Headlines
06-05-16

-
Seismologen waarschuwen voor periode met zeer zware aardbevingen in VS


05-05-16

- Tweede, veel grotere moslim migrantentsunami naar EU is begonnen


04-05-16

-
Westerse elite in paniek nu Trump definitief Cruz heeft verslagen


03-05-16

- 100 topbankiers bijeen voor snelle invoering volledig digitaal betaalsysteem


02-05-16

-
EU-diplomaten: Visumvrijheid Turken is nachtmerrie en zelfvernietiging van Europa

- Topjournalist Hersh: Hillary Clinton liet saringas aan Syrische rebellen geven


01-05-16

-
16.000 NAVO troepen nog nooit eerder zo dicht bij Russische grens


30-04-16

- NAVO, Merkel en Obama bouwen aan nieuw oostfront tegen Rusland


29-04-16

 

28-04-16 


 

27-04-16

- NAVO intensiveert voorbereidingen voor grote oorlog tegen Syrië


26-04-16 

 

25-04-16

- Britse reactie op Obama's pleidooi voor EU en TTIP: Waarom luisteren naar president die wereld in chaos stortte?


24-04-16 

 

23-04-16

- Meteoroloog en oprichter Weather Channel neemt afstand van Global Warming theorie


22-04-16 

 

21-04-16 


 

20-04-16

- 'Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid'


19-04-16

- Duitse veiligheidsdienst waarschuwt voor terroristen op Zuid Europese stranden

- IFO-instituut: Grenscontroles kosten miljarden minder dan massa immigratie


18-04-16

- 38 vulkanen en supervulkaan Yellowstone actief; Seismologen vrezen meer zware aardbevingen

- EU-Commissaris Migratie: Europa moet 70 miljoen migranten opnemen


17-04-16

- Republikeinen pakken na Colorado ook Wyoming van Trump af

- Amerika en Rusland willen Israël dwingen Golan over te geven aan Syrië


16-04-16 

 

15-04-16

- Migrantencrisis: Zwitserse tanks naar grens Italië; Oostenrijk wil Brennerpas sluiten


14-04-16

- Marine Le Pen: Duits-Nederlandse deal met Turkije is hoogverraad

- Russische jagers reageren op provocaties Amerikaans marineschip


13-04-16 12-04-16

- 9/11 rapport: 28 blanco pagina's over cruciale rol Saudi Arabië en CIA


11-04-16 10-04-16

- Financiële crisis 2.0: Eerste grote bank biedt leningen met negatieve rente aan

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zowel San Andreas Breuk als New Madrid Breuk in VS ‘op barsten’ – Mt. Rainier vulkaan (‘een van de gevaarlijkste ter wereld’) in staat Washington volgens geologen ‘tijdbom die op springen staat’


De Mount Rainier vulkaan gezien vanaf Seattle.

Toonaangevende seismologen waarschuwen dat de recente serie aardbevingen rond de Stille Oceaan slechts het begin is. Volgens de directeur van het Aardbevingscentrum van Zuid Californië staat de bekende San Andreas breuk –langs en door de metropolen Los Angeles en San Francisco- letterlijk op barsten, en zal er binnen afzienbare tijd een zware aardbeving van 8.0 of hoger optreden. Een team Britse wetenschappers concludeert dat de vele aardschokken onder de Noord Amerikaanse Plaat erop wijzen dat stukken van de aardmantel aan het afbreken zijn en in de planeet zinken. Ook in centraal VS kan dat in de nabije toekomst zware aardbevingen veroorzaken.

 


Lees meer...   (17 reacties)

Europese Commissie: Dit jaar 3 miljoen migranten naar Europa; Der Spiegel: Zullen er eerder 4,5 tot 6 miljoen zijn – Oostenrijk bekritiseert Brussels welkomsbeleid: Migranten ‘krijgen goedkope ticket naar Europa’ – Bevrijdingsdag 2016: Heeft Nederland straks een nieuwe bevrijding nodig?


Dit jaar komen er miljoenen economische vluchtelingen naar Europa. Van terugsturen komt tot nu toe nauwelijks iets terecht. En dat is wat Brussel betreft ook helemaal niet de bedoeling.

De migrantentsunami bracht de EU vorig jaar officieel 1,5 miljoen –maar officieus eerder 2,5 miljoen- zogenaamde ‘vluchtelingen’, vrijwel uitsluitend moslims. Ondanks wollige taal en vage afspraken over Europese grensbewaking –die overigens vrijwel nergens worden nagekomen- zullen de EU-lidstaten dit jaar een vloedgolf economische asielzoekers binnenlaten die minstens twee, maar net zo goed drie tot vier keer zo groot zal zijn. Dat is geen complottheorie, maar een feit dat het Europese Politburo in Brussel –de ongekozen, oncontroleerbare Europese Commissie- heeft aangekondigd, en wat ook wij Nederlanders –uitgerekend op Bevrijdingsdag- zullen moeten slikken.

 


Lees meer...   (47 reacties)

Burgers in Amerika en Europa beginnen eindelijk op te staan tegen de extreemlinkse globalistische Nieuwe Wereld Orde elite, die onze grenzen, culturen en welvaart met islamitische massa immigratie wil uitwissen


‘Trump is het symbool tegen tirannie’

De Amerikaanse media deden er de afgelopen weken nog alles aan om met vaak extreem negatieve berichtgeving en peilingen die een nek-aan-nek race voorspelden te voorkomen dat Donald Trump ook in Indiana de voorverkiezingen zou winnen. Tevergeefs: Trump behaalde gisteren een verpletterende overwinning, die Cruz tandenknarsend deed besluiten zich uit de race voor de Republikeinse nominatie terug te trekken. Hoewel? Cruz zei letterlijk dat hij zijn campagne zou ‘opschorten’. Volgens Infowars betekent dit dat de partij elite van plan is om tijdens de nominatie conventie in Cleveland alsnog Trump terzijde te schuiven, en tegen de grote meerderheid van de eigen kiezers in alsog de door velen gehate Cruz aan te wijzen, die tijdens de verkiezingen in november vrijwel zeker van Hillary Clinton zal verliezen.

 


Lees meer...   (40 reacties)

Nieuw digitaal betaalsysteem gebaseerd op Bitcoin-technologie – Politiek wacht op nieuwe banken-/schuldencrisis om systeem plotseling en zeer snel in te voeren, zodat ontsnappen onmogelijk is

 

Bloomberg heeft bevestigd dat er in april in New York een ‘geheime bijeenkomst’ is geweest van meer dan 100 topmanagers van banken, beurzen en bedrijven. Besproken werd de gewenste snelle invoering van een volledig digitaal betaalsysteem, waarmee al het contante geld zal verdwijnen. Een bedrijf genaamd ‘Chain’ (‘Ketting’ of ‘Keten’) heeft de technologie om alle dollars in ‘digitale assets’ om te zetten reeds ontwikkeld, en presenteerde het systeem aan de aanwezigen. Gezien eerdere berichten uit Europa kan de conclusie worden getrokken dat de dagen van de portemonnee met daarin tastbare dollars of euro’s bijna zijn geteld.

 

Lees meer...   (41 reacties)

EU-officials omschrijven Turkijedeal als ‘grote gok’, ‘enorme fout’ en ‘politiek bedrog’ - Brussel wil deze zomer ook grenzen openen voor economische migranten uit Oekraïne, Georgië en moslim maffiastaat Kosovo

 

‘Van alle krankzinnige zelfbedieningsdeals die de Duitse kanselier Angela Merkel met Turkije sloot, staat visumvrij reizen voor 80 miljoen islamitische Turken bovenaan de lijst,’ aldus investeringsexpert Mike Mish van de bekende, soms door grote media zoals de New York Times, Time en Bloomberg geciteerde zakenblog ‘Mish Talk’. ‘Dit is allemaal een nachtmerrie,’ gaf een EU-diplomaat, die de door Nederland gesteunde deal in orde moet maken, toe. Een collega van hem was nog duidelijker, en stelde dat de EU door de overeenkomst met de Turken ‘het zaad van zijn eigen vernietiging’ zaait.

 

Lees meer...   (38 reacties)

Geplande Amerikaanse aanval op Syrië bevatte op het bevel van Witte Huis bewust burgerdoelwitten


Afschuwelijke beelden van deze door gifgas gestorven kinderen moesten de wereld ervan overtuigen wat een beest de Syrische president Assad is, en dat militair ingrijpen noodzakelijk was. Inmiddels staat echter vast dat niemand minder dan Hillary Clinton één van de hoofdverantwoordelijken voor dit bloedbad is.

’s Werelds meest gevierde onderzoeksjournalist Seymour Hersh, die onder andere de Turkse-Saudische steun voor ISIS onthulde, en eerder de valse beschuldigingen van de regering Obama aan het adres van de Syrische president Assad ontmaskerde en de president op talloze andere leugens betrapte, heeft in een interview de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton beschuldigd van het geven van toestemming voor het verstrekken van saringas aan de Syrische rebellen, die daarmee in augustus 2013 een ‘false flag’ aanval op de wijk Ghouta in Damascus uitvoerden, waarbij zo’n 1000 tot 1700 mensen omkwamen.

 

Lees meer...   (18 reacties)

Absurde Westerse provocaties brengen oorlog met Rusland  dichterbij – Flashback: Plotselinge kernoorlog en vernietiging Westen halve eeuw geleden voorspeld in profetie van Noorse christin

 

Duitse tanks en troepen opnieuw langs de Russische grenzen, deze keer vergezeld door Amerikanen en Britten. En dan nog durven Westerse media en politici met droge ogen te beweren dat het de Russen zijn die provoceren.

Als vervolg op –en onderstreping van- het artikel van gisteren ‘NAVO, Merkel en Obama bouwen aan nieuwe oostfront tegen Rusland’ komt vandaag de mededeling van de Amerikaanse onderminister van Defensie, Robert Fork, dat de NAVO 4 bataljons met ieder 4000 soldaten langs de Poolse en Baltische grenzen met Rusland gaat legeren. Nog nooit eerder werden NAVO soldaten zó dicht bij de Russische grenzen geplaatst. Defensie analisten stellen dat de stap zonder twijfel tot nog meer spanning tussen Amerika en Rusland zal leiden, en het Kremlin niets anders kan doen dan hier militair op te reageren.

 

Lees meer...   (41 reacties)

Europa straks opnieuw in puin om Amerikaans wereldimperium te verstevigen


Net als zo’n 80 jaar geleden wil bijna niemand horen dat ons continent mogelijk al binnen enkele jaren opnieuw in vlammen dreigt op te gaan – tenzij de Europese burgers zo snel mogelijk breken met de agressieve plannenmakers in Washington, Brussel en Berlijn.

De voormalige Duitse staatssecretaris voor Defensie Willy Wimmer, die van 1994 tot 2000 vicepresident van de OVSE was, levert felle kritiek op de regering Merkel, die volgens hem ‘Berlijn tot de wereldhoofdstad van criminele geschiedvergetelheid’ maakt. Zonder zich ook maar een moment om de toekomst van de Europese burgers te bekommeren bouwt Merkel samen met de Amerikaanse president Obama en de NAVO stug door aan een nieuw oostfront tegen Rusland. Opnieuw staan Duitse tanks op slechts 150 kilometer van St. Petersburg, net als tijdens de Tweede Wereldoorlog. En dan denkt men hier dat de Russen, die in die oorlog door het verraad van Hitler 20 miljoen doden hadden te betreuren, deze voortdurende provocaties en bedreigingen maar over hun kant laten gaan?

 


Lees meer...   (30 reacties)

Verenigde Staten onder Obama in versneld tempo in verval


Ondanks zijn bewering dat hij ‘de wereld heeft gered van een Grote Depressie’ is Barack Obama de eerste Amerikaanse president ooit die er niet in geslaagd is om de economie in een van zijn jaren met 3% te laten groeien. Tegen de New York Times verklaarde hij gisteren dat zijn grootste mislukking het niet kunnen overtuigen van het Amerikaanse volk van zijn ‘succesvolle’ economische beleid is. Daar zou hij echter niet verbaasd over moeten zijn, want de harde cijfers laten echter zien dat het onder hem op bijna alle punten heel snel totaal de verkeerde kant opgaat met de VS. Maar dat is in zijn ogen ‘natuurlijk’ niet zijn schuld, maar van de Republikeinen en andere critici.

 


Lees meer...   (14 reacties)

Rutte gaf Merkel ‘Four Freedoms Award’ voor haar systematische vernietiging van de democratie, vrijheid en welvaart in Europa


De gevaarlijkste Europese leider sinds de Tweede Wereldoorlog is hard op weg onze ooit vrije, democratische en welvarende samenleving naar de ondergang te helpen.

Ze is een ideologisch kind van het voormalige communistische Oost Duitsland, en blijkt dat altijd te zijn gebleven: de Duitse bondskanselier Angela Merkel, die stap voor stap het politieke midden in haar land naar linksgroen heeft doen kantelen, waardoor haar partij, de christendemocratische CDU, inmiddels nauwelijks meer dan een ‘’light’ versie van ‘Die Linke’ is, ongeveer net zoals in ons eigen land het CDA steeds meer op GroenLinks begint te lijken. Hoe dan ook, de verwezenlijking van Merkels ultieme droom, een nieuwe, grote DDR die als het even kan niet alleen Duitsland maar heel Europa omvat, komt mede dankzij de massale immigratie van miljoenen moslims in snel tempo dichterbij.

 


Lees meer...   (48 reacties)
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl