Headlines


21-09-14 20-09-14 19-09-14 

18-09-14 

17-09-14 16-09-14 

15-09-14 

14-09-14 13-09-14 
12-09-14 

11-09-14 

10-09-14 09-09-14 08-09-14 

07-09-14 06-09-14 
05-09-14 

04-09-14 

03-09-14

02-09-14 

01-09-14 

31-08-14 Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Tempel Instituut: Tempel zal mensheid spiritueel verenigen – Voorzegt de Bijbel inderdaad een letterlijk herbouwde Tempel?


De Derde Tempel in aanbouw, een droom van steeds meer Joden.

Een deze zomer gestarte crowdfunding campagne om de bouw van de Derde Joodse Tempel in Jeruzalem te financieren zal naar verwachten deze week –zo rond het Joodse nieuwjaarsfeest Rosh Hashana- de $100.000 doorbreken. ‘Maak geen geschiedenis. Maak de toekomst. Bouw de Derde Tempel,’ is de slogan van de campagne.

Lees meer...   (0 reacties)

Turkse winkels verkopen ISIS-merchandise – ISIS laat 49 Turkse gevangenen vrij

Terwijl Nederland overweegt F-16’s tegen ISIS in te zetten, wordt er in NAVO-‘bondgenoot’ Turkije openlijk ISIS- (en o.a. Hamas)-merchandise verkocht.

De afgelopen maanden hebben we regelmatig bewijs geleverd dat ISIS-terroristen in Turkije worden getraind. Een nieuwe video onderstreept opnieuw aan welke kant Turkije, lid van de NAVO en zogenaamd ‘bondgenoot’ van het Westen, in werkelijkheid staat. In deze video zien we mannen in ISIS-uitrusting ongestoord de metro van Istanbul gebruiken, zonder dat de autoriteiten ingrijpen. Istanbul is tevens de huidige hoofdzetel van nog een andere beruchte islamitische terreurorganisatie, de Egyptische Moslim Broederschap.

Lees meer...   (1 reactie)


Enkele uren nadat een enorme explosie vanmorgen een militair-industrieel complex bij Donetsk verwoestte, beschuldigde het regime in Kiev Rusland ervan de wapenstilstand te hebben verbroken door vanmiddag een tactische kernbom op het vliegveld van Luhansk te hebben gegooid (foto). Het Kremlin doet de zoveelste beschuldiging van Oekraïne af als belachelijk.

Lees meer...   (13 reacties)

President Poroshenko heeft spijt dat Oekraïne zijn kernwapens heeft opgegeven


In 1994 deed Oekraïne vrijwillig afstand van alle Sovjet kernwapens.

De Oekraïense minister van Defensie Valeri Geletej heeft onlangs gezegd dat zijn land moet overwegen eigen kernwapens te fabriceren als het Westen niet voldoende bescherming tegen Rusland kan of wil geven. Europa, met name Duitsland, zal daar zwaar op tegen zijn. Omdat de Amerikanen de uitspraken van Geletej niet hebben weersproken, lijkt het erop dat de regering Obama doelbewust toestaat dat Oekraïne Europa op deze wijze chanteert.

Lees meer...   (5 reacties)

18% kans dat ziekte Amerika en Europa bereikt – ‘Amerikaanse invasie West Afrika onder mom humanitaire missie’


De komende 4 maanden dreigt het aantal ebola patiënten te verhonderdvoudigen.

De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) waarschuwt dat het aantal ebola patiënten nu iedere 3 weken verdubbelt. Hierdoor zullen er in Liberia binnenkort meer mensen zijn geïnfecteerd dan in de complete 40 jaar dat de ziekte bestaat. Het Amerikaanse CDC vreest dat er eind januari 2015 zo’n 550.000 mensen besmet zullen zijn. De kans dat de ziekte dan Amerika zal hebben bereikt wordt door waarnemers geschat op 18%, waardoor kan worden aangenomen dat voor Europa hetzelfde geldt.

Lees meer...   (8 reacties)

‘Britten maakten zich aan iedere denkbare schending schuldig’


De uitslag van het Schotse referendum lijkt al van tevoren vast te hebben gestaan.

Het hoofd van de Russische organisatie van verkiezingswaarnemers heeft de Britse regering ervan beschuldigd de uitkomst van het Schotse referendum te hebben vervalst. Volgens Georgy Fyodorov hebben Russische waarnemers van de Vereniging voor Bescherming van Kiesrechten tijdens het referendum meer JA stemmen dan NEE stemmen geteld, wat in strijd is met de officiële uitslag (55% nee, 45% ja).

Lees meer...   (8 reacties)

Mannen stelselmatig voor de camera verkracht, gechanteerd en gedwongen zich aan te sluiten bij ISIS


Een IS(IS) terrorist die door het Iraakse leger werd gearresteerd en die ten minste zeven mensen heeft onthoofd, heeft een boekje open gedaan over de bizarre, sadistische homoseksuele inwijdingen en zelfs groepshuwelijken in de jihadistische groepering. Voor de camera getuigde hij dat hij één van de 11 nieuwe leden was die door ISIS-‘prins’ Abu Ala werd verkracht. Anderen vertelden dat niemand lid van ISIS kan worden zonder eerst op die manier te ‘trouwen’.

Lees meer...   (35 reacties)

Talrijke gevallen van stemfraude EP-verkiezingen Duitsland eveneens genegeerd - Jongeren massaal voor onafhankelijkheid, ouderen juist tegen

(UPDATE 14.10 uur) Met 55,3% heeft een duidelijke meerderheid van de Schotten tegen onafhankelijkheid gestemd. Hoewel? Er zijn diverse aanwijzingen dat er stemfraude is gepleegd. Sceptici die van te voren waarschuwden dat het Britse en Europese politieke establishment nooit zou toestaan dat Schotland onafhankelijk werd en daar desnoods de uitslag voor zou vervalsen, zullen hun bange vermoedens bevestigd zien. Om dezelfde reden zal concreet bewijs echter nooit boven tafel komen.


Lees meer...   (15 reacties)

Amnesty International: In Irak en Syrië ‘etnische zuiveringen van historische omvang’ – Nederland zet mogelijk F-16’s in tegen IS – ‘Egypte volgende doelwit in IS-blitzkrieg’


IS zou zijn pijlen ook op Egypte en met name het Suezkanaal willen richten.

‘Jullie hebben geleden, nu is het onze beurt,’ zei paus Franciscus gisteren tegen Ronald Lauder, president van het World Jewish Congress. Tevens sprak de leider van het Vaticaan opnieuw zijn vrees uit dat het religieuze extremisme tot ‘een Derde Wereld Oorlog’ zal leiden. Op zijn beurt laakte Lauder de houding van de wereld, die in zijn ogen nauwelijks iets doet tegen het uitroeien van christenen door islamitische groepen zoals IS.


Lees meer...   (33 reacties)

Samson noemt Wilders haatzaaier: PvdA heeft nog altijd ogen dicht voor gevaar islam

 

Er zijn -zoals de politiek jaren heeft beweerd- niet slechts enkele tientallen, hooguit een paar honderd jihadisten in Nederland, maar vele duizenden. Dat is geen loos gerucht maar een feit dat onlangs werd toegegeven door het hoofd van de AIVD, Rob Bertholee. Dr. Manfred Gerstenfeld, bestuurlijk adviseur van enkele Europese en Amerikaanse multinationals en erkend internationaal antisemitisme expert, schrijft vandaag onder de kop ‘Het Nederlandse Islamo-Nazisme, Waar kwam het vandaan?’ dat de oorzaak de lakse, soms zelfs bizarre houding van de Nederlandse overheid is, dat jarenlang het venijnige anti-Joodse sentiment onder moslims zo goed als heeft genegeerd.

Lees meer...   (29 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl