Headlines


19-12-14 

- 'Oekraïne plant false-flag aanslag met kernbom voor oorlog NAVO tegen Rusland'


18-12-14 


17-12-14 


16-12-14 


15-12-14 


14-12-14 


13-12-14 


12-12-14 


11-12-14 


10-12-14 


09-12-14 


08-12-14 


07-12-14 


06-12-14 


05-12-14 


04-12-14 


03-12-14 


02-12-14 


01-12-14 


30-11-14 


29-11-14 


28-11-14 Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Grote aantallen NAVO-troepen nu al naar Oekraïne gestuurd’


Rusland nam deze week de 3e Borei-klasse kernonderzeeër in gebruik. Het vaartuig is uitgerust met 16 Bulava ballistische raketten,, die ieder 6 tot 10 hypersonische kernkoppen kunnen vervoeren. Eén onderzeeër is daardoor in staat complete landen voor altijd van de kaart te vegen.

Belangrijke buitenlanders en familieleden van hooggeplaatste Oekraïense officials zouden al uit de grensregio’s worden geëvacueerd. Pantservoertuigen zouden worden voorzien van emblemen en vlaggen van Rusland en de pro-Russische separatisten. De reden: de Oekraïense geheime dienst zou een enorme false-flag aanslag in het land voorbereiden, mogelijk zelfs met een kernbom, en daar het Kremlin de schuld van willen geven. Zo zal de NAVO vrijwel zeker in een oorlog met Rusland worden gezogen. Volgens sommige berichten worden grote aantallen NAVO-troepen nu al in het geheim naar Oekraïne gestuurd.

Lees meer...   (44 reacties)

Zware klappen voor Europese export door sancties tegen Rusland – DIW-Instituut Berlijn: Kans van 33% op Russisch staatsbankroet


Als Putin valt is de kans dat hij wordt opgevolgd door een ultranationalist aanzienlijk. De gevolgen voor met name Europa zouden dan wel eens verschrikkelijk kunnen zijn.

In Berlijn en Brussel gaan steeds meer stemmen op om de sancties tegen Rusland te herzien, ook al wordt er meteen bij gezegd dat deze niet de oorzaak zijn van de huidige chaos in Rusland. Maar ook het vijandbeeld van president Vladimir Putin wordt gerelativeerd. De reden: als Putin valt, dan dreigen radicale nationalisten aan de macht te komen, waardoor de rekening voor het Westen wel eens veel hoger kan uitpakken dan van tevoren werd ingeschat. Europa zou zelfs in een oorlog om Oekraïne gesleurd kunnen worden.


Lees meer...   (47 reacties)

‘Erkenning Hamas zal terreur doen overslaan naar Londen, Parijs en Brussel’ – Mogelijk toch Amerikaans veto tegen VN-resolutie tegen ‘bezetting’ door Israël


De terreur van Hamas tegen Israël wordt vanaf nu ondersteund door het Europese hof.

Enkele uren voordat het Europese Parlement zoals verwacht besloot om een Palestijnse staat ‘in principe’ te erkennen, werd Hamas geschrapt van de lijst terreurorganisaties. Een boze premier Netanyahu eist dat ‘de EU onmiddellijk Hamas terugzet op de lijst. Iedereen begrijpt dat het hier onlosmakelijk deel van uitmaakt, omdat Hamas een moorddadige terreurorganisatie is die in zijn handvest als doel de vernietiging van Israël heeft opgenomen.’


Lees meer...   (51 reacties)

Russische inflatie op 9,1% en stijgende – Leidt olie-oorlog Saudi-Arabië/VS tegen Iran/Rusland tot een echte militaire confrontatie?

 

De snel stijgende prijzen vormen een steeds groter probleem voor de Russische bevolking.

Het internationale persbureau Reuters bericht dat op de financiële markten openlijk wordt gespeculeerd over een mogelijk staatsbankroet van Rusland nu de val van de roebel onstuitbaar doorzet, ondanks het feit dat de Centrale Bank van het land afgelopen nacht de rente naar 17% (!) verhoogde (1). De grote vraag is of de Russen, nog altijd de grootste kernmacht ter wereld, het hoofd koel blijven houden nu ze op de economische afgrond afstevenen.

Lees meer...   (34 reacties)

‘Keer de andere wang toe’: Als uw vrouw wordt verkracht, biedt u dan ook uw dochter aan?


Een van de christelijke milities van de Nineveh Plain Protection Unit (NPU).

Omdat het Westen behalve wat spaarzame bombardementen nauwelijks iets doet om de opmars van de islamitische terreurgroep ISIS te stoppen, hebben duizenden Syrische christenen zich aangesloten bij de Ninevé-Vlakte Bescherming Eenheid (NPU), een groep milities die vecht tegen de jihadisten.


Lees meer...   (47 reacties)

‘Israël voor het eerst in geschiedenis tegenover gezamenlijk Westers-Russisch front’ – Na Frankrijk, Spanje, Groot Brittannië, Ierland en Portugal wil ook Belgisch parlement Palestina erkennen

De Palestijnen zouden deze week wel eens een reuzestap dichterbij hun grote einddoel kunnen komen: de complete verdwijning van de Joodse staat.

De Palestijnen eisen via Jordanië dat er deze week een VN-resolutie komt waarin de ‘bezetter’ Israël wordt gedwongen zich in uiterlijk november 2016 compleet te hebben teruggetrokken uit Judea en Samaria, beter bekend als de Westelijke Jordaanoever waar ‘Palestina’ zou moeten worden opgericht (2). Frankrijk, Groot Brittannië en Duitsland werken aan een alternatieve resolutie waaruit dit tijdschema is mogelijk weggelaten of waarin de tekst enigszins veranderd, maar Palestina wel binnen de ‘grenzen van 1967’ en met Oost Jeruzalem als hoofdstad wordt erkend.

Lees meer...   (16 reacties)

‘Steun Moskou voor alternatieve Westerse resolutie over erkenning Palestina in ruil voor Amerikaanse acceptatie van Russisch plan voor Syrië’

Obama en Putin weer vriendjes?

Volgens nog onbevestigde berichten maakt de Amerikaanse president Obama zich op voor een radicale koerswijziging door de Syrische president Assad te erkennen en als partner in de strijd tegen de islamitische terreurgroep IS(IS) te accepteren. Daarmee zouden Rusland, Iran en de VS plotseling aan dezelfde kant komen te staan. Mogelijk is dat tevens de reden waarom Obama geweigerd heeft zijn handtekening te zetten onder een motie van het Congres om voor $ 350 miljoen aan wapens aan Oekraïne te leveren, iets waar zijn Russische collega Putin fel op tegen is.

Lees meer...   (21 reacties)

‘Enig overgebleven hoop voor gewone man is dat het kaartenhuis van de politieke/financiële elite instort’


Kan WO-3 nog worden gestopt? Ja, maar niet door onze ogen te sluiten voor alle ontwikkelingen en doen alsof er niets aan de hand is.

De afgelopen tijd krijg ik van verschillende kanten geluiden dat mensen depressief worden van het vele negatieve nieuws op deze site. Gisteren nog vroeg iemand me of ik niet wat vaker positieve artikelen kan schrijven. Stomtoevallig las ik pal daarna op de grootste alternatieve internetsite van Amerika, Infowars, dat vaste commentator/auteur Paul Craig Robert ook regelmatig die vraag krijgt. Zijn antwoord aan zijn lezers: ‘Niet tenzij ik tegen u lieg zoals ‘uw’ regering en de reguliere media dit doen. Als u nep ‘goed nieuws’ wilt, dan moet u zich terugtrekken in ‘The Matrix’. Dan zult u in ruil voor minder stress en zorgen onwetend naar uw financiële ondergang en het nucleaire armageddon worden geleid.’


Lees meer...   (73 reacties)

Frankrijk opnieuw afgewaardeerd, Bulgarije nu officieus bankroet


Juncker en Samaras willen Griekenland koste wat het kost in de eurozone houden. De Grieken moeten het daarom niet in hoofd halen op de ‘verkeerde’ partijen te stemmen.

De hoogste Europese leiders doen steeds minder moeite te verbergen dat de Europese Unie feitelijk in een fascistische dictatuur wordt omgevormd waarin alle tegengeluid goedschiks of kwaadschiks monddood is gemaakt. Zo waarschuwt de nieuwe president van de Europese Commissie, ‘Jean-Fraude ‘donkere achterkamertjes’ Juncker, de Grieken om bij eventuele nieuwe verkiezingen niet op de ‘verkeerde partijen’ te stemmen, omdat dan een ‘catastrofe’ dreigt, niet alleen voor hun eigen land, maar voor de hele eurozone.


Lees meer...   (23 reacties)

Amerikaanse overheid wentelt ruim $ 300 biljoen derivaten van banken af op schouders belastingbetaler – EU zal hetzelfde doen in Europa – Canadese oliemagnaat voorspelt olieprijs van slechts $ 30,- per vat

 

De ongekende val van de olieprijs en de scherpe koersdalingen van goud en andere grondstoffen zouden volgens analisten kunnen wijzen op een aanstaande beurscrash, mogelijk al rond kerstmis. Teken aan de wand: CME Group, dat ’s werelds grootste derivatenbeurs opereert, heeft vanaf 21 december een prijsplafond en handelsstop afgekondigd als de koersontwikkelingen zo onzeker en wispelturig blijven. Ondertussen heeft de Amerikaanse overheid de belastingbetaler verantwoordelijk gemaakt voor de duizelingwekkende som van $ 303 biljoen aan derivaten die de megabanken op hun balansen hebben staan.

Lees meer...   (34 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl