Headlines


25-10-14 


24-10-14 


23-10-14 


22-10-14 


21-10-14 


20-10-14 


19-10-14 


18-10-14 


17-10-14 


16-10-14 


15-10-14 


14-10-14 


13-10-14 12-10-14 


11-10-14 


10-10-14 09-10-14 08-10-14 07-10-14 06-10-14 05-10-14 04-10-14 

 

03-10-14 02-10-14 Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Besmette Amerikaanse arts reisde met metro en ging naar bowlingbaan, koffieshop en restaurant – Ebola ook verspreid door zweet – ‘Overheid laat Amerikaanse ebola patiënten verdwijnen’Cobola: Gewone griep met ebola veranderd in biowapen, wordt deze winter losgelaten’


De gouverneurs van New Jersey en New York hebben besloten om alle artsen en reizigers die contact hebben gehad met ebola slachtoffers uit Afrika verplicht 21 dagen in quarantaine te zetten. Internationaal biowapen expert professor Francis A. Boyle verklaarde in een interview dat alles erop wijst dat de uitbraak van het virus het inzetten van een biowapen is. Artsen uit ziekenhuizen in heel de VS zeggen dat ebolapatiënten ‘plotseling’ een andere ziekte blijken te hebben, of zelfs spoorloos verdwijnen.

Lees meer...   (0 reacties)

Nederlandse volk minimaal € 53 miljard kwijt aan zinloze windmolenparken


Windmolenparken, ‘de grootste verspilling van gemeenschapsgeld ooit’.

John Coleman, klimaatexpert en oprichter van het internationaal bekende Weather Channel, heeft zich bij een almaar groeiende lijst wetenschappers en andere betrokkenen aangesloten die afstand nemen van het door de VN en de EU geëiste extreem kostbare CO2-reductiebeleid, omdat ‘alle pogingen om de opwarming van de aarde te bewijzen zijn mislukt.’ Princeton University klimaatexpert William Haper noemt de ‘ongelooflijke lijst doemscenario’s’ over CO2 en opwarming zelfs ‘je reinste bijgeloof.’

Lees meer...   (12 reacties)

CEO Saxo Bank: Economische integratie EU totaal mislukt, instorting eurozone is onvermijdelijk – VS traint met Europese Commissie op snelle bankensluitingen om bankrun te voorkomen - Hoogleraar: Nederlandse schaduwelite beschermt banken

Steen Jakobsen, de hoofdeconoom van de internationale, in Denemarken gevestigde investeringsbank Saxo, verwacht half november een nieuwe schok op de beurzen en het begin van de lang gevreesde terugkerende staatsschuldencrisis. Omdat de zuidelijke crisislanden alleen maar meer schulden zijn blijven maken, zal de Eurocrisis 2.0 vermoedelijk veel ernstiger en gevaarlijker zijn dan de eerste, die nog altijd niet overwonnen is.

Lees meer...   (13 reacties)


Links de ‘heldhaftige’ Palestijnse ‘martelaar’, rechts zijn arrestatie; inzet: zijn slachtoffer, een 3 maanden oud meisje.

Een hoge official van de Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft de Palestijn die gisterenavond in Jeruzalem een 3 maanden oude baby vermoordde ‘een heldhaftige martelaar’ genoemd. Toch verwacht de wereld nog steeds dat Israël land weggeeft en vrede sluit met een organisatie, die dit soort gruwelijke terreuraanslagen op Joden en Israëliërs blijft verheerlijken. Om het sprookje van het Palestijnse slachtofferschap overeind te houden, vermijden de Westerse media zoals NU.nl zoals gebruikelijk de afkomst van de dader te vermelden.

Lees meer...   (21 reacties)

Turkije geeft satellietfoto’s en strategische informatie aan IS - Operatie Fast & FurISIS: VS laat wapens doelbewust in handen van IS vallen

IS-terroristen laten in een video zien hoe ze kisten met Amerikaanse wapens openmaken.

Een Amerikaanse TV-journalist die onlangs Turkije ervan beschuldigde IS te steunen, is bij een ‘verdacht’ auto-ongeluk in de buurt van de grens met Syrië om het leven gekomen. De regering in Ankara had haar nog maar net beschuldigd van spionage. Ondertussen gaat men in de VS onderzoeken hoe het kon dat wapens die voor de Koerden bij Kobani waren bedoeld, in handen van de jihadstrijders konden vallen (2). Het antwoord wat u in de reguliere media nooit zult lezen: omdat dit juist de bedoeling was van het Witte Huis.


Lees meer...   (13 reacties)

ShadowStats econoom John Williams: VS gaat instorten, End Game gaat beginnen


De Bank for International Settlements (BIS) in Basel, die functioneert als de ‘Centrale Bank van centrale banken’ en daarom als de machtigste ter wereld wordt beschouwd, waarschuwt voor de derde keer in korte tijd voor een grote crash op de financiële markten. Ook de bekende onafhankelijke Amerikaanse econoom John Williams (Shadow Stats) zegt dat de VS op de rand van een ongekend hevige crisis staat.

Lees meer...   (27 reacties)

‘In kouder klimaat is ebola in vochtige luchtdeeltjes net zo stabiel als gewone griep’ – Twee universitaire artsen: Amerikaanse regering voerde geheime experimenten uit op mensen met tot biowapen gemaakt ebolavirus – Overheid VS slaat grote hoeveelheid beschermende kleding in voor ‘eventuele ramp’


Na het goede nieuws van gisteren –een Spaanse vrouw genezen van ebola, en de verspreiding in Nigeria gestopt- nu weer het slechte nieuws: volgens wetenschappers van het Amerikaanse leger is het ebolavirus potentieel een nog grotere bedreiging voor het Westen, omdat besmetting via koude, droge lucht veel eenvoudiger is dan in het warme klimaat van West Afrika.

Lees meer...   (22 reacties)

Deense oppositie: De islam zelf is het probleem, moslims kunnen niet in christelijke landen integreren


‘Wij hebben recht op ons geloof,’ vindt Oussama el-Saadi, de voorzitter van de moskee in Århus die openlijk het Islamitische Kalifaat steunt en dreigt met aanslagen in Denemarken.

In andere landen lopen moslims die terugkeren van de jihad in Syrië en Irak grote kans in de gevangenis te worden gegooid of de grens niet over te komen, maar Denemarken –dat in Europa per hoofd van de bevolking het hoogste aantal jihadisten kent- kiest juist voor een tegengestelde benadering door de islamistische terroristen te helpen met het zoeken van een baan, een opleiding en gratis psychologische hulp. Kortom: een extreme vorm van het ook in ons eigen land zo beruchte ‘pamperen’.

Lees meer...   (17 reacties)


De Westerse media heeft het weer geflikt. Met schreeuwerige koppen werd ons wijsgemaakt dat de Duitse geheime dienst (BND) ‘overvloedig bewijs’ zou hebben dat vlucht MH-17 door de pro-Russische separatisten werd neergehaald. Een vluchtige blik op de feiten leert dat dit complete onzin is, en die bewijzen er helemaal niet zijn. Wellicht is dat wel de ware reden waarom de Nederlandse regering weigert een hoorzitting over dit ‘bewijs’, dat onder andere zou bestaan uit satellietbeelden, te houden (2).

Lees meer...   (20 reacties)


De VN gaat hoogstwaarschijnlijk in 2015 of uiterlijk 2016 akkoord met de oprichting van een nieuwe islamitische terreurstaat in het hart van Israël.

De aanstaande veranderingen in de VN-Veiligheidsraad zullen naar verwachting zeer nadelig zijn voor Israël, dat niet langer automatisch kan rekenen op Amerikaanse bescherming. De Palestijnse leider Mahmoud Abbas zal zijn kans grijpen om zonder dat er een akkoord is bereikt met Israël erkenning voor een onafhankelijk Palestina te krijgen, waarna Israël vermoedelijk in 2016 door de VN gedwongen zal worden zich volledig terug te trekken achter de ‘grenzen’ van 1967, inclusief het opgeven van Oost Jeruzalem.

Lees meer...   (52 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl