Headlines

01-09-14 

31-08-14 

30-08-14 

29-08-14 

28-08-14 

27-08-14 

26-08-14 

25-08-14 

24-08-14 

23-08-14 

22-08-14 

21-08-14 

20-08-14 

19-08-14 

18-08-14 

17-08-14 

16-08-14 

15-08-14 

14-08-14 
13-08-14 
12-08-14 
11-08-14 
10-08-14 
09-08-14 
08-08-14 


07-08-14 
06-08-14 
05-08-14 04-08-14 03-08-14 

02-08-14 
01-08-14 

31-07-14 

30-07-14

29-07-14 28-07-14 

16-07-14 
15-07-14 
14-07-14 


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Op zijn laatst in 2016 een euro-staatsschuldencrisis, waarna de ECB de EU-landen tot een financiële en politieke unie zal dwingen’

Nieuw gezicht (EU-president Herman van Rompuy vervangen door Donald Tusk (rechts)) voor een oud plan: een Europese superstaat, nu gepland in 2016.

Een wereldregering is niet langer een complot, maar een feit. Althans, dat stelt Janne Kipp, auteur van het geruchtmakende boek ‘BIS – De Torenbouw te Basel’. Tegenover het gerenommeerde economische en beleggingsmagazine Smart Investor legde Kipp uit dat de BIS (Bank of International Settlements) de facto alle centrale banken, waaronder de Fed en de ECB, bevelen geeft, en zelf door niemand wordt gecontroleerd. Regeringen en parlementen hebben geen enkele grip op de BIS, die daardoor reeds functioneert als een financiële wereldregering.

Lees meer...   (8 reacties)

Republieken Donetsk en Lugansk willen autonome status, maar deel blijven van Oekraïne – Vier EU-landen dreigen met veto tegen hardere sancties

Putin beschuldigt de EU ervan weg te kijken terwijl het Oekraïense leger doelbewust burgers bestookt met tanks en artillerie (7).

Een woordvoerder van de OVSE (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa) heeft vandaag verklaard dat er geen aanwijzingen zijn dat er Russische troepen actief zijn in Oekraïne, zoals het regime in Kiev en het Westen blijven beweren. Maar het is weer maandag, dus beschuldigt de Oekraïense president Poroshenko Rusland opnieuw van het inzetten van tanks in zijn land, deze keer bij de verovering van het vliegveld van Luhansk door de separatisten (2).

Lees meer...   (22 reacties)

Obama heeft nog steeds geen strategie tegen IS


Is Koning Abdullahs ‘waarschuwing’ voor IS in werkelijkheid een wens?

Uit Saudi Arabië, jarenlang één van de grootste sponsors van islamitische terreur, klinkt een opmerkelijke waarschuwing aan het adres van het Westen. Als er niet snel wordt ingegrepen zullen de jihadisten van IS niet alleen het Midden Oosten veroveren, maar zich daarna richten op Europa en vervolgens Amerika.

Lees meer...   (33 reacties)


Ook volgens de CFR heeft president Putin het gelijk aan zijn kant, en heeft het Westen de crisis in Oekraïne veroorzaakt.

De bekende Amerikaanse NWO-denktank Council on Foreign Relations (CFR) komt met de voor de gevestigde orde ongetwijfeld verrassende conclusie dat niet Rusland, maar het Westen schuldig is aan de crisis in en rond Oekraïne. De omsingeling van Rusland door NAVO-bases, de uitbreidingsdrang van de EU naar het oosten en de door het Westen gefinancierde staatsgreep in Kiev hebben deze crisis veroorzaakt. President Vladimir Putin valt derhalve niets te verwijten.

Lees meer...   (27 reacties)

EU-Commissiepresident Barroso zegt dat ‘point of no return’ bereikt kan worden – Na Letland spreekt nu ook Litouwen over oorlog tussen Rusland en Europa

Putin waarschuwde gisteren dat ‘niemand moet rotzooien met een nucleair bewapend Rusland’. Het is duidelijk dat het Kremlin zich niet oneindig laat tergen en provoceren door het Westen.

NAVO-lid Noorwegen heeft besloten om een bataljon tanks naar de grens tussen Letland en Rusland te sturen, zogenaamd voor een tweemaandelijkse ‘oefening’ (1).  Tegelijkertijd werkt het bondgenootschap aan een 10.000 man sterke snelle interventiemacht om Rusland af te schrikken van militaire acties in Oekraïne en Oost Europa (4)(5). Ook Nederlandse troepen zouden daar aan gaan deelnemen. Kortom: de voorbereidingen voor een toekomstige oorlog tegen Rusland zijn in volle gang.

Lees meer...   (70 reacties)

Autoriteiten straften niet de daders, maar de ouders van slachtoffers en een klokkenluider

De vijf leiders van de moslimbende. Eén van hen geniet inmiddels in zijn thuisland Pakistan van het vele geld dat hij verdiende met het laten verkrachten van talloze jonge Britse meisjes, en pocht daar zelfs mee op Facebook.

In de Engelse stad Rotherham (nabij Sheffield) kon een Pakistaans-islamitische misbruik- en verkrachtingsbende 16 jaar ongestoord zijn gang gaan, omdat de politiek en toezichthoudende instanties –waaronder jeugdzorg en de politie- weigerden het probleem te erkennen uit angst voor ‘racisme’. Dankzij deze linksgroene politieke correctheid werden er zo’n 1400 autochtone minderjarige kinderen, waarvan sommige niet ouder dan 11, misbruikt, verkracht en gedwongen zich te prostitueren.

Lees meer...   (20 reacties)

Sommige Europese christenen suggereren nieuwe Kruistocht


Enkele Syrische christenen die besloten hebben niet langer lijdzaam toe te kijken terwijl hun gezinnen en gemeenschappen worden afgeslacht door de beesten van IS.

De uitroeiingsoorlog van de islam tegen het christendom en alle andere ‘ongelovigen’ in Irak heeft na talloze onuitsprekelijke gruweldaden eindelijk het punt bereikt waarop christenen zichzelf, hun gezinnen en hun gemeenschappen actief gaan verdedigen. Duizenden Assyrische christenen hebben zich aangemeld bij de kleine verdedigingsgroepen die er al waren. De komende weken en maanden zullen zij bewapende milities vormen die de christelijke bevolking gaan beschermen tegen de barbaarse duivels van de Islamitische Staat.

Lees meer...   (76 reacties)

Putin vergelijkt leger Oekraïne met de Nazi’s - ‘Nu wordt het tijd voor een sterk antwoord door de NAVO’

 

We waarschuwen al maanden dat de misleidende anti-Russische propaganda in de Westerse media bedoeld is om de bevolking hier rijp te maken voor een nieuwe grote oorlog in Europa. Gezien enkele koppen in de Duitse media van vandaag en gisteren -‘Wat Putin met de IS-terroristen gemeen heeft’; ‘Vladimir Putin voert een smerige oorlog’; ‘Russische gevechtstanks in Oekraïne’, en niet te vergeten ‘De Derde Wereldoorlog vindt reeds plaats’- lijkt de door geen enkele normale burger in Oost of West gewilde militaire treffen inderdaad steeds dichterbij te komen. Putin vergelijkt het optreden van het Oekraïense leger inmiddels met dat van de Nazi’s tijdens de vorige wereldoorlog.

Lees meer...   (54 reacties)

Amerikaanse mensenrechten expert: Carters steun voor ISNA mogelijk ‘criminele activiteit’


Jimmy Carter omhelst Hamasleider Khaled Meshaal.

Oud president Jimmy Carter, tot de komst van Barack Hussein Obama de slechtst beoordeelde Amerikaanse president ooit, spreekt deze week in Detroit op een conventie van de Islamic Society of North America (ISNA), die onder Obama uitgroeide tot de machtigste lobbygroep in Washington. Volgens het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft ISNA illegaal $ 12 miljoen naar de Palestijnse terreurbeweging Hamas doorgesluisd. Carter is al jaren berucht vanwege zijn vriendschap met de leiders van Hamas, die nog altijd openlijk de Joodse staat compleet willen vernietigen.

Lees meer...   (15 reacties)

Timoshenko wil oorlogstoestand met Rusland uitroepen en eist militair ingrijpen - NAVO: Russische tweede front in Oekraïne ‘extreem zorgwekkend’


Wel of geen Russische ‘invasie’? Zo ja, dan zijn we volgens de Letse minister van Buitenlandse Zaken en het Oekraïense leger ‘in oorlog’ met Rusland.

Nu er volgens de NAVO en het Westerse marionettenregime in Kiev zo’n 1000 Russische soldaten in Oekraïne meevechten met de separatisten, pleit de Oekraïense oud-premier Yulia Timoshenko ervoor om in het oosten van het land officieel de oorlogstoestand met Rusland uit te roepen. Ze roept de president op om de ‘leiding over de verdediging van het land’ op zich te nemen en vraagt ‘de regeringen en volken van de hele wereld om militaire bijstand.’ (1)


Lees meer...   (36 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl