Headlines
24-06-16

- Donald Trump: Britten hebben hun land van EU teruggepakt


23-06-16

- Brexit referendum: Onafhankelijkheid Europese volken staat op het spel


22-06-16

- Gehackte files: Nationale Postcode Loterij geeft meer dan $ 25 miljoen aan Hillary Clinton


21-06-16

- Obama laat 'islam', 'ISIS' en 'Allah' uit telefoontje terrorist Orlando schrappen


20-06-16

- Zware oorlogswapens bij moskee ontdekt; Experts: Topje van de ijsberg


19-06-16

- Duitse minister BuZa: NAVO moet stoppen met oorlogszucht tegen Rusland


18-06-16

- Tientallen Amerikaanse diplomaten en officials eisen militaire aanval op Syrië


17-06-16

- False flag? 'Brits parlementslid opgeofferd om Brexit op laatste moment te voorkomen'

- Forse financiële steun Saudi Arabië, Golfstaten en Nederland voor Hiillary Clinton


16-06-16

- Getuigen aanslag Orlando spreken Obama tegen: Niet 1, maar 5 moslimterroristen


15-06-16

- Escalatie? NAVO eist terugtrekking Rusland uit Oekraïne en begint omsingeling


14-06-16

- Bizarre tolerantie voor moslimextremisten: Politie Orlando greep 3 uur lang niet in


13-06-16

- Dader aanslag Orlando bekend bij politie, maar niet aangepakt omdat hij moslim was


12-06-16

- Israël en Rusland houden eerste gezamenlijke militaire oefening ooit


11-06-16

- Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende 'rechtse' internetmedia en personen monddood gemaakt


10-06-16

- Bilderbergers plannen nieuwe financiële instorting om totale macht te grijpen


09-06-16

- Geruchten over aanstaande nieuwe Franse revolutie

- Opiniepeiling: Steun voor EU daalt in iedere lidstaat, mensen willen soevereiniteit terug


08-06-16

- Was bizarre openingsceremonie Gotthard basistunnel satanisch ritueel?


07-06-16

- Italië verwacht vanaf augustus migrantenvloed van 'Bijbelse omvang'


06-06-16

- Jeruzalem 49 jaar bevrijd; Israël wil Rusland als vredestichter


05-06-16

- Laatste redmiddel tegen superbacteriën werkt niet meer


04-06-16

- Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet


03-06-16

- ER-president Tusk: Brussels streven naar superstaat zal EU uit elkaar doen vallen


02-06-16

- Bezuinigingen op Nederlandse bejaarden en zieken, maar duizenden euro's welkomspremie voor migranten


01-06-16

- Topeconoom megabank: Geloof politici niet, wereldeconomie gaat instorten


31-05-16

- Nog meer bewijs dat vlucht MH17 werd neergeschoten door leger Oekraïne


30-05-16

- Ondergang van Zweden toont aan dat islam niet samengaat met democratie


29-05-16

- Kinderartsen organisatie: Transgender onderwijs is kindermisbruik door de staat


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Brexit! Globalisten verslagen, of...? – Plan voor EU leger tegen Rusland bewust stilgehouden tot na sluiten stembussen – Remain kamp wil dat referendum wordt overgedaan


Links overwinnaar Nigel Farage, rechts verliezer David Cameron. Een onverwacht wonder, een overwinning voor de gewone man, of heeft de globalistische elite nog een nare verrassing achter de hand?

Dus toch een officiële Brexit uitslag, en geen directe vervalsing. Wij zijn erg benieuwd of de elite in Londen en Brussel nu koortsachtig gaat proberen om het referendum ongeldig te verklaren, waar -zoals we de afgelopen weken vaker schreven- al op de Bilderberg conferentie in Dresden over gesproken werd. De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump reageerde verheugd op de overwinning van het ‘Leave’ kamp, en zei dat ‘de Britten hun land hebben teruggepakt.’ We moeten echter afwachten of de globalisten zich hier zomaar bij neerleggen, of iets verzinnen om Groot Brittannië alsnog bij de EU te houden. Dat kan een ‘externe’ crisis zijn, maar ook het overdoen van het referendum, zoals in 2008 en 2009 in Ierland gebeurde. Het Remain kamp is reeds een petitie gestart om dat te bewerkstelligen (4).

 


Lees meer...   (35 reacties)

‘Bevrijden we onszelf, of blijven we vastgeketend aan de falende, anti-democratische bureaucratie van de EU?’ - Brexit of niet, uiteenvallen EU is kwestie van tijd – Ook Italië lijkt op referendum over euro af te stevenen


Het Leave kamp, aangevoerd door Boris Johnson en Nigel Farage, zal vandaag vermoedelijk aan het kortste eind trekken, maar op de langere termijn is de EU in zijn huidige anti-democratische vorm ten dode opgeschreven.

Volgens de laatste opiniepeilingen houden de voor- en tegenstanders van het Brexit, een Britse uittreding uit de EU, elkaar vrijwel exact in evenwicht. Wij schrijven al geruime tijd dat het erg onwaarschijnlijk is dat de elite in Brussel en Londen het Brexit zal toestaan, en de uitslag daarom waarschijnlijk zal worden vervalst, net zoals eerder bij het Schotse referendum gebeurde. Maar ook al komt er nu (nog) geen Brexit, het referendum op zich is een teken aan de wand dat het uiteenvallen van de EU slechts een kwestie van tijd is, vooral omdat de heersende gevestigde orde blijft weigeren zich ook maar iets van de gewone man aan te trekken. Daarom lijkt ook Italië op een referendum over de eurozone af te stevenen.

 


Lees meer...   (62 reacties)

‘Roemeense’ hacker Guccifer2 ‘vecht voor wereld zonder Illuminati’


De Nationale Postcode Loterij ‘winnen’, en niet eens in Nederland wonen. Dat kan alleen de Clintons ‘overkomen’.

Zo’n 2,7 miljoen Nederlanders doen mee met de Nationale Postcode Loterij. ‘Wij zijn een loterij voor goede doelen’, staat er bovenaan de home pagina. Jaarlijks wordt inmiddels € 328 miljoen over 95 organisaties verdeeld. Uit de door Guccifer2 gepubliceerde gehackte emails in de VS blijkt nu dat de Nationale Postcode Loterij de toch al puissant rijke Clintons meer dan $ 25 miljoen heeft gegeven, en daarmee één van de grootste donateurs ter wereld is. Hiermee wordt sterk de indruk gewekt dat de NPL met uw (maar gelukkig niet mijn) geld heimelijk bepaalde globalistische politieke doelstellingen nastreeft, die totaal niets met een ‘goed doel’ te maken hebben. Zeker als naar andere donateurs wordt gekeken, blijkt eerder het tegendeel.

 


Lees meer...   (44 reacties)

President stelde al tal van radicale moslims als adviseurs aan - ‘Obama volgt de Sharia’: Massale volkswoede in VS over Obama’s zoveelste schoonpraterij islamitische terreuraanslag


Verband tussen terreur en ‘islam’ en ‘ISIS’ mag in de ogen van Obama (hier met minister van Justitie Loretta Lynch) niet bestaan. Nog veelzeggender: de president beval om ‘Allah’ in het transcript te vervangen door ‘God’, waarmee opnieuw duidelijk werd welke ‘god’ hij in werkelijkheid dient.

De eerste zwarte president van de Verenigde Staten heeft inmiddels een reputatie opgebouwd met het verdedigen van de islam, schoonpraten van islamitische terreuraanslagen en tegelijkertijd aanvallen van het christendom. Niet voor niets concludeerden critici al jaren geleden dat Barack Hussein Obama in werkelijkheid een moslim is. Obama zelf doet ondertussen amper meer moeite om dit te verbergen. Nu heeft hij –bepaald niet voor het eerst- de woorden ‘islam’, ‘ISIS’ en ‘Allah’ uit het telefoontje van Omar Mateen, de moslimterrorist die in Orlando 49 mensen vermoordde, laten schrappen, zogenaamd omdat de aanslag niets te maken zou hebben met de islam.

 


Lees meer...   (29 reacties)

Openbaar ministerie Hamburg: Aantal moslims dat gewelddadige jihad steunt, neemt snel toe – Greep uit schokkende lijst van ‘Eén maand (buigen voor de) islam in Duitsland’ – Protestantse Kerk Hamburg houdt rouwdienst voor in Syrië omgekomen ISIS-terrorist – Dalai Lama: Duitsland laat teveel migranten toe


De ME zal straks weinig kunnen uitrichten als (tien)duizenden als vluchtelingen vermomde, door oorlog geharde moslimstrijders het startsein krijgen voor massale terreuraanslagen op de Europese bevolking.

Een speciale ME-eenheid van de politie in onze ‘buurstaat’ Nordrhein Westfalen heeft vorige week een geheime operatie bij een moskee uitgevoerd waarbij een groot aantal zware oorlogswapens in beslag zijn genomen. Volgens experts waren deze nog maar het topje van de ijsberg, en wordt gevreesd dat tal van andere moskeeën in Duitsland en Europa illegaal vuurwapens en mogelijk ook explosieven hebben opgeslagen. De lang gevreesde islamitische terreuroorlog tegen de Europese bevolking lijkt dan ook steeds dichterbij te komen.

 


Lees meer...   (46 reacties)

Hackersaanval blijkt niet afkomstig uit Rusland, maar VS ziet er mogelijke reden in om oorlog te beginnen


President Putin schudt de Italiaanse premier Renzi de had tijdens het Economische Forum in St. Petersburg afgelopen vrijdag. Putin biedt zowel Europa als Amerika opnieuw vrede en samenwerking aan, maar in Washington en Brussel lijkt men enkel van een nieuwe oorlog te dromen.

De media, zeker in Nederland, laten in journaals, nieuws- en zelfs in sportprogramma’s geen gelegenheid onbenut om Rusland zwart te maken en als agressor af te schilderen. Zoals onze lezers weten laten wij een heel andere kant van de almaar gevaarlijker wordende ontwikkelingen zien. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier doorbreekt op onthullende wijze de Westerse anti-Putin propaganda door openlijk kritiek te leveren op de ‘oorlogshitserij van de NAVO tegen Rusland’. Steinmeier ontkracht daarmee het door onze politiek en media verspreide sprookje dat de ‘onschuldige’ NAVO zich enkel ‘verdedigt’ tegen het ‘agressieve’ Rusland. Juist het omgekeerde is het geval.

 


Lees meer...   (28 reacties)

‘Door NAVO gesteunde islamitische terreurgroep gebruikt opnieuw gifgas in Ghouta’ –– Algehele mobilisatie Hezbollah voor groot offensief in Syrië tegen ISIS - Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?


Ongekende wereldwijde vernietiging en bloedvergieten gegarandeerd als de Saudi’s en hun marionet Hillary Clinton hun zin krijgen.

Volgens de Wall Street Journal hebben meer dan 50 officials en diplomaten van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken een memo aan president Obama ondertekend waarin zij een militaire aanval op Syrië eisen. Sommige analisten hebben het zelfs over een ‘muiterij’ tegen de regering. Hun eisen om de Syrische president Assad met geweld af te zetten om zo ISIS te ‘verslaan’, zijn hoe dan ook bizar, om niet te zeggen krankzinnig. Het is juist het Syrische leger dat met Russische hulp tegen ISIS, het Turks-Saudische proxyleger, vecht. Ondertussen zou de door de VS en de NAVO gesteunde moslimterreurgroep Jaish al-Islam opnieuw gifgas hebben gebruikt in Ghouta (4).

 


Lees meer...   (23 reacties)

‘Nee’ tegen Brexit zal instorting EU en daarop volgende wereldcrisis met mogelijk een paar jaar uitstellen, maar niet meer kunnen voorkomen


De globalisten in Londen en Brussel hebben mogelijk gedacht dat het acceptabel is om één bekende sympathiek ogende moeder op te offeren, zodat hun grote visioen, een vanuit Brussel geregeerde Europese Superstaat, niet in gevaar komt. Niet voor niets leggen politici en media op schaamteloze wijze onmiddellijk verband met het ‘Brexit’ kamp (5).

De internationale media zijn er als de kippen bij om de schokkende moord op het Britse parlementslid Jo Cox onmiddellijk toe te schrijven aan ‘extreemrechts’ en het pro-Brexit kamp. De timing van de moord komt volgens velen een beetje tè toevallig pal voor het referendum over het Britse lidmaatschap van de EU op 23 juni. Sommigen denken dan ook dat Jo Cox, een sympathiek ogende moeder, doelbewust door de heersende elite is opgeofferd om de stemming van het volk, dat de laatste weken steeds meer naar het ‘Leave’ kamp neigde, op het laatste moment te doen omslaan.

 


Lees meer...   (70 reacties)

Nederlandse regering ondersteunt ‘Killary’ campagne met miljoenen euro’s - Schandalig: VN haalt Saudi Arabië ondanks massaal misbruik en verminking van kinderen van ‘lijst van schande’ af


De even gewetenloze als meedogenloze ‘Killary’, fel promotor van de verspreiding van de islam in het Westen, krijgt miljoenen dollars steun van de strengste islamitische Shariastaten, maar ook van Nederland.

Saudi Arabië en andere streng islamitische Arabische Golfstaten ondersteunen Hillary Clinton met miljoenen dollars, en bekostigen zo 20% van haar verkiezingscampagne. De Shariastaten moeten echter niets hebben van Donald Trump. De al jarenlange nauwe banden tussen de Saudi’s en de Clintons zijn één van de redenen waarom Rusland zich grote zorgen maakt over een eventueel presidentschap van Hillary, die, eenmaal in het Witte Huis, Obama’s huidige oorlogskoers tegen Rusland verder zal opvoeren.

 


Lees meer...   (23 reacties)

Krankzinnig ‘links-liberaal’ geeft conservatieve christenen schuld van islamitische terreuraanslag op homoclub – Minstens 2 ‘gewapende en gevaarlijke’ terroristen ontsnapt – Toonden de media geen lijken omdat deze het sprookje van de ‘vreedzame’ islam zouden doorbreken?


De handelswijze en gebezigde termen mogen dan verschillen, maar feitelijk verdedigen beide leiders dezelfde racistische, haatzaaiende en gewelddadige religie.

President Obama deed zoals hij altijd doet alle moeite om de terreuraanslag in Orlando als een enkele daad van een ‘verwarde man’ neer te zetten, iets dat helemaal niets te maken zou hebben met de islamitische religie van de dader Omar Mateen (4). Eén dader, die urenlang ongestoord zijn gang kon gaan en met twee vuurwapens 49 mensen wist te vermoorden, en er nog eens 53 verwondde? Diverse getuigen spreken van niet één, maar over drie tot vijf moslimterroristen. Amerika’s links-liberale establishment bekent ondertussen opnieuw kleur door conservatieve christenen de schuld te geven van deze islamitische terreuraanslag op homo’s – hoe krankzinniger en haatdragender kan het nog worden?

 


Lees meer...   (49 reacties)
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl