Headlines31-08-15

- Orthodoxe rabbi bevestigt dat komende bloedmanen komst Messias aankondigen
-

30-08-15


29-08-15


28-08-15


27-08-15


26-08-15


25-08-15


24-08-15


23-08-15


22-08-15


21-08-15


20-08-15


19-08-15


18-08-15


17-08-15


16-08-15


15-08-15


14-08-15


13-08-15


12-08-15


11-08-15


10-08-15


09-08-15
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Nederlandse auteur Paul van Teeffelen kreeg persoonlijke bevestiging van Messiaanse Jood –adviseur van premier Netanyahu-, aan wie Yeshua zou zijn verschenen


In het bijna 7 jarige bestaan van deze website hebben we regelmatig aandacht besteed aan de ‘profetische bloedmanen’ van 2014-2015, zoals die voor het eerst in 2008 werden ontdekt door de Amerikaanse christelijke voorganger Mark Biltz. In de loop der jaren sloten veel collega’s zich bij hem aan, inclusief de bekende Messiaans-Joodse auteur Jonathan Cahn. De ‘bloedmanen’ theorie krijgt nu ook steun uit onverwachte hoek: een orthodoxe rabbi uit New York bevestigt dat de op Joodse feestdagen samenvallende hemelverschijnselen de komst van de Messias aankondigen.

 

Lees meer...   (1 reactie)


Hoogstwaarschijnlijk zal niet Israël, maar Saudi Arabië het doelwit worden van de eerste Iraanse kernaanval.

De beruchte oud vicepresident Dick Cheney en zijn dochter Liz, destijds een hoge official in de regering Bush, wijden in hun binnenkort te publiceren boek een compleet hoofdstuk aan Iran. Vader en dochter Cheney hebben de overtuiging dat het in hun ogen dramatisch slechte akkoord dat Obama met de Islamitische Republiek sloot zal leiden tot een kernoorlog.

 

Lees meer...   (19 reacties)

McBride: Komende financiële crash 20 keer zo erg als in 2008 – Reken op wegvallen betaalmogelijkheden, voedsel, communicatie en transport


‘Het publiek wordt met valse hoop aan het lijntje te houden, zodat de mensen zich niet voorbereiden of alternatieve maatregelen nemen zodra het systeem overal om hen heen instort.’

Damian McBride, ex hoofd communicatie van het Britse ministerie van Financiën en voormalig speciale adviseur van de Britse premier Gordon Brown, twitterde afgelopen donderdag een even opmerkelijke als onthutsende waarschuwing aangaande de komende wereldwijde financiële crisis, die volgens hem ’20 keer erger’ zal zijn dan in 2008 en de maatschappij in totale chaos zal storten. McBrides drie adviezen laten daar geen misverstand over bestaan:

 


Lees meer...   (83 reacties)

Hillary Clinton vergelijkt pro-life (anti-abortus) kandidaten met terroristen


De links-liberale Clinton verliest in de peilingen steeds meer terrein aan de rechts-conservatieve Trump.

De onder het gewone volk almaar populairder wordende Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump beloofde onlangs ‘de aanval op het christendom totaal om te draaien... Ze worden onthoofd in Syrië. Ze zijn door Obama en zijn hele groep in de steek gelaten, maar geloof me: door Trump zullen ze níet in de steek worden gelaten. Als je christen bent is het bijna onmogelijk om tot de VS te worden toegelaten. Voor moslims is het juist een van de makkelijkste bestemmingen. Leg me dat maar eens uit.’

 


Lees meer...   (52 reacties)

EU-hoofdstad Brussel zinkt weg in criminaliteit door Marokkaanse motorbendes


Een Marokkaanse criminele motorbende in Brussel zweert openlijk trouw aan ISIS.

Een ware nachtmerrie voor de gewone Europese burgers begint werkelijkheid te worden nu blijkt dat bestaande misdaadbendes, die voornamelijk worden gerund door migranten, de krachten bundelen met de vele duizenden ISIS aanhangers onder de zogenaamde ‘vluchtelingen’ waar onze leiders massaal de grenzen voor hebben geopend. Hierdoor dreigen veel wijken en straten, ook in kleinere steden, binnen korte tijd te veranderen in levensgevaarlijke no-go zones waar islamistische misdaadbendes het voor het zeggen hebben, omdat de politie niet voldoende middelen zal krijgen om tegen hen op te treden.

 


Lees meer...   (59 reacties)

Demagogische bondskanselier Merkel noemt anti-islam demonstranten ‘donkerduitsers’ – ‘Vluchtelingen’ hadden voor kosten ticket naar Europa (€ 7000 - € 14000) minstens een vol jaar royaal in eigen land kunnen blijven leven – Onderzoeksjournalist Wisnewski: Migrantengolf is ‘militaire operatie tegen Europa’


Grote aantallen immigranten blijken zich enkel uit te geven voor vluchtelingen uit Syrië, omdat ze weten dat ze dan automatisch worden toegelaten (6). Foto: ‘vluchtelingen’ doorbreken de grens van Macedonië.

Europa wordt belegerd – herstel: Europa is het doelwit van een invasie, want een belegering impliceert dat er ook een verdediging tegen de aanval is. Het tegendeel is echter het geval: de lidstaten van de EU zetten hun deuren wijd open voor miljoenen moslims uit het Midden Oosten en Noord Afrika. ‘Vluchtelingen’ worden ze door media en politiek genoemd. ‘Onze jihad strijders, om jullie te veroveren en te onderwerpen,’ zegt ISIS. Wie heeft gelijk?

 


Lees meer...   (72 reacties)

Duitse minister BuZa: Zonder Rusland is vrede in Europa niet mogelijk


Onbegrijpelijk dat bondskanselier Merkel en president Hollande gisteren wel met deze Amerikaanse marionet, de Oekraïense ‘president’ Poroshenko, om de tafel gingen zitten, maar niet met de Russische president Putin.

De Verenigde Staten zijn druk doende om de Europese samenleving, cultuur en economie te ondermijnen met het veroorzaken van enorme vluchtelingenstromen. Na Libië, Syrië en Irak is Oekraïne het volgende land dat Washington in totale chaos probeert te storten, zodat ook vanuit het oosten honderdduizenden vluchtelingen op Europa zullen afstormen. Als de Europeanen niet heel snel de voor hen ongezonde banden met de VS doorsnijden en toenadering zoeken tot Rusland, dan zal er over een jaar of 5 à 10 vrijwel niets meer zijn overgebleven van onze welvaart, onze vrede en daarmee onze toekomst.

 

Lees meer...   (93 reacties)


Krankzinnig: Grote container operators zoals Maersk gaan de prijzen ondanks de fors dalende vraag juist weer verhogen, wat een nog grotere crash zal veroorzaken.

Media en politiek proberen ons nog steeds een economisch herstel op de mouw te spelden. De statistieken laten echter een totaal andere, keiharde werkelijkheid zien. Zo zijn de containervervoerprijzen van Azië naar Europa in slechts 3 weken tijd met maar liefst 60% gedaald. Vorige week vrijdag was een 20 voet container van China naar Rotterdam sinds de maandag ervoor 26,7% goedkoper geworden. Naar havens in Zuid Europa ging de vrije val nog verder: -32,1%. Ook de beurzen staan vandaag wereldwijd weer diep in het rood. In China wordt al van een ‘zwarte maandag’ gesproken nadat bijna 2000 koersen 10% of meer (de limiet) verloren, en slechts 13 stijgingen werden genoteerd (2). Sinds 11 augustus werd op de beurzen wereldwijd al meer dan 4,35 biljoen euro verloren.

 

Lees meer...   (33 reacties)

September 2001 – September 2008 – September 2015?: Derde periode van 7 jaar zou ongekend heftig kunnen worden – NY Times bestseller voorspelde in 2012 financieel armageddon in september 2015


Het einde van het Hebreeuwse Shmita jaar in september valt precies samen met de vierde profetische ‘bloedmaan’ waar we de afgelopen jaren regelmatig over geschreven hebben.

Afgelopen donderdag en vrijdag stortte de Dow Jones Index met bij elkaar opgeteld 888 punten in, de grootste tweedaagse crash in de Amerikaanse geschiedenis. De Nederlandse AEX Index verloor deze week 10% van zijn waarde; Delta Lloyd werd een miljard minder waard en Vopak raakte 16% kwijt. Ook in China gaat de financiële instorting onverminderd verder. Desondanks bleef paniek overal uit en leeft de gewone mens door alsof er niets aan de hand is en we ons helemaal nergens zorgen over hoeven te maken. Veel analisten verwachten echter een instorting die alle voorgaande zal overtreffen.

 


Lees meer...   (50 reacties)

Mobilisatie Amerikaanse troepen in Zuid Korea – Donald Trump: Zuid Korea zou moeten betalen voor Amerikaanse bescherming – Pravda voorspelde in januari dat Noord Korea nog dit jaar het Zuiden zal aanvallen


De Noord Koreaanse dictator Kim Jong-un zoals uitgebeeld in de satirische film The Interview.

Zuid Koreaanse officials hebben gezegd dat een eventuele oorlog met Noord Korea op een kernoorlog kan uitdraaien. Beide landen maken weer hooglopende ruzie met elkaar, en hebben elkaar al meerdere malen beschoten. Noord en Zuid beschuldigen elkaar als eerste te zijn begonnen. De Noord Koreaanse dictator Kim Jong-un heeft zijn enorme strijdmacht ondertussen het bevel gegeven om zich klaar te maken voor oorlog. Zeker 50 Noord Koreaanse onderzeeërs hebben hun bases verlaten.

 


Lees meer...   (10 reacties)
Laatste Reacties
(non-profit free fan-ad)

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl