Headlines


02-08-15

Venezuela stort totaal in (Dit gebeurt er als socialisten het voor het zeggen krijgen)


01-08-15


31-07-15


30-07-15


29-07-15


28-07-15


27-07-15


26-07-15


25-07-15


24-07-15


23-07-15


22-07-15


21-07-15


20-07-15


19-07-15


18-07-15


17-07-15


16-07-15

- Rapport EMU-econoom uit 2008 voorspelde exact huidige door Brussel gewilde crisis

-

15-07-15


14-07-15


13-07-15


12-07-15


11-07-15Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!


President Nicolas Maduro beloofde zijn volk een socialistisch paradijs en richtte zelfs een ‘Ministerie van Opperste Sociale Geluk’ op. Op de achtergrond is te zien wat daarvan terecht kwam.

De afgelopen jaren hebben de leiders van het Zuid Amerikaanse Venezuela geprobeerd om te realiseren waar eerder in de geschiedenis talloze andere idealisten hopeloos in faalden, namelijk het creëren van een socialistisch Utopia gebaseerd op ‘ solidariteit’ en ‘eerlijk delen’. Het resultaat? Hyperinflatie, honger, lege winkels, bittere armoede en exploderende criminaliteit. Op dit videofilmpje is te zien wat de eindfase van een samenleving is als een centrale bank besluit om onbeperkt geld bij te drukken en de overheid de prijzen vaststelt en alles en iedereen wil regelen en controleren (en misschien zouden de eurocraten in Brussel en Frankfurt voor de verandering eens moeten nadenken waar zij mee bezig zijn en wat zij ook hier dreigen te veroorzaken).

 

Lees meer...   (18 reacties)

Minister John Kerry: ‘Iran is zeer vijandig, maar we geloven hen op hun woord’- Iran gebruikt miljarden van opheffen sancties voor aankoop 550 Russische en Chinese militaire vliegtuigen


Iran gebruikt de miljarden die vrijkwamen na het opheffen van de sancties vooral voor nieuwe wapens, en heeft afgelopen week 150 moderne Chinese J-10 gevechtsvliegtuigen (foto) gekocht.

Afgelopen donderdag leidde president Obama een telefonische conferentie met een groep linkse activisten, waarin hij de aloude ‘de Joden zijn de schuld van alles’ kaart tevoorschijn haalde. Obama beschuldigde ‘rijke lobbyisten’ en miljardairs ervan zijn deal met Iran dwars te willen zitten, en klaagde onder andere over de ‘$ 20 miljoen’ die het AIPAC (American Israël Public Affairs Committee) uittrok voor een tegen de overeenkomst gerichte advertentiecampagne. Eerder uitte hij forse kritiek op de Republikeinse presidentskandidaat Mike Huckabee, die Obama ervan beschuldigde ‘Israël naar de ovens’ van Iran te voeren – woorden die Huckabee weigert in te trekken.

 

Lees meer...   (17 reacties)

Conservatief Amerika wil $ 500 miljoen subsidie voor abortusindustrie stoppen – Regering Obama krijg steun van Satans Tempel sekte, die abortus een ‘essentiële religieuze plicht’ noemt


Uit een aantal verborgen camera acties (foto) is gebleken dat de door de Amerikaanse regering gesubsidieerde grootste aborteur van de Verenigde Staten, Planned Parenthood, illegaal lichaamsdelen van geaborteerde baby’s verkoopt. Het meest schokkende moment uit een van de opnames is wellicht dat medewerkers de lichaamsdelen van een geaborteerde baby in een petrischaal onderzoeken, en er op zeker moment een krakend geluid te horen is. Een assistent zegt vervolgens dat dit de schedel van ‘weer een jongen’ is, waarop dr. Savita Ginde lacht en zegt ‘Het is een baby.’ De assistent beoordeelt de baby vervolgens met ‘vijf sterren’, alsof het om een stuk koopwaar gaat.

Lees meer...   (37 reacties)

Zwitserland erkent: Veel vluchtelingen zijn te lui om te werken, misbruiken hun trauma’s – Negatieve balans: Vluchtelingen kosten de samenleving per persoon vele tienduizenden euro’s meer dan ze opbrengen


Volgen Ulfkotte moet de echt massale, extreem kostbare toestroom van vluchtelingen naar Europa nog komen als de asielzoekers die nu worden toegelaten straks hun complete families mogen laten overkomen.

‘Flüchtling, Flüchting über alles,’ noemt de Duitse journalist-auteur Udo Ulfkotte spottend de welkomstcultuur voor immigranten bij onze Oosterburen – een die volgens een recent gelekt document in ons land overigens minstens zo vriendelijk is (4). Terwijl de door het linkse establishment gecontroleerde media hosanna blijven schrijven over de toestroom van honderdduizenden vluchtelingen naar Europa, ziet de realiteit er voor steeds meer gewone burgers totaal anders uit. De Duitse politie bevestigt wat we enige tijd geleden al schreven, namelijk dat complete wijken en gebieden door immigranten worden overgenomen. Hier wordt niet langer het Duitse, maar veelal het islamitische ‘recht’ gehandhaafd.

 

Lees meer...   (64 reacties)

ISIS vernietigt belangrijkste militaire complex bij Aleppo


In de nacht van maandag op dinsdag vernietigde ISIS met zo’n 50 Grad raketten (archieffoto) de grootste militaire basis in het noorden van Syrië, waar o.a. chemische wapens lagen opgeslagen.

Dankzij logistieke en militaire steun uit Rusland en Iran heeft hij het jaren langer volgehouden dan het Westen had voorzien, maar nu lijken de dagen van de Syrische president Bashar Assad dan toch echt geteld. Niet alleen lijdt zijn leger de ene na de andere nederlaag in de strijd tegen ISIS, Al-Nusra/Al-Qaeda en de rebellen, maar nu dreigt hij ook nog eens de steun van zijn grootste bondgenoot, Rusland, kwijt te raken. Een hoge official van het Kremlin gaf namelijk aan dat de regering serieus nadenkt over ‘alternatieven’ voor Assad.

 

Lees meer...   (45 reacties)

Frankrijk eist invoering vijf-presidentenplan en aast op Duitse en Nederlandse miljarden voor Franse record werkeloosheid


(Mogelijke dialoog na oprichting eurozone regering:) Hollande: ‘Heb je nog eens 20 miljard voor me? De kas is alweer leeg.’ Merkel: ‘Nu al? Op dit moment kan ik er niet meer dan 10 missen, is dat genoeg?’. Hollande: ‘Pas de problème, de rest haal ik wel in Nederland.’

De economische adviseurs van de Duitse bondsregering keren zich tegen het plan van de vijf EU-presidenten om een gezamenlijk ministerie van Financiën voor de eurozone op te richten, dat als economische regering de opmaat moet vormen voor een politieke regering. Volgens hen brengt deze geforceerde integratie de nodige gevaren met zich mee. Een van de grootste risico’s hebben we sinds de invoering van de euro duidelijk kunnen zien, namelijk dat bepaalde lidstaten onder het mom van ‘solidariteit’ doelbewust op kosten van de andere lidstaten gaan leven. Dat zal de sociale en politieke spanningen in Europa juist verder vergroten.

 

Lees meer...   (16 reacties)

Verbijsterend: Obama geeft Turkije groene licht om Amerikaanse eenheden die aan de kant van de Koerden tegen ISIS vechten te bombarderen


Uit al Obama’s besluiten blijkt dat hij de Turkse president Erdogan wil helpen diens visioen van de wederoprichting van het islamitische Ottomaanse Rijk te verwezenlijken.

De media in het Westen reageerden enthousiast toen bekend werd gemaakt dat de Turkse luchtmacht posities van ISIS had gebombardeerd, zogezegd als vergelding voor de dodelijke terreuraanslag door ISIS vorige week in Suruc. In werkelijkheid grijpen de Turken deze –false flag?- aanslag aan voor bombardementen op de Koerden, die juist tegen ISIS vechten en de door de jihadisten verjaagde christenen in de regio een veilige haven bieden. Misschien nog wel het ergste is dat de Turkse president Erdogan hiervoor het groene licht kreeg van de Amerikaanse president Obama, die op deze wijze andermaal de wereld misleidt over wat er werkelijk gaande is in het Midden Oosten.

 

Lees meer...   (36 reacties)

Vernietigende kritiek uit Amerikaanse samenleving op ‘verwoester’ en ‘tiran’ Obama


Terwijl Obama aankondigde het voor illegalen nog makkelijker te zullen maken in de VS te blijven, wil Huckabee de grenzen juist sluiten.

De Republikeinse presidentskandidaat Mike Huckabee (foto), die het de laatste tijd erg goed doet in de peilingen, heeft in een interview keihard uitgehaald naar president Obama vanwege onder andere de onlangs gesloten kerndeal met Iran. ‘Het buitenlandse beleid van deze president is het zwakste in de Amerikaanse geschiedenis. Het is zo naïef dat hij de Iraniërs vertrouwt. Door dat te doen zal hij de Israëliërs naar de deur van de oven voeren. Deze Irandeal is het meest idiote wat er is, en moet door het hele Congres en het volk worden verworpen. Ik heb de hele deal gelezen. We hebben alles weggeven. Het moet worden gestopt.’

 

Lees meer...   (36 reacties)

‘Duitsland bood Griekenland ‘oprotpremie’ van € 50 miljard om uit de euro te stappen’


Veel Grieken –waaronder ook kranten en tv-zenders - halen het verleden er maar weer eens bij tijdens hun protesten tegen wat zij als de Duitse overname van hun land zien.

De Europese Commissie zou achter de schermen aan een plan werken waarmee het mogelijk wordt om onwillige lidstaten zoals Griekenland uit de eurozone en de EU te zetten. Nu is dat gerechtelijk nauwelijks mogelijk, omdat de Europese verdragen niet in deze optie voorzien. Overigens zal zo’n uittreding net als een toetreding door de belastingbetalers van de bestaande lidstaten moeten worden gefinancierd.

 

Lees meer...   (15 reacties)

Minister Kerry waarschuwt Israël: Aanval op Iran zou ‘enorme fout’ zijn, VS zou Iran kunnen verdedigen

 

Wie had ooit kunnen denken dat de VS een minister van BuZa zou krijgen die Amerikaanse militaire actie tegen Israël niet langer uitsluit.

Tijdens een hoorzitting in de Amerikaanse senaat bleek dat de regering Obama nog dieper door de knieën is gegaan voor de mullahs in Teheran dan zelfs de grootste criticasters hadden gevreesd. Zo zullen de militaire kerninstallaties van het land door niemand, zelfs niet door het IAEA, worden geïnspecteerd, maar door Iran zelf. Senator Robert Menendez van Obama’s eigen Democratische partij noemde dit geschokt hetzelfde als ‘de vos op wacht zetten bij het kippenhok’. Een oud Nederlands spreekwoord is ook prima van toepassing: ‘Als men de vos niet vangen wil, kan men geen honden vinden’. Met andere woorden: de deal toon ondubbelzinnig aan dat Obama helemaal niet wil dat het Iraanse kernprogramma wordt ingeperkt, laat staan wordt gestopt.

 

Lees meer...   (14 reacties)
Laatste Reacties
(non-profit free fan-ad)

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl