Headlines


31-10-14 


30-10-14 


29-10-14 


28-10-14 


27-10-14 


26-10-14 


25-10-14 


24-10-14 


23-10-14 


22-10-14 


21-10-14 


20-10-14 


19-10-14 


18-10-14 


17-10-14 


16-10-14 


15-10-14 


14-10-14 


13-10-14 12-10-14 


11-10-14 


10-10-14 09-10-14 


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Israëlische minister: Is Jordanië de Zesdaagse Oorlog vergeten?

 

Ook vandaag begonnen jonge Palestijnen op diverse plaatsen met stenen te gooien en staken auto’s in brand, waardoor de Israëlische politie moest ingrijpen.

De regering van Jordanië dreigt het in 1994 gesloten vredesverdrag met Israël op te zeggen omdat premier Benyamin Netanyahu zijn belofte om de discriminerende status quo op de Tempelberg –wel toegankelijk voor moslims, maar zo goed als verboden voor Joden- niet lijkt te houden. Gisteren sloot Israël na hevige Palestijnse rellen de Tempelberg kort af voor zowel moslims als Joden. Inmiddels heeft de regering in Jeruzalem alleen de toegang voor moslims weer hersteld.

Lees meer...   (5 reacties)


Eerder dit jaar werden plannen van IS ontdekt om miljoenen Europeanen te vermoorden door het verspreiden van de builenpest (links).

De Spaanse staatssecretaris van Veiligheid Francisco Martinez heeft de geruchten van enkele weken geleden dat de islamitische terreurgroep IS(IS) ebola als wapen tegen het Westen wil gebruiken, bevestigd. Op diverse internetforums discussiëren moslims over hoe met het virus de Westerse bevolking kan worden besmet.

Lees meer...   (9 reacties)

WHO publiceert onderzoek: Bijna 13% ebola infecties zonder koorts – Ebola uitbraak een hoax om straks mensen zich massaal te laten vaccineren?


In Liberia lijkt ebola langzaam op zijn retour, maar in Sierra Leone stijgt het aantal geïnfecteerden nog steeds
(4).

Dr. Beutler, een Amerikaanse researcher die in 2011 de Nobelprijs voor de Geneeskunde en Fysiologie won, schrijft dat het ‘mogelijk niet helemaal waar is dat degenen die geen symptomen vertonen de ziekte (ebola) niet kunnen overdragen... Het is mogelijk dat mensen aanzienlijke viremia (waar virussen de bloedstroom binnendringen) ontwikkelen en zo in staat zijn de ziekte over te dragen, zelfs zonder dat ze koorts hebben.’


Lees meer...   (19 reacties)

Hamas: Aanslagen zijn ‘Derde Intifada’ – Abbas: Joden zijn kudde vee – Minister Lieberman verkettert Zweedse erkenning Palestina: ‘Midden Oosten heel wat complexer dan zelfbouw meubels IKEA’

 

Veiligheidstroepen bewaken de orde in de Israëlische hoofdstad, die al maanden kampt met een vloedgolf Palestijnse aanslagen.

‘Wie zwijgt stemt toe’. Politici en media in het Westen verketteren maar al te graag Israël voor plannen om woningen voor Joden te bouwen, maar houden opnieuw hun mond nu het aantal Palestijnse aanslagen in Jeruzalem sinds juli is gestegen van gemiddeld 200 naar 5000 per maand. In Israël wordt dan ook gesproken van een ‘Stille Intifada’, die wordt aangemoedigd door president Mahmoud Abbas, wiens voortdurende haatoproepen in het Westen worden genegeerd, maar duidelijk niet onbeantwoord blijven onder zijn eigen volk.

Lees meer...   (12 reacties)

Premier Israël: ‘Geweld en terreur niet om woningen, maar om onze aanwezigheid’ - Aanhoudende diplomatieke crisis Washington – Jeruzalem, maar Israël koopt toch 19 F-35 stealth fighters

 

‘Amerika en Europa staan los van de realiteit. Jeruzalem is onze eeuwige hoofdstad, en daar zullen wij blijven bouwen.’

De Israëlische premier Netanyahu heeft fel uitgehaald na de zware kritiek van Amerikaanse overheidsofficials, die hem volgens The Atlantic een ‘lafaard’ en een ‘schijtluis’ hadden genoemd die enkel geïnteresseerd zou zijn in zijn eigen politieke overleven. ‘Ik wordt aangevallen omdat ik Israël verdedig. Sommigen betwisten de band tussen het volk Israël en hun land. Sommigen zijn niet klaar het recht van ons volk op een eigen natie-staat te accepteren. Dit was en zal altijd de wortel van het conflict zijn,’ verklaarde de premier in het parlement, de Knesset.

Lees meer...   (28 reacties)

‘Uit Amerika en Europa tot nu toe geen enkele vorm van hulp’

 

Tienduizenden van hen hebben niets en niemand meer, en wachten totdat ze worden geholpen.

Volgens een team van de hulporganisatie Rescue Christians wachten minstens 20.000 weeskinderen wier ouders door IS zijn vermoord bij de Turkse grens op hulp. In en bij de Turkse grensstad Suruc verblijven meer dan 100.000 vluchtelingen uit de nabij gelegen Syrische stad Kobane, waar nog altijd hevig wordt gevochten. 95.000 van hen krijgen op geen enkele wijze ondersteuning, noch van de Turkse regering, noch van hulporganisaties.

Lees meer...   (31 reacties)

MIT onderzoek: Niezen verspreidt besmette vochtdeeltjes tot 6 meter ver


Virussen blijken door niezen en hoesten veel verder te worden verspreid dan tot nu toe werd aangenomen.

Het Britse Defense Science and Technology Laboratory ontdekte in 2010 dat het dodelijke ebolavirus bij lage temperaturen wel 2 maanden lang kan overleven op een hard oppervlak zoals glas en plastic. Gisteren erkende het Amerikaanse CDC eindelijk dat het virus inderdaad via vochtdeeltjes in de lucht kan worden verspreid, maar slechts binnen 1 meter afstand. Tegelijkertijd geeft het CDC toe dat de vochtdeeltjes met het gewone griepvirus 2 meter kunnen overbruggen, terwijl deze afstand volgens researchers van het befaamde MIT maar liefst 6 meter bedraagt.

Lees meer...   (4 reacties)

Massademonstratie tegen Salafisten in Köln draait op slagveld uit

Duizenden mensen demonstreerden gisteren in Köln tegen de Salafistische moslims, wier agressieve en gevaarlijke gedrag al jaren door de politiek wordt genegeerd.

De Duitse regering vreest dat er eind dit jaar zo’n 7000 jihadisten in de Bondsrepubliek zullen zijn. Vooral gefrustreerde jonge moslims zijn zeer vatbaar om te worden gerekruteerd voor de jihad. Naar schatting vechten er minstens 450 Duitse extremisten mee in Syrië en Irak. Zij volgen bijna allemaal het Salafisme, een strenge variant van de islam. Gisteren namen enkele duizenden mensen deel aan een demonstratie tegen Salafisten in Köln, waar al jaren ernstige problemen zijn met moslim immigranten. De ook in Duitsland door ‘links’ beheerste politiek-correcte reguliere media hadden er geen goed woord voor over, zeker niet toen de politie ingreep en de demonstratie op een compleet slagveld uitliep.

Lees meer...   (33 reacties)

Australië eerste Westerse land dat grenzen sluit voor besmet Afrika


Links: op een nieuwe poster begint het CDC toe te geven dat ebola via vochtdeeltjes in de lucht kan worden verspreid en op deurknoppen kan overleven. President Obama eist ondertussen dat de gouverneurs van New York en New Jersey hun strenge quarantaine maatregelen terugdraaien.

In New York is een vijf jaar jongetje dat net terug is uit Guinea met ebola symptomen in hetzelfde ziekenhuis opengenomen als Craig Spencer, de arts die eerder in Afrika werd besmet. Zijn toestand is verslechterd. Vijf familieleden van het jongetje zijn in hun appartement in quarantaine geplaatst. Een man die 2 maanden geleden via België en Groot Brittannië naar Japan reisde, wordt op dit moment op het virus getest (1). Inmiddels heeft Australië als eerste Westerse land besloten om de grenzen voor mensen uit de getroffen Afrikaanse landen te sluiten (2).


Lees meer...   (8 reacties)

‘Kalifaat is teruggekeerd, Westen wordt verslagen, Joden worden vernietigd’ – ISIS heeft beschikking gekregen over 22 gevechtsvliegtuigen


In een nieuwe video van ISIS dagen jihadisten die vloeiend Engels, Frans en Duits spreken het Westen en Rusland uit om hen in Syrië aan te vallen. De strijders geloven dat ze deze slag bij Dabiq, de moslimvariant van het Bijbelse ‘Armageddon’, volgens de islamitische profetie die we al enkele malen eerder bespraken zullen winnen, waarna ze zullen optrekken naar Jeruzalem en Israël zullen vernietigen.

Lees meer...   (51 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl