Headlines03-03-15

Eerste Amerikaanse bataljon nog deze week naar Oekraïne
-

02-03-15


01-03-15


28-02-15


27-02-15


26-02-15


24-02-15


23-02-15


22-02-15


21-02-15


20-02-15


19-02-15


18-02-15


17-02-15


16-02-15


15-02-15


14-02-15


13-02-15


11-02-15


10-02-15


09-02-15


08-02-15Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zoveelste Westerse provocatie aan het adres van Rusland

 

Troepen van de 173e Amerikaanse luchtlandingsbrigade gaan nog deze week naar Oekraïne.

Ondanks waarschuwingen van Rusland stuurt de Verenigde Staten onverminderd vol aan op een directe militaire confrontatie, en stuurt het nog deze week een bataljon soldaten naar Oekraïne. Vorige week verklaarde de Britse premier David Cameron al dat hij 75 militairen naar het land stuurt om ‘de Russische militaire agressie tegen te gaan’. Alexander Grushko, de Russische ambassadeur bij de NAVO, zei gisteren dat zijn land ‘alle mogelijk maatregelen, inclusief militair-technische, zal nemen om de mogelijk dreiging van de NAVO in Oekraïne te neutraliseren.’

Lees meer...   (1 reactie)

Moord op oppositieleider Boris Nemtsov werd op beveiligingscamera vastgelegd – Slechts 5% Russen stond achter NemtsovOp een uit 2012 afkomstige opname is te zien hoe de Russische president Vladimir Putin waarschuwt voor een false-flag moordaanslag waarmee ‘buitenlandse krachten’ een ‘onvrijwillige martelaar’ zouden kunnen creëren om het Kremlin in diskrediet te brengen. Met de moord op oppositieleider Boris Nemtsov lijkt dat inderdaad te zijn gebeurd, maar waren Russen de daders, zoals in het Westen onmiddellijk werd geïmpliceerd, was het de CIA die het erop deed lijken dat het de Russen waren, of waren het toch de Russen die het erop deden lijken dat het de CIA was?

Lees meer...   (24 reacties)

‘Amerikaanse president heeft Israël ingeruild voor Iran als grootste bondgenoot in het Midden Oosten’


Israëlische gevechtsvliegtuigen zouden zelfs al oefenvluchten in het luchtruim van Iran hebben uitgevoerd om het misleiden van de Iraanse radarsystemen te testen.

Het Palestijnse persbureau Ma’an haalde gisteren een Koeweitse krant aan die meldt dat de Amerikaanse president Obama vorig jaar dreigde Israëlische gevechtsvliegtuigen neer te schieten omdat de regering Netanyahu had besloten om een preventieve aanval op de Iraanse nucleaire installaties uit te voeren. Het nieuws is ongetwijfeld olie op het vuur, niet alleen vanwege de bijzonder slechte verhouding die Obama en Netanyahu al vanaf het eerste begin met elkaar hebben gehad, maar vooral omdat de Israëlische leider aanstaande dinsdag zeer tegen de zin van het Witte Huis een toespraak houdt voor het Amerikaanse Congres – over Iran.

Lees meer...   (24 reacties)

‘Moslims moeten alliantie aangaan met linkse pro-Palestijnse anti-Israël activisten en de wapens oppakken’ -  Egypte zet leger in voor totale oorlog tegen IS(IS) – President Obama blijft grootschalige actie tegen IS(IS) weigeren

 
Moslims verwachten met behulp van pro-Palestijnse linkse partijen uiteindelijk de macht in Europa over te kunnen nemen.

Deze maand is er een nieuw boek verschenen met de titel ‘Zwarte vlaggen naar Rome’. Hierin worden moslims in Europa aangemoedigd om zich achter IS te scharen en in opstand te komen. Eind 2014 zouden er al ‘kleine legers van de Islamitische Staat’ in ieder Europees land zijn gevormd, zonder dat de inlichtingendiensten hiervan op de hoogte waren. Volgens het boek zullen vele tienduizenden in Europa woonachtige moslims zich bij deze IS-legers aansluiten en van binnenuit een oorlog beginnen tegen de autochtone bevolking. Een van de hoofddoelen is om in 2020 Rome te veroveren.


Lees meer...   (27 reacties)

Het vrije Westen bestaat niet meer


Als Washington en Brussel niet van hun huidige koers afgebracht kunnen worden, dreigt een wereldwijd drama van ongekende omvang.

De meeste gewone mensen weigeren te geloven dat de globalisten in Washington en Brussel een oorlog met Rusland willen veroorzaken. Iemand met een beetje verstand zou onmiddellijk inzien dat zo’n oorlog alleen maar verliezers kent en onvoorstelbaar veel menselijke leed zal veroorzaken. We hebben het hier echter over politici die letterlijk bereid zijn over lijken te gaan om hun positie van macht in een doodziek, door- en door corrupt en op zijn laatste benen lopend systeem te redden.


Lees meer...   (43 reacties)

Turken laten trucks en terroristen van IS ongemoeid via hun grondgebied reizen – Amerikaanse/Europese/Arabische coalitie bombardeert christelijke dorpen

 

De Turkse president Erdogan zal in de toekomst met een invasie van Syrië een begin maken met het herstel van Ottomaanse Rijk, dat een eeuw geleden al een half miljoen Assyrische christenen vermoorde.

Zo’n 5000 Assyrische christenen die gevlucht zijn voor het barbaarse geweld van de islamitische terreurgroep IS hopen net als veel anderen tijdelijk toegang te krijgen tot Turkije. De Turkse regering weigert hen echter op te nemen, terwijl moslim jihadisten wel worden toegelaten. Sterker nog, IS-terroristen mogen ongehinderd gebruik maken van het Turkse grondgebied.

Lees meer...   (32 reacties)


Volgens zieners zal Europa door de komst van nog eens miljoenen immigranten ten prooi vallen aan burgeroorlogen, en zullen onder andere Rome en Parijs in vlammen opgaan.

Toekomstvoorspellingen zijn altijd een vaag en vanuit christelijk oogpunt ook gevaarlijk terrein geweest. Niettemin zijn er in de loop van de tijd diverse ‘zieners’ met verschillende levensovertuigingen geweest –in het christendom doorgaans ‘profeten’ genoemd- die onafhankelijk van elkaar dezelfde toekomstige gebeurtenissen voorspelden, zoals de hereniging van Duitsland, de val van het communisme en de Sovjet Unie, een tijdelijke ontspanning tussen de wereldmachten, het uiteenvallen van Joegoslavië / de Balkan, een grote aanslag in New York en het begin van de grote financiële crisis in 2008. Als deze zieners met wat nog rest van hun voorspellingen eveneens gelijk zullen krijgen, dan wacht de wereld binnenkort een verschrikkelijke tijd die zal uitmonden in de gevreesde Derde Wereldoorlog.

Lees meer...   (65 reacties)


De aan de kant van de christenen strijdende Brit Tim Locks (L) zou op het slagveld de bekende Zweedse linkse multiculti-islamofobie ‘expert’ Michael Skramo (R) kunnen tegenkomen, die zich heeft aangesloten bij IS.

Jonge moslims en hun linkse aanbidders reizen naar Syrië en Irak om samen met IS de jihad te vechten, massa’s mannen te vermoorden en vrouwen en kinderen tot seksslavinnen te maken, terwijl anderen, zoals een Britse nachtclub-uitsmijter, zich daar juist aansluiten bij de christelijke milities die zijn gevormd om hun gezinnen en gemeenschappen te beschermen tegen de  islamitische barbaren. Een in de Bijbel voorzegde finale eindtijd confrontatie met de islam is in de maak, reden waarom er in de VS openlijke oproepen worden gedaan om vrijwilliger te worden in een nieuwe kruistocht om IS, de jihad en de radicale islam voor eens en altijd te stoppen.

Lees meer...   (24 reacties)

Obama blokkeert militaire hulp aan Koerden, die strijden tegen ISIS

 

Volgens de voorzitter van het Iraakse parlementaire comité voor Defensie, Hakim al-Samili, heeft het Iraakse leger twee Britse vliegtuigen neergehaald die volgeladen waren met wapens voor ISIS in de al-Anbar provincie. Talrijke Westerse vliegtuigen zouden met de regelmaat van de klok grote pakketten vol met wapens boven ISIS-gebied afwerpen. Dit bevestigt wat we al geruime tijd schrijven, namelijk dat ISIS heimelijk wordt gesteund door de regering Obama, en dat de spaarzame Westerse bombardementen op doelen van de jihadisten enkel voor de show zijn, zodat de bevolking in Europa en Amerika effectief een rad voor de ogen wordt gedraaid.

Lees meer...   (37 reacties)


Daar is ie weer: de Griekse credit card is alweer ‘maxed out’, dus stort de eurozone-bank er gewoon weer nieuwe gratis miljarden op.

We voorspelden het afgelopen weekend al, en nu is het inderdaad gebeurd: de eurozone en de Troika – ‘het Instituut’- hebben de gisterenavond ingeleverde lijst met geplande hervormingen geaccepteerd als ‘een eerste goede stap’. Zoals we al verwachtten blijkt dit plan echter extreem vage beloften te bevatten zonder dat er ook maar één ‘hard’ getal, cijfer of tijdslimiet wordt genoemd. Met andere woorden: de eurogroep had ook drie op een toiletpapiertje geschreven woordjes geaccepteerd, omdat het enige haalbare doel uitstel van executie was. Dat lijkt nu voor tenminste 4 hele maanden gelukt.

Lees meer...   (34 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl