Headlines
05-02-16

-Wereldhandel stort in naar historisch dieptepunt
-

04-02-16


03-02-16


02-02-16


01-02-16


31-01-16


30-01-16


29-01-16


28-01-16


27-01-16


26-01-16


25-01-16


24-01-16


23-01-16


22-01-16


21-01-16


20-01-16


19-01-16


18-01-16


17-01-16


16-01-16


15-01-16


14-01-16


13-01-16


12-01-16


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Retail Apocalyps’ in VS: Ketens sluiten honderden winkels, steeds meer lege schappen


De CSCL Indian Ocean, met 400 meter lengte en ruim 19.000 containers één van ’s werelds grootste containerschepen, liep woensdag heel symbolisch aan de grond bij de haven van Hamburg (2).

De Baltic Dry Index, een van de belangrijkste graadmeters van de wereldhandel, is vandaag naar 298 punten gezakt, een historisch dieptepunt. De index bedraagt inmiddels amper 2% van het record uit juni 2008, toen vlak voor het uitbreken van de financiële crisis nog 11612 punten werden bereikt. Dat de wereldhandel ondanks de extreem lage olie- en vrachtprijzen is ingestort is een alarmerend signaal dat een eventueel herstel ver weg is, en een wereldwijde depressie op de loer ligt.

 


Lees meer...   (27 reacties)

‘Onweerlegbaar bewijs dat Turkse artillerie dorpen in Syrië beschiet’


Een woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie heeft verklaard dat er sterke aanwijzingen zijn dat Turkije een militaire invasie van Syrië voorbereidt. Daardoor kan het op één na grootste leger van de NAVO in een directe confrontatie met de Russische macht in het land terecht komen.

 

Lees meer...   (32 reacties)


Zijn boodschap kon niet duidelijker zijn: In 2012 liet Obama de kleine, in de driehoek boven zijn hoofd staande letters ‘IHS’ (Jezus Christus) zwart maken (links). Afgelopen week liet hij 99 enorme Arabische ‘Allahs’ achter zich echter ongemoeid (rechts)
.

Enkele jaren geleden veroorzaakte president Barack Hussein Obama de nodige ophef toen hij voorafgaande aan een toespraak in een katholieke universiteit alle christelijke symbolen met zwarte doeken liet bedekken, zogenaamd omdat hij andersdenkenden niet voor het hoofd wilde stoten. Maar nu Obama voor het eerst in een als radicaal bekend staand islamitisch centrum een toespraak heeft gehouden, liet hij de vele enorme symbolen van Allah volledig onbedekt, waarmee hij volgens velen opnieuw bevestigde in werkelijkheid geen christen, maar een moslim te zijn.

 

Lees meer...   (30 reacties)

‘Syriërs in Europa geen echte vluchtelingen’ – Islamitische bestseller auteur: ‘Wij moslims moeten onze eigen zwijnenstal opruimen – Moslimmannen niet in staat met sterke mondige vrouwen om te gaan’


Hoger opgeleide Syriërs bevestigen wat critici al sinds vorig jaar zeggen, namelijk dat Europa vrijwel geen vluchtelingen, maar vooral criminelen en gelukszoekers binnenlaat.

Normale Syriërs waarschuwen Europa dat enkel criminele en onopgeleide landgenoten hun familie achterlaten en hun geluk in Europa zoeken. ‘Ik was woedend om het positieve beeld van de Syriërs dat hier wordt afgeschilderd,’ zegt Azad Hamoto, een 61 jarige Syrische archeoloog die in München woont en vanuit Aleppo naar Duitsland kwam.  ‘De Syriërs moeten zich eerst maar eens bewijzen voordat ze zo’n voorkeursbehandeling krijgen.’

 


Lees meer...   (26 reacties)

Andere video’s: Migranten vernielen eetzaal - Vluchteling’ door gymleraar gepakt na aanranden schoolmeisje – Berlijn: 28 jarige Iraniër vermoordt 20 jarige vrouw door haar voor de metro te duwen Kiel: 30 jarige migrant gearresteerd na verkrachten 7 jarig meisje, nadat hij eerder al 5 jarig meisje had misbruikt


Regelmatig protesteren duizenden Duitsers tegen de moslim migranteninvasie en het massale, vaak seksuele geweld wat zij met zich meebrengen. Een Turkse sociale werker over de situatie in Berlijn: ‘Köln? Dat gebeurt hier dagelijks’ (11).

Duitse burgers reageren vol woede en afgrijzen op een nieuwe, met een smartphone gemaakte opnamevan agressieve migranten uit het Midden Oosten die in de metro van München bejaarde mannen aanvallen, nadat die het hadden opgenomen voor een jonge Duitse vrouw. Terwijl de regering Merkel onder grote interne druk besloten heeft om het immigratiebeleid iets aan te scherpen omdat het aantal migranten verder blijft stijgen (alleen al in Bayern kwamen in januari 64.000 moslims aan (6)), is dit één van de talloze berichten waaruit blijkt dat onze Oosterburen een waren ‘asielpocalypse’ meemaken.


Lees meer...   (40 reacties)

Geruchten dat Microsoft uitslag met stemmachines heeft vervalst – Cruz ‘vergat’ in 2012 bijdrage van $ 1,3 miljoen van Goldman Sachs en Citibank te vermelden

 

Trump en Cruz. De laatste wordt via zijn vrouw gesteund door de beruchte ‘vampierinktvis’bank Goldman Sachs, en daardoor mogelijk ook door Microsoft, met wiens machines de stemmen werden geteld en wiens voormalige topman Bill Gates een verklaarde tegenstander van Trump is.

De mainstream media in Amerika en Europa doen alsof het een belangrijke nederlaag voor de door hen gehate Donald Trump is, maar in werkelijkheid heeft de magnaat met zijn 2e plaats een verrassend goed resultaat geboekt. Iowa is namelijk een aartsconservatieve christelijke staat, waar ‘Goldman Sachs’ boy Ted Cruz sowieso had gewonnen. Trump had zelfs het advies gekregen om daar maar helemaal niet mee te doen, maar volgens eigen zeggen dacht hij ‘ach, we proberen het gewoon, kijken wat het wordt.’

 

Lees meer...   (34 reacties)


Baby’s met microcefalie kregen hun te kleine schedel waarschijnlijk omdat hun moeders een variant van het DKTP vaccin kregen toegediend.

Diverse onafhankelijke sites en blogs schrijven dat de paniek rond de uitbraak van het Zika virus mogelijk een totaal andere oorzaak heeft, en bedoeld lijkt om de aandacht af te leiden van vaccins die sinds 2014 aan zwangere Braziliaanse vrouwen worden gegeven. Bovendien blijkt er nauwelijks bewijs te zijn voor de eerder gemelde 4000 baby’s die als gevolg van Zika met een te kleine schedel zouden zijn geboren. Worden we, net als tijdens de Mexicaanse grieppandemie in 2010, wéér voorgelogen om ons nieuwe vaccinaties op te dringen, waar farmaceutische bedrijven miljarden mee zullen verdienen en die bovendien een groot gevaar kunnen vormen voor onze gezondheid?

 

Lees meer...   (38 reacties)

‘Europese asielindustrie verdient miljarden aan immigratie miljoenen moslims, en maakt speciale uitzonderingspositie voor hen mogelijk’


Europa hanteert hoge straffen voor pedofiele seks, behalve als je het ‘juiste’ geloof en de ‘juiste’ afkomst hebt.

Overal in Europa is seks met minderjarigen strafbaar. Voor islamitische asielzoekers worden echter andere regels gehanteerd. Die blijken in bijvoorbeeld Denemarken in staat te worden gesteld om op kosten van de belastingbetaler met hun –soms zeer jonge- bruidjes seks te mogen hebben. Ook hieruit blijkt hoezeer de Europese gevestigde orde de islam in alles een bijzondere uitzonderingspositie geeft.

 


Lees meer...   (74 reacties)

Zuid Amerikaanse regeringen bevelen vrouwen aan voorlopig geen kinderen meer te krijgen – Al 4000 baby’s met ernstige schedelafwijking geboren – Brazilië mobiliseert 200.000 soldaten om verspreiding te stoppen

 

Op 1 februari houdt de Wereld Gezondheids Organisatie een spoedbijeenkomst over de uitbraak van het Zika-virus, dat inmiddels ook Europa (Duitsland) heeft bereikt. Er raken in dermate snel tempo veel mensen besmet, dat er een wereldwijde pandemie dreigt. Regeringen in Zuid Amerika bevelen vrouwen inmiddels aan om voorlopig maar geen kinderen te krijgen (2), omdat het virus ernstige geboorteafwijkingen kan veroorzaken. Zeer opmerkelijk: precies in het epicentrum van het Zika-virus in het oosten van Brazilië werden vorig jaar genetisch gemodificeerde muggen losgelaten. Deze muggen zijn juist veranderd om de verspreiding van besmettelijke ziekten tegen te gaan.

 

Lees meer...   (41 reacties)

Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa - Onafhankelijke online peiling Umfrage Neutral (37.617 deelnemers): CDU 1,2%, SPD 5,2%, AfD 65% - Beroemde psychoanalist Maaz: Merkel is irrationele narcist en staat op instorten


Volgens een van Duitslands bekendste psychiaters staan zowel Merkel als Duitsland op de rand van instorten.

In schrille tegenstelling tot Duitsland en Nederland vinden de regeringen van Zweden en Finland dat de grens van wat hun landen en volken kunnen hebben, is bereikt. Nadat Zweden onlangs aankondigde 80.000 van de 163.000 in 2015 aangekomen asielzoekers weer terug te zullen sturen, heeft EU-lid Finland besloten om zeker 20.000 migranten uit te zetten. Dat is ongeveer twee derde van de 32.000 die vorig jaar asiel in het land aanvroegen.

 


Lees meer...   (51 reacties)
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl