Headlines26-11-14 


25-11-14 


24-11-14 


23-11-14 


22-11-14 


21-11-14 


20-11-14 


19-11-14 


18-11-14 


17-11-14 


16-11-14 


15-11-14 


14-11-14 


13-11-14 


12-11-14 


11-11-14 


10-11-14 


09-11-14 


08-11-14 


07-11-14 


06-11-14 


05-11-14 


04-11-14 Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zwarte parlementariërs woedend over vrijspraak blanke agent - Media spreken van nieuwe rassenoorlog – ‘VS geleid door corrupte en tirannieke regering’

Geweld en chaos in Amerikaanse steden – het begin van een nieuwe rassenoorlog?

Invloedrijke moslimgroepen in de Verenigde Staten grijpen de massale rellen, die in een groot aantal steden uitbraken nadat de politieagent die in Ferguson de zwarte crimineel Michael Brown had neergeschoten werd vrijgesproken, aan om de jihad tegen Amerika uit te roepen. De zogenaamd gematigde Council on American-Islamic Relations (CAIR), dat nauwe banden onderhoudt met de regering Obama, stelde Brown op één lijn met een in 2009 door de FBI doodgeschoten radicale imam (1). ‘Vanaf dag één zijn moslims ter plekke geweest in Ferguson,’ erkende een moslimactivist (6).

Lees meer...   (3 reacties)

‘Windmolens en zonnepanelen hebben geen enkel effect op klimaatverandering’ –Omschakeling op groen is ‘catastrofaal’ voor betaalbare elektriciteit – Duitse economen: Energiewende grenst aan zelfmoord

Windmolens: inefficiënt, veel te duur en zinloos tegen klimaatverandering.

Twee wetenschappers van de gerenommeerde Stanford universiteit zijn na jarenlang onderzoek tot de conclusie gekomen dat de omschakeling op groene energie veel te duur is en bovendien volkomen zinloos. Duitsland, dat met de Energiewende al jaren voorop loopt met de omschakeling op groen, stevent op een dramatische energiecrisis af nu grote concerns zich uit het land terugtrekken omdat kolen te zwaar wordt belast en kernenergie wordt afgestoten. Hierdoor houden de Duitsers amper nog iets betrouwbaars over om elektriciteit mee te produceren.

Lees meer...   (10 reacties)

Duitsland en Oostenrijk overspoeld met vluchtelingen - Linkse activisten vallen burgerprotest Berlijn dat zich verzet tegen nog meer asielzoekers aan – Nederland: 1000 asielzoekers in een dorpje met 140 inwoners

 

Gisteren werd er een massaal protest in Dresden gehouden van de pas opgerichte PEGIDA beweging, die zich verzet tegen de door de Europese en nationale politiek bevorderde islamisering van Duitsland. (5)

Duitsland en Oostenrijk worden de afgelopen tijd overspoeld met vluchtelingen, zozeer dat er sprake is van een beginnende immigratiecrisis. Kastelen, hotels en pensions worden gevorderd om plaats te bieden aan tienduizenden, voornamelijk kansarme islamitische asielzoekers. In Berlijn hebben burgers een beweging opgericht tegen nieuwe opvangcentra, die bij het eerste de beste protest werd aangevallen door linkse activisten. Tegelijkertijd vindt paus Franciscus dat de EU nog niet gastvrij genoeg is. Hij wil dan ook dat Europa de grenzen nog verder openzet.

Lees meer...   (37 reacties)

Obama  dwingt minister Defensie Chuck Hagel, die naar verluid meer actie wilde tegen ISIS en Israël groen licht wilde geven voor aanval op Iran, tot ontslag

Links: Chuck Hagel. Rechts: Rand Paul.

De Amerikaanse senator Rand Paul, een van de mogelijke Republikeinse presidentskandidaten in 2016, wil dat de Verenigde Staten officieel de oorlog verklaren aan de Islamitische Staat (ISIS). Het zou de eerste keer sinds de Tweede Wereldoorlog zijn dat Amerika een formele oorlogsverklaring uitvaardigt. Paul wil maximaal een jaar lang een beperkt aantal grondtroepen inzetten tegen IS in Irak en Syrië.

Lees meer...   (20 reacties)


De wereld wacht een apocalyptisch scenario als het ISIS lukt om Pakistaanse kernwapens in handen te krijgen.

In heel Pakistan verschijnen op steeds meer plaatsen zwarte IS(IS) vlaggen, posters, pamfletten en graffiti. Een grote groep terreurleiders, waaronder van de Taliban, is inmiddels achter ISIS-leider Abu Bakr al-Baghdadi gaan staan, de zichzelf verklaarde Kalief van de islam. Pakistan is het enige moslimland met kernwapens. Het behoeft geen uitleg dat als IS(IS) deze kernwapens in zijn bezit weet te krijgen, de gevolgen voor de wereld niet te overzien zullen zijn. Het risico hierop is veel groter dan in het Westen wordt gedacht.

Lees meer...   (19 reacties)

The Guardian: Veiligheidsdiensten verborgen bestaan pedofielenring in hoogste politieke kringen – Britse politici wilden in jaren ’70 en ’80 seks met kinderen van 4 legaliseren


Nergens wordt de zichzelf toebedeelde morele ‘superioriteit’ van het Westen over Rusland zo duidelijk als in de behandeling van mensen die kinderen de rest van hun leven permanent zeer ernstige schade toebrengen. Daar waar het Russische parlement heeft besloten om pedofielen gedwongen te gaan castreren, worden ze in Groot Brittannië juist beschermd. Althans, degenen die het privilege hebben politicus te zijn.

Lees meer...   (19 reacties)

‘Obama’s amnestie verarmt de middenklasse en verandert Amerika in een Derdewereldland’ – Senator Rand Paul: ‘Gevaarlijk dat één persoon zoveel macht heeft gekregen’

 

Meer dan enige andere president heeft Obama lak aan het Congres en het democratische besluitvormingsproces.

Steeds meer leden van het Amerikaanse Congres hebben hun buik vol van president Obama, die hen afgelopen week voor de zoveelste keer buitenspel zette door zijn massale amnestie voor 5 miljoen illegalen middels een uitvoerend bevel erdoor te drukken, en federale wetten ten aanzien van Obamacare op eigen houtje te veranderen. ‘Obama is losgeslagen,’ gaf afgevaardigde Aaron Schock op Fox News als commentaar. ‘De VS bevindt zich in een grondwettelijke crisis... de enige manier om de omverwerping van het grondwettelijke proces te stoppen is door gerechtelijke stappen.’

Lees meer...   (12 reacties)

‘Europeanen moeten zich bevrijden van Washington en een eigen koers gaan volgen’

‘Alle oorlogen in het Midden Oosten zijn gericht op één ding: het overeind houden van de petrodollar en daarmee de Amerikaanse hegemonie’.

Een voormalige medewerker van de Britse geheime dienst MI5 zegt dat het agressieve buitenlandse beleid van de Verenigde Staten erop gericht is de dollar overeind te houden, desnoods door middel van het ontketenen van een nieuwe Koude Oorlog met Rusland. De grootste gedupeerden van deze politiek zijn de Europeanen.

Lees meer...   (27 reacties)

Turkse president legt claim op grondgebied VS door te beweren dat Amerika door moslims is ontdekt


De kleuren die Erdogans aanhangers gebruiken –vuurrood, hyacintblauw en zwavelgeel- staan letterlijk beschreven in Openbaring 19.

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft in twee toespraken in Istanbul de oprichting van een door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aangekondigd. De vervulling van de Bijbelse eindtijdprofetieën over dit 8e en laatste wereldrijk, het rijk van ‘het beest’, komt daarmee steeds dichterbij. Erdogan verklaarde dat Turkije het centrum zal worden van de hele moslimwereld, en dat de grenzen tussen de islamitische landen zullen worden opgeheven. Het Ottomaanse Rijk zal daarmee hersteld worden, waarmee het Islamitische Kalifaat een feit zal zijn.

Lees meer...   (49 reacties)


Met EU-miljoenen gefinancierde antisemitische indoctrinatie in Gaza.

Er zijn mensen die het vreemd vinden dat Israël zich doorgaans niets aantrekt van resoluties van de VN. Dat heeft echter een duidelijke oorzaak: Israël is het enige land ter wereld dat nog voor er officiële onderzoeken hebben plaatsgevonden wordt beschuldigd, veroordeeld en verketterd. Officiële medewerkers van de volkenbond hebben deze week de bevooroordeelde –om niet te zeggen antisemitische- houding van de wereld bevestigd door de Palestijnse aanslag op een synagoge in Jeruzalem, waarbij vijf Joden werden afgeslacht, een ‘heldhaftige operatie’ te noemen, en te schrijven dat ze hopen dat de daders als ‘martelaren’ in de hemel zullen worden toegelaten.

Lees meer...   (48 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl