Headlines
20-11-14 

- VN in Gaza prijst aanslag op synagoge Jeruzalem als 'heldhaftige operatie'

19-11-14 


18-11-14 


17-11-14 


16-11-14 


15-11-14 


14-11-14 


13-11-14 


12-11-14 


11-11-14 


10-11-14 


09-11-14 


08-11-14 


07-11-14 


06-11-14 


05-11-14 


04-11-14 


03-11-14 


02-11-14 


01-11-14 


31-10-14 


30-10-14 


29-10-14 


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!


Met EU-miljoenen gefinancierde antisemitische indoctrinatie in Gaza.

Er zijn mensen die het vreemd vinden dat Israël zich doorgaans niets aantrekt van resoluties van de VN. Dat heeft echter een duidelijke oorzaak: Israël is het enige land ter wereld dat nog voor er officiële onderzoeken hebben plaatsgevonden wordt beschuldigd, veroordeeld en verketterd. Officiële medewerkers van de volkenbond hebben deze week de bevooroordeelde –om niet te zeggen antisemitische- houding van de wereld bevestigd door de Palestijnse aanslag op een synagoge in Jeruzalem, waarbij vijf Joden werden afgeslacht, een ‘heldhaftige operatie’ te noemen, en te schrijven dat ze hopen dat de daders als ‘martelaren’ in de hemel zullen worden toegelaten.

Lees meer...   (16 reacties)

Obama wil Congres opnieuw negeren om 5 miljoen illegalen amnestie te verlenen


Tijdens een gisteren gehouden persconferentie van het Witte Huis heeft een verslaggever van ABC de officiële regeringswoordvoerder klem gepraat met Obama’s eigen woorden, en waagde hij het zelfs te suggereren dat de president gezien zijn vele uitvoerende bevelen als een keizer of koning regeert.

Lees meer...   (9 reacties)


Een Amerikaanse vrouw die 18 dagen geleden uit het Afrikaanse Guinea was teruggekomen en op de ebola-verdachtenlijst stond (2), is midden in een schoonheidssalon in Brooklyn (New York) al bloedend uit haar neus en mond in elkaar gezakt en gestorven. Een Hazmat team ontsmette de ruimte,  maar beweerde tegelijkertijd dat de vrouw was bezweken aan ‘reiskoorts’. Vorige maand kregen alle hulpdiensten in New York het bevel om het woord ebola niet meer te gebruiken, en in plaats daarvan te spreken van ‘reiskoorts’.

Lees meer...   (9 reacties)


In Gaza wordt de terreuraanslag gevierd met onder andere het uitdelen van snoepjes. Inzet: De Palestijnse ‘helden’ die door Hamas werden geprezen voor hun gruwelijke moord op vier Joden.

Palestijnen op de Gazastrook hebben op de voor hun gebruikelijke manier gereageerd op de schokkende terreuraanslag op een synagoge in Jeruzalem, waar vier biddende Joden door twee Palestijnse terroristen werden afgeslacht en minstens zes anderen werden verwond: ze deelden snoepjes uit, zwaaiden met bijlen –een verwijzing naar een van de gebruikte moordwapens- en droegen posters waarop de terroristen werden vereerd. Op de Palestijnse radio werden de daders, die door de politie werden doodgeschoten, ‘martelaren’ genoemd, en ook Hamas prijsde hun gruwelijke daad.

Lees meer...   (52 reacties)


Hillary Clinton is zo goed als zeker de kandidaat namens de Democraten om Barack Hussein Obama op te volgen. Als zij eind 2016 inderdaad gekozen wordt, dan komt er absoluut een oorlog met Rusland, zo vrezen onafhankelijke analisten. Clinton is namelijk de favoriete kandidaat van de financiële, industriële en politieke machtselite die achter de schermen aan de touwtjes trekt, en die desnoods honderden miljoenen mensenlevens zal opofferen om aan de macht te blijven.

 

Lees meer...   (43 reacties)


De reguliere media besteedden amper aandacht aan de anti-moslim immigratie demonstratie.

Ongeveer 1000 Italianen kwamen begin november in botsing met de politie nadat ze waren gaan demonstreren tegen de moslim immigratie in hun land, en specifiek tegen een nieuw asielzoekerscentrum in Tor Sapienza, een voorstadje van Rome. De verkrachting van een meisje door een immigrant was de druppel die de emmer deed overlopen. Vervolgens vielen moslims onder kreten zoals ‘Dood aan de paus!’ en ‘Een goede christen is een onthoofde christen!’ de demonstranten aan. De politie greep in, echter niet tegen de gewelddadige moslims, maar tegen de protesterende bewoners.

 

Lees meer...   (23 reacties)

Zweedse Democraten noemen massale immigratie van moslims een ‘islamitische invasie’ en ‘vernietiging van onze eigen cultuur’ – VN: Zweden rond 2030 derdewereldland

 

Moslims verbranden de Zweedse vlag, een voorbode van het compleet verdwijnen van de Zweedse cultuur en welvaart rond 2030.

De Britse regering heeft opnieuw gedreigd uit het EU te stappen als het land geen toestemming van Brussel krijgt om de immigratie uit kansarme regio’s aan banden te leggen. De zittende premier David Cameron staat enorm onder druk omdat de Onafhankelijkheidspartij (UKIP) van EU-criticus Nigel Farage bij de afgelopen Europese verkiezingen de grootste Britse partij werd. De kans dat Groot Brittannië de EU gaat verlaten wordt dan ook steeds groter.

Lees meer...   (21 reacties)

Ook moslimgebeden en gebedskleden in christelijke Nationale Kathedraal


Bijna alle aanwezige Amerikaanse parlementariërs buigen hun hoofd als Allah wordt geprezen als de opperste god ‘die wij aanbidden’.

Voor iedereen die denkt dat het met de islamisering van Amerika en Europa nog wel meevalt en het overdreven vindt te stellen dat de Westerse elite de islam als bondgenoot heeft gekozen: het nieuw geïnstalleerde Amerikaanse Huis van Afgevaardigden liet niet alleen een radicale imam in een gebed Allah prijzen als de opperste god, maar boog bovendien ook massaal zijn hoofd toen de imam uitsprak dat het ‘gij is die wij aanbidden’.

Lees meer...   (27 reacties)


Op deze Amerikaanse of Britse satellietfoto zou te zien zijn hoe een Oekraïense jager een raket afschiet op de Maleisische Boeing.

Een Russische TV-zender heeft een satellietfoto gepubliceerd waarop is te zien hoe een Oekraïense jager een raket afschiet op vlucht MH-17. Volgens sceptici is de foto nep, omdat het op de foto getoonde gebied zo’n 50 kilometer van de crashlocatie af zou liggen. In juli presenteerde het Oekraïense regime ‘bewijs’ dat de Maleisische Boeing door de pro-Russische rebellen werd neergehaald, maar ook die foto bleek –op amateuristische wijze- vervalst met behulp van een videogame (2).

Lees meer...   (35 reacties)

Socialistische welvaartsverplaatsing: Gemiddelde lonen in Noord Europa dalen met € 4.848 per jaar, in Zuid Europa met € 165,- - Nederland kan zich opmaken voor nieuwe ronde bezuinigingen op sociale zekerheid en zorg


De kloof tussen arm en rijk zal door het TTIP nóg groter worden.

Uit het eerste onafhankelijke onderzoek blijkt dat het bejubelde TTIP vrijhandelsakkoord met de VS de komende 10 jaar 583.000 Europese arbeidsplaatsen zal vernietigen, de export zal beschadigen en zowel de lonen als belastinginkomsten zal doen dalen. Bijkomend probleem is dat Brussel het zo geregeld heeft, dat de nationale parlementen helemaal niets te zeggen hebben over dit akkoord, en er dus ook geen wijzigingen in aan te brengen zijn.

Lees meer...   (24 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl