Headlines

30-07-14

29-07-14 28-07-14 

16-07-14 
15-07-14 
14-07-14 
08-07-14 
07-07-14 
06-07-14 
05-07-14 
04-07-14 
03-07-14 
02-07-14 
01-07-14 
30-06-14 
29-06-14 
28-06-14 
27-06-14 
26-06-14 
25-06-14 
24-06-14 
23-06-14 
22-06-14 
21-06-14 
20-06-14 
19-06-14 
18-06-14 
17-06-14 
16-06-14 
15-06-14 
14-06-14 
13-06-14 
12-06-14 
11-06-14 
10-06-14 
 
09-06-14 
08-06-14 
07-06-14 
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!


Obama eiste in het telefoongesprek dat Israël onmiddellijk éénzijdig stopt met vechten. Hamas krijgt echter een week de tijd om te 'onderhandelen' met de extreem antisemitische leiders van Turkije en Qatar, en mag ondertussen gewoon doorgaan met zijn rakettenterreur.

Een geluidsopname van een telefoongesprek tussen president Obama en premier Netanyahu ontkracht volledig wat aanhangers van ‘Zionistische complottheorieën’ altijd zo graag beweren, namelijk dat de VS de Joodse staat altijd uit de wind houdt en beschermt. De afgelopen jaren hebben we al vaak laten zien dat de regering Obama, en de president zelf in het bijzonder, in werkelijkheid bepaald geen vriend is van Israël. Een recent telefoongesprek tussen beide regeringsleiders zou een einde moeten maken aan alle onzekerheid bij degenen die nog twijfelen aan de ware loyaliteiten van de machtigste man ter wereld.


Lees meer...   (0 reacties)

Leider Democraten Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi impliceert dat Hamas ‘humanitaire organisatie’ is – Hamasleider Khaled Meshaal herhaalt op TV dat Palestijnen blijven weigeren bestaan Israël te accepteren

Pro-Palestijnse activist tijdens een protest in Miami, dat werd georganiseerd door de islamitische organisatie CAIR, dat dankzij de steun van Obama de invloedrijkste lobby in Amerika is geworden. (4)

Afgelopen zondag vaardigden president Obama en zijn vrouw Michelle een officiële verklaring uit waarin zij de moslims in Amerika bedankten voor ‘hun prestaties en bijdragen... en het opbouwen van de basis van onze natie en het versterken van de kern van onze democratie’. Ondertussen wachten veel Amerikanen nog altijd op het eerste commentaar van Obama op de gruwelijke uitroeiingsoorlog die moslims in hun eigen landen tegen het christendom voeren. Hillary Clinton, beoogd presidentskandidaat in 2016, had wel iets anders te zeggen – op TV verdedigde zij namelijk de Palestijnse terreurorganisatie Hamas zo goed als politiek maar mogelijk was.

Lees meer...   (33 reacties)


Staat werelbrand nummer 3 dan toch voor de deur?

De spanningen tussen het Westen en Rusland over het neerhalen van de Maleisische Boeing boven Oekraïne zijn hoog opgelopen. Toch lijkt een ander voorval van afgelopen week de trigger te worden die de Derde Wereldoorlog in gang kan zetten. Het Permanente Hof voor Arbitrage in Den Haag veroordeelde Rusland namelijk tot het betalen van $ 50 miljard aan de aandeelhouders van oliemaatschappij Yukos. De Russen reageerden woedend en noemde het besluit politiek gemotiveerd. De Financial Times haalde in dit kader een vertrouweling van president Putin aan, die zou hebben gezegd dat de boete het Kremlin eigenlijk een zorg zal zijn, ‘omdat er een oorlog komt in Europa.’


Lees meer...   (49 reacties)

De ‘Save Hamas Squad’: Amerika, Europa en Turkije proberen Hamas hoe dan ook te redden

Vanmiddag vielen in Eshkol de eerste 4 Israëlische burgerdoden toen een mortiergranaat van Hamas op een huis terecht kwam. 6 anderen raakten gewond. Het Iron Dome systeem kan alleen raketten onderscheppen, geen granaten.

De Israëlische premier Benyamin Netanyahu heeft het door de VN-Veiligheidsraad opgeroepen bestand boos verworpen, omdat er geen enkele melding wordt gemaakt van het feit dat Hamas al drie keer een VN-bestand heeft gebroken, en ondanks de eenzijdige gevechtspauzes die Israël inlaste gewoon doorgaat met het afschieten van raketten op Israël. Vanmiddag probeerde Hamas één van zijn Iraanse Fajr-5 naar Tel Aviv te schieten. De raket explodeerde echter op zijn lanceerplatform: een speeltuin bij het Shifa ziekenhuis. Hierbij kwamen zeker 10 Palestijnen om het leven en raakten er 50 gewond. (1)

Lees meer...   (33 reacties)


Waanzin in het Westen: de propaganda in de media lijkt de bevolking rijp te willen maken voor oorlog tegen Rusland. We kunnen alleen maar hopen dat men in Moskou wél het hoofd koel houdt.

Nog altijd is niet duidelijk wie de Boeing 777 van Malaysia Airlines heeft neergeschoten, en ook niet of het een luchtdoelraket of een raket van de een jachtvliegtuig is geweest. De gesprekken van de luchtverkeersleiding met de piloten, die mogelijk klaarheid kunnen brengen, zijn nog steeds niet vrijgegeven door de Oekraïense geheime dienst. Voor de Westerse gevestigde orde was Rusland van meet af aan schuldig aan de ramp, ondanks het ontbreken van ook maar het geringste bewijs. De Amerikaanse satellietfoto’s die zouden ‘bewijzen’ dat de Russen het Oekraïense leger met raketten hebben beschoten, zijn volgens Moskou vals.

Lees meer...   (59 reacties)

Minister Kerry: Hamas mag terreurinfrastructuur houden

Israëlische soldaten kijken naar de rookpluimen boven Gaza. Hamas schond vandaag alweer het 5e bestand door 38 raketten op Israël af te schieten. (3)

De Israëlische regering verwierp gisterenavond een voorstel van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry voor een 7 dagen durend bestand met Hamas. Israëlische kranten schrijven dat de ministers ‘verbijsterd’ en ‘vol afschuw’ reageerden op Kerry’s voorstel, omdat hij daarin Hamas in bijna alles zijn zin gaf en zelfs bescherming beloofde, terwijl hij nauwelijks aandacht gaf aan de veiligheid van Israël.

Lees meer...   (61 reacties)

Britse Telegraph: Hamas koopt nieuwe raketten van Noord Korea

 

Terroristen van de Al-Aqsa Martelaren Brigades vinden dat het tijd is voor ‘jihad tegen de Zionisten en offers voor Allah.’

De Al-Aqsa brigades, de militaire tak van de Palestijnse terreurbeweging Fatah –onderdeel van de Palestijnse Autoriteit van Mahmoud Abbas- blijkt enkele dagen geleden de ‘open oorlog’ te hebben verklaard aan Israël. Volgens een woordvoerder van de Palestijnen komt er een ‘open intifada’ tegen de ‘Zionistische vijand’, waarin ‘alle opties open zijn’.

Lees meer...   (49 reacties)

NAVO en Westen gevangen in Saudische / pan-islamitische agenda voor een ‘Nieuwe Wereld Orde’ op het noordelijk halfrond’

 

‘Het neerschieten van de Maleisische Boeing boven Oekraïne kan de vonk zijn waarmee de globalisten de Derde Wereldoorlog in gang zetten.’

Langzaam maar zeker wordt het steeds meer mensen duidelijk dat de bevolking in het Westen vanaf het allereerste begin is voorgelogen over de ‘Arabische Lente’, de ‘opstand’ in Libië en de burgeroorlog in Syrië. De mainstream media stonden bol van enthousiaste berichten over de komst van ‘vrijheid’ en ‘democratie’ in het Midden Oosten, maar inmiddels is pijnlijk duidelijk geworden dat er juist grote chaos en bruut geweld is ontstaan.

Lees meer...   (72 reacties)

Britse journalist Douglas Murray: ‘Israël wordt verketterd, maar wereld negeert massale etnische en religieuze zuiveringen door moslims – Westerse steunbetuigers van Hamas zijn de Nazi’s van onze tijd’

Pro-Hamas demonstranten bestaan vooral uit moslims en ‘verwende studentjes die te weinig weten van de echte feiten’.

Onder de racistische en virulent antisemitische premier Recep Tayyip Erdogan neemt Turkije hoe langer hoe meer zijn in de Bijbel voorzegde rol als centrum van (de) Antichrist aan. De wereld besteed er geen enkele aandacht aan, maar de Turken beginnen zich verdacht overeenkomstig te gedragen als de Nazi’s in de jaren ’30 van de vorige eeuw. Zo worden er zo’n 4000 op de luchthaven Ataturk in Istanbul gestrande Joden en Israëliërs feitelijk gevangen gehouden. Turkse luchtvaartmaatschappijen vliegen namelijk tot eind juli niet meer naar Israël, maar de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al mag hen ook niet ophalen.

Lees meer...   (71 reacties)


Als de zonnevlam op 23 juli 2012 een weekje eerder was uitgebarsten, dan hadden de overlevenden van de wereldwijde chaos die zou zijn ontstaan nu in een nieuw stenen tijdperk geleefd.

Wetenschappers van de NASA hebben onthuld dat de Aarde in de zomer van 2012 op een haartje na ontsnapt is aan een verwoestende zonnevlam, die een einde zou hebben gemaakt aan het moderne tijdperk en het leven zoals we dat kennen.

Lees meer...   (16 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl