Headlines-  Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen

- 'Italianen beslissen vandaag over lot euro en EU'

-  Stephen Hawking: Dit is de gevaarlijkste tijd in de geschiedenis van de mensheid
 


03-12-16

-  Nieuwe EU-richtlijn bestempelt iedere burger tot potentiële terrorist - net als in Turkije
 


01-12-16

Rusland dreigt met massale militaire reactie op rakettesten Oekraïne bij de Krim

-  Franse regering gaat pro-life anti-abortus informatie op internet strafbaar stellen
 


30-11-16

-  Een maand islam in Duitsland: Kindhuwelijken, No-go zones, groepsverkrachtingen
 


27-11-16

-  Italië gaat huizen burgers vorderen voor migranten; weigeraars naar gevangenis
 


25-11-16

-  Trump en Putin bereiden nu al gezamenlijke aanval op ISIS voor
 


22-11-16

-  'Hillary's campagneleider John Podesta betrokken bij verdwijning Madeleine McCann'
 


20-11-16

-  Artsen van de Wereld bevestigt: Slechts 13% migranten is echte vluchteling
 


18-11-16


16-11-16

-  DEFCON kernoorlog gevaar na verkiezing Trump met 2 stappen terug naar laagste niveau
 


15-11-16

- 'Hillary na verloren verkiezingen dronken, psychotisch en gewelddadig tegen eigen staf'

-  Trump en Putin willen samen ISIS vernietigen
 


14-11-16

Turkse analist: Erdogan verklaart de oorlog aan christenen
 


13-11-16

-  NAVO in paniek: Trump haalt mogelijk troepen weg bij Russische grenzen
 


12-11-16

- Vindt de gevestigde orde het 'blanke Trump tuig' gevaarlijker dan Hillary's kernoorlog?
 


11-11-16

-  Geweld en haat tegen Trump supporters toont ware gezicht intolerant links Amerika
 


10-11-16

- Trumps 100 dagen plan: Weg met Obamacare en 2 miljoen criminele migranten
 


09-11-16

-  Wilders feliciteert Trump: 'De Tweede Amerikaanse Revolutie is een feit'

Volk wint van elite: Donald Trump nieuwe president van de VS

-  Ondanks massale verkiezingsfraude nek-aan-nek race Trump en Clinton
 


08-11-16Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Seksmisdrijven door migranten stijgen in 3 jaar met meer dan 500% - Oostenrijk: Aanrandingen en verkrachtingen door migranten namen dit jaar al met 133% toe – Politiek schandproces: D66 rechters veroordelen Wilders omdat hij minder criminele Marokkanen wil – Deense universiteit doet röntgen test: Slechts 200 van de 800 ‘vluchtelingen’ daadwerkelijk minderjarig

 
Ook uit de officiële cijfers blijkt overduidelijk dat een zeer groot deel van de migranten (met name die uit Noord Afrika) crimineel is.

‘Voor de migrantencrisis waren er ook aanrandingen, verkrachtingen en geweldsmisdrijven,’ is het veelgehoorde excuus van de politiek en linkse ‘gutmenschen’. Inderdaad, alleen lang zoveel niet als nu. De Duitsers kregen in de eerste 6 maanden van dit jaar te maken met ruim 142.500 officieel geregistreerde extra misdrijven –waaronder 300 moorden en pogingen tot moord- als gevolg van de komst van grote aantallen moslimmigranten (8). Uit officiële cijfers van de Duitse deelstaat Sachsen blijkt dat 46% van alle Noord Afrikaanse migranten crimineel is (9). Bedenk dat het hier enkel om het aantal geregistreerde misdrijven gaat – het werkelijke aantal is gezien de politiek-correcte doofpot waarschijnlijk veel hoger.

 

Lees meer...   (20 reacties)

‘Russische propaganda’ hoax in Westerse media, gesteund door EU en NAVO, mogelijk afkomstig uit Oekraïne

 

De covers van ‘Time’ spreken voor zich: eerst maandenlang nepnieuws over Donald Trump verspreidend, om hem na zijn verkiezingsoverwinning tot persoon van het jaar uit te roepen.

Sinds de verkiezing van Donald Trump is de linkse/liberale gevestigde orde in de Amerikaanse en Europese massamedia een massaal offensief gestart tegen de onafhankelijke en alternatieve media en andere nieuwsbronnen op het internet, door alle niet-politiek-correcte berichten en sites af te doen als ‘nepnieuws’. De Washington Post, verklaard tegenstander van Donald Trump en in Amerika één van de belangrijke kanalen van het establishment, heeft nu schoorvoetend moeten toegeven dat een artikel over zogenaamde ‘Russische nepnieuws propaganda websites’ –waaronder het op deze site regelmatig aangehaalde Zero Hedge- zélf nepnieuws kan zijn, omdat er geen greintje bewijs voor is. Er zijn zelfs aanwijzingen dat de ´Russische propaganda´ hoax afkomstig is van anti-Russische krachten in Oekraïne.

 

Lees meer...   (24 reacties)

‘Unverseel Basis Inkomen nodig om wereldwijde armoede, onrust, chaos en opstanden te voorkomen’ - UBI: Opmaat naar wereldwijd totaal controlesysteem? 


In de komende jaren zullen mensen in steeds meer beroepstakken overbodig worden.

De wereldberoemde wetenschapper Stephen Hawking waarschuwde onlangs dat de verregaande automatisering een van de grootste bedreigingen voor de toch al wankele stabiliteit op onze planeet is. Dat was beslist niet overdreven; de moderne economieën in Amerika, Europa en Azië staan namelijk op de drempel van een enorme omwenteling, die miljoenen banen overbodig zullen maken. Zo heeft Amazon deze week zijn eerste ‘Go’ winkel geopend, waar klanten niet langer hoeven af te rekenen bij de kassa, maar gewoon kunnen pakken wat ze willen en vertrekken. De afrekening vindt plaats middels kleine RFID chips, waardoor het aankoopbedrag via je smartphone automatisch van je rekening wordt afgeboekt.

 

Lees meer...   (36 reacties)

Iraanse president Rouhani zegt niet te zullen toestaan dat Donald Trump kerndeal annuleert

 
Terwijl Westerse kinderen naar een pretpark gaan voor acht- en wildwaterbanen, worden kinderen in sommige moslimlanden voorbereid op oorlog tegen de Joden en tegen het Westen.

Iran heeft in september een ‘pretpark’ geopend waar kinderen van 8 tot 13 jaar plezier kunnen hebben in achtbanen en spookhuizen door met militaire uniformen en nepgeweren te oefenen op oorlog tegen Irans grootste vijanden, met name Israël, Amerika en Saudi Arabië. In de jaren ’80 zette Iran tijdens de oorlog met Irak, die aan beide kanten zo’n 1 miljoen slachtoffers eiste, nog massaal kindsoldaten in als wandelende mijnenvegers. Ook de Palestijnen maken graag gebruik van kinderen in hun nooit ophoudende oorlog tegen de Joodse staat, of dat nu is als opgeleide miniterrorist of als menselijk schild.

 

Lees meer...   (29 reacties)

Na de moord: Duitse overheid waarschuwt bevolking tegen islamofobie in plaats van tegen islam – Burgemeester München nodigt migranten uit op jongerenfeest, die randen vervolgens talloze meisjes aan – Sharia rukt op: Moslims vernielen in tientallen warenhuizen kerstbomen en kerstartikelen 


Hoe politiek-correct gehersenspoeld moet je zijn als je zelfs je eigen dochter postuum offert op het altaar van de islamisering van je land?

De brute verkrachting van en moord op de 19 jarige dochter van een Duitse EU official door een Afghaanse moslimmigrant deed veel stof opwaaien. Wat er daarna gebeurde grenst echter aan het ongelooflijke, om niet te zeggen waanzinnige: de ouders van het vermoorde meisje grijpen haar begrafenis aan om geld op te halen voor een pro-migrantenorganisatie, die ervoor ijvert om het uitzetten van uitgeprocedeerde asielzoekers geheel stop te zetten.

 

Lees meer...   (59 reacties)

Extreemlinkse Antifa beweging: Oostenrijk blijft een smerig stuk Nazi stront

 
Van der Bellen (r) kon pas winnen nadat alle partijen een pact met elkaar en de reguliere media hadden gesloten om gezamenlijk campagne tegen Hofer te voeren. Zo’n ondemocratisch cordon sanitaire kunnen we volgend jaar ook in eigen land verwachten tegen de PVV, omdat die volgens de peilingen de grootste partij van Nederland zou worden.

Om 17.01 uur liet Euronews nog prognoses vanuit Wenen zien waarin de rechtse presidentskandidaat Norbert Hofer met 53,5% duidelijk voor lag op zijn linksgroene concurrent Van der Bellen, die op 46,5% stond. Slechts een kwartier (!) later verkondigden alle zenders plotseling dat Van der Bellen duidelijk had gewonnen, en waren de percentages omgedraaid (1)(5). Nog een aanwijzing dat er gisteren opnieuw op grote schaal stembusfraude in Oostenrijk heeft plaatsgevonden: Alexander van der Bellen zou in ieder district van iedere grote stad hebben gewonnen, wat historisch en statistisch gezien buitengewoon onwaarschijnlijk is.

 

Lees meer...   (26 reacties)

‘Zwanenzang op een beroepstak waarin echte journalisten zijn verdwenen’ -  Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd

 
De blinde steun voor Hillary Clinton, en het totaal negeren van haar vele schandalen, is een van de vele bewijzen dat de onafhankelijke berichtgeving al heel lang is verdwenen, en is vervangen door politiek-correcte disinformatie waarmee u wordt ‘opgevoed’ in het ‘progressieve’ rood/groen/linkse gedachtengoed.

Udo Ulfkotte zijn  boek ‘Gekochte Journalisten – Hoe politici, geheime diensten en het grote geld de Duitse massamedia sturen’ werd meteen een bestseller, en is inmiddels in diverse talen vertaald. De voormalige hoofdredacteur van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, Udo Ulfkotte, heeft nu een opvolger geschreven, getiteld: ‘Volkspedagogen – Hoe de massamedia ons politiek correct willen opvoeden’. Waar wij in de kop hierboven de term ‘nepnieuws’ aan hebben toegevoegd, omdat er bijna geen dag meer voorbij gaat waarop deze term wordt gebruikt om het door de elite niet gewenste echte nieuws, zoals over Hillary Clinton, zwart te maken.

 

Lees meer...   (34 reacties)

Mogelijke motieven: Het levert veel geld op, het versnelt de ‘Umvolkung’ van Europa tot een totaal geïslamiseerd continent

 
Met dit schip smokkelt de Stichting Bootvluchteling illegalen uit Afrika naar Europa.

De in Zeewolde gevestigde Nederlandse Stichting Bootvluchteling is één van de NGO’s die met vaak voor symbolische bedragen gehuurde schepen tienduizenden illegalen voor de kust van Afrika oppikken en naar Europa smokkelen. Deze migranten maken doorgaans geen enkele kans op een verblijfsvergunning, maar worden desondanks met deze ‘veerboten’ opgehaald en naar Italië gebracht, wat een sterk aanzuigende werking heeft. Dit alles gebeurt met medeweten van de EU, dat zelfs een speciale wet voor deze NGO’s heeft opgesteld, zodat ze nooit kunnen worden vervolgd voor deze illegale mensensmokkel.

 

Lees meer...   (24 reacties)

Italië dankzij de euro in een depressie: Sinds 1999 geen groei productiviteit meer - McKinsey studie: 97% Italiaanse bevolking heeft sinds 2005 loon en inkomsten achteruit zien gaan

 
De Italiaanse bevolking stemt vandaag in een referendum over een staatshervorming die de macht bij de burgers en regio’s weghaalt en vrijwel geheel legt bij de grootste partij in het parlement, ook als die geen meerderheid heeft. Premier Matteo Renzi heeft zijn politieke toekomst aan een ‘ja’ verbonden. Peilingen wijzen echter uit dat de Italianen het voorstel zullen verwerpen. Daarmee komt het Italeave of Italexit, het vertrek van Italië uit de eurozone en mogelijk ook de EU, heel dichtbij. Waarnemers zijn het er allemaal over eens dat het Italiaanse vertrek het einde van de muntunie en de statenbond zal inluiden.

 

Lees meer...   (30 reacties)

‘Verregaande automatisering groot gevaar voor stabiliteit samenleving’ – Het ‘goede nieuws’: ‘Mensheid kan binnen een generatie ‘aliens’ ontdekken’

 
Het gevaar dat we onszelf compleet vernietigen zou nog nooit zo groot geweest zijn.

’s Werelds meest beroemde wetenschapper Stephen Hawking schrijft dat het Brexit en de verkiezing van Donald Trump aantonen dat de gewone man ‘zich in de steek gelaten voelt door zijn leiders’, en dat terwijl dit ‘de gevaarlijkste tijd in de geschiedenis van de mensheid’ is. Hawking pleit ervoor dat de wereldwijde elite met elkaar gaat samenwerken om de wereldproblemen op te lossen, ‘maar dan moeten ze wel van de lessen van het afgelopen jaar leren, bovenal een les in het tonen van menselijkheid.’

 

Lees meer...   (53 reacties)
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl