaties, heeft tijdens de Bretton Woods Conferentie van de Wereld Bank gewaarschuwd dat tenzij de VS ‘grote concessies’ doet aan China, het ‘serieuze gevaar bestaat dat China zich politiek en militair met Rusland verbindt en de dreiging van een wereldoorlog reëel wordt... En als er een conflict is tussen China en Japan, dan is het niet overdreven te zeggen dat we ons op de drempel van de Derde Wereldoorlog bevinden.’

 


Lees meer...   (1 reactie)

Premier Davutoglu: ‘Wie kan ons stoppen? Iemand in het Midden Oosten, de Balkan, Azië?’


President Erdogan en premier Davutoglu verklaren regelmatig openlijk Jeruzalem te zullen ‘bevrijden’, maar niemand in het Westen besteedt er enige aandacht aan.

Op een massale verkiezingsbijeenkomst heeft de Turkse premier Ahmet Davutoglu zijn toehoorders beloofd dat als hij volgende maand wint, hij ervoor zal zorgen dat Jeruzalem spoedig zal worden ‘bevrijd’. Dat houdt automatisch een Turks-islamitische militaire aanval op Israël in. Een week eerder had president Erdogan al in een toespraak gezworen ‘Jeruzalem binnen te vallen’ en te heroveren voor de moslims.

Lees meer...   (3 reacties)

‘EU wordt tussen nu en eind 2018 een totalitaire dictatuur die kopen en verkopen volledig gaat controleren en bepalen’ - ‘Obama heeft alles dat werd gedaan om de wereld een veiligere plaats te maken ongedaan gemaakt’


Armstrong vreest dat het over 3 ½ jaar al zover is dat geen enkele Europeaan nog iets kan kopen of verkopen zonder toestemming van Brussel.

Volgens de Amerikaanse econoom Martin Armstrong, die wereldberoemd werd vanwege zijn modellen waarmee hij nauwkeurig belangrijke financiële en economische trends wist te voorspellen, zal de Europese Unie er de komende jaren toe overgaan om al het contant geld in Europa af te schaffen, omdat dit de enige manier is om de euro overeind te houden – iets dat Brussel ten koste van alles wil doen slagen, omdat anders het grote visioen van een politieke unie definitief zal mislukken.

 

Lees meer...   (26 reacties)

D66, PvdA en SP werken met gewenste eenzijdige erkenning Palestina mee aan toekomstige nieuwe Holocaust tegen het Joodse volk


Officiële afbeeldingen van de PA laten heel duidelijk zien dat er van heel Israël niets meer mag overblijven.

De Palestijnse Autoriteit heeft het streven naar een ‘Groot Palestina van de rivier (de Jordaan) tot aan de (Middellandse) Zee’ , dus op de plek van héél de Joodse staat Israël, sinds 7 mei tot officieel beleid bestempeld. PA-leider Abbas verklaarde de afgelopen jaren regelmatig in het openbaar dat er in het toekomstige Palestina niet één Jood mag overblijven. Dit houdt in dat Nederlandse politieke partijen D66, PvdA en SP, die deze week opnieuw pleitten voor eenzijdige erkenning van ‘Palestina’, bewust of onbewust meewerken aan een toekomstige nieuwe Holocaust tegen het Joodse volk.

 

Lees meer...   (20 reacties)

‘Obama zou nooit herkozen zijn als Amerikaanse volk van deze leugens geweten zou hebben’


Twee van de grootste leugenaars die er ooit in Washington rondliepen: Barack Hussein Obama, en zijn gedoodverfde opvolger Hillary Clinton.

Het zou de meest transparante regering worden ooit, zo beloofde hij in zijn verkiezingscampagne in 2008. Anno 2015 is exact het tegendeel gebleken: nog nooit misleidde, manipuleerde en loog een president zo vaak als Barack Hussein Obama. Kort nadat de gevierde onderzoeksjournalist Seymour Hersh onthulde dat Obama had gelogen over de dood van Osama bin Laden, komt de onafhankelijke ‘waakhond’ Judicial Watch met een vernietigend rapport over de president en zijn toenmalige minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, die meerdere malen glashard blijken te hebben gelogen over de terreuraanslag op het consulaat in Libië in 2012.


Lees meer...   (25 reacties)

Britse krant Mail Online besteedt aandacht aan bazuin-achtige geluiden in de lucht


Ook onder christenen loopt de eindtijd'koorts' de laatste tijd weer flink op. Terecht, of is het opnieuw vals alarm?

Amerika’s grootste en bekendste alternatieve nieuwssite Infowars waarschuwt dat de wereld op korte termijn een schokkende gebeurtenis wacht die mogelijk de hele planeet op zijn kop zal zetten. In dit verband is het opmerkelijk dat de grote Britse krant Mail Online enkele dagen geleden uitgebreid aandacht besteedde aan een bizar fenomeen dat sinds 2008 over de hele wereld wordt gehoord: trompet- of bazuin achtige geluiden in de lucht waarvan de herkomst niet achterhaald kan worden. Op christelijke sites worden vaak vergelijkingen gemaakt met de 7 bazuinen uit het Bijbelboek Openbaring (3).


Lees meer...   (71 reacties)

ISIS leider: Islam was nooit religie van vrede, maar van oorlog– Amerikaanse Special Forces schakelen vijf Marokkaanse ISIS commandanten in Syrië uit


Poster van een islamitische video over Al Malhamah Al Kubra (Armageddon), de laatste verwoestende wereldoorlog van de islam tegen het Westen en Israël. (Gerbang Menuju Perang Semesta = Indonesisch voor zoiets als ‘Poort naar de allergrootste oorlog’).

ISIS leider ‘kalief’ Al-Baghdadi, afgestudeerd in islamologie, heeft in een nieuwe, 35 minuten durende (opgenomen) toespraak gezegd dat de islam in de hele geschiedenis niet één dag een religie van vrede is geweest. ‘Islam is een religie van oorlog,’ zei hij. ‘Onze profeet (Mohammed) heeft ons verteld over Malahim (Al-Malhamah al-Kubra:”Armageddon). Hij had goed nieuws en beloofde dat wij deze gevechten zullen winnen. Hij is de waarachtige en getrouwe. Vandaag zien we de tekenen van deze Malahim, en voelen we daarin de wind van victorie waaien.’


Lees meer...   (24 reacties)

PA-leider Abbas eist totale terugtrekking Israël uit Judea en Samaria in 2017 en vrijlating alle gevangen zittende Palestijnse terroristen


De paus werd weliswaar verkeerd vertaald, maar heeft in het conflict met Israël doorgaans duidelijk de kant van de Palestijnen gekozen. Dat heeft mogelijk te maken met het feit dat Franciscus openlijk vindt dat christenen en moslims één en dezelfde God aanbidden.

De Westerse media waren er als de kippen bij te berichten dat paus Franciscus de leider van de Palestijnse Autoriteit en tevens van de islamitische terreurorganisatie PLO een ‘vredesengel’ zou hebben genoemd. Nu blijkt dat de altijd eenzijdig pro-Palestijnse media het originele artikel in de Italiaanse krant La Stampa –waarschijnlijk doelbewust- verkeerd hebben vertaald. Franciscus heeft slechts tegen Abbas gezegd dat hij een vredesengel zou kunnen zijn, waarmee hij aangaf dat hij hoopte dat de Palestijnse leider terug zal keren naar de vredesonderhandelingen met Israël.


Lees meer...   (18 reacties)


Erdogans vurige wens –een massale eensgezinde moslim aanval op Israël om de Joodse staat te vernietigen- uitgebeeld.

De Westerse media en politiek blijven opnieuw muisstil nu de Turkse islamistische president Erdogan gisteren in een toespraak opnieuw oorlogszuchtige taal bezigde aan het adres van Israël. Hij herinnerde de Turken aan het Ottomaanse Rijk dat hij in 2023 wil gaan herstellen, en vroeg het volk op hem te blijven stemmen, omdat hij van plan is om ‘Jeruzalem binnen te vallen’.

Lees meer...   (46 reacties)

Vice stafchef Iraanse strijdkrachten dreigt Saudi Arabië en hele regio met oorlog – VN: Iraanse chloorgasbommen ingezet tegen Syrische rebellen, maar Obama zegt: chloor is geen chemisch wapen

Generaal Hossein Salami, vicecommandant van de Iraanse Revolutionaire Garde, heeft op de Iraanse TV gezegd te hopen op oorlog met Amerika. Afgelopen woensdag had brigadier-generaal Masoud Jazayeri, vice stafchef van de Iraanse strijdkrachten, Saudi Arabië al gewaarschuwd voor oorlog als een Iraans schip met hulpgoederen voor de Houthi’s in Jemen zou worden tegengehouden. Gisteren gaven vijf kleine Iraanse marineschepen enkele boegschoten voor een onder Singaporese vlag varend vrachtschip in de Perzische Golf.

Lees meer...   (29 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl