Headlines

17-04-15

-  Duidelijke signalen dat Amerikaanse overheid zich voorbereidt op grote ramp
-

16-04-15


15-04-15


14-04-15


13-04-15


12-04-15


11-04-15


10-04-15


09-04-15


08-04-15


07-04-15


06-04-15


05-04-15


04-04-15


03-04-15


02-04-15


01-04-15


31-03-15


30-03-15


29-03-15

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Federal Reserve verhuist van New York naar Chicago vanwege ‘mogelijke natuurramp’ – Kernoorlog commandocomplex onder berg in Colorado wordt weer in gebruik genomen

 

De Amerikaanse bevolking is de afgelopen jaren stapsgewijs voorbereid op zwaarbewapende militairen op straat.

De Amerikaanse overheid heeft de afgelopen maanden een aantal ongewone maatregelen genomen die bij elkaar opgeteld een onrustbarend patroon vormen, namelijk dat er kennelijk binnen afzienbare tijd een grote ramp wordt verwacht, een dramatische gebeurtenis die het hele land –en misschien zelfs wel de hele wereld- totaal op zijn kop zal zetten.


Lees meer...   (26 reacties)

Herverdeling welvaart door torenhoge milieubelastingen voor het Westen - Unie van Socialistische Sovjet Republieken op wereldschaal

 

Op 28 april wordt op de ‘Protect the Earth, Dignfiy Humanity’ conferentie van het Vaticaan een pauselijk plan gelanceerd voor de oprichting van een VN-wereldregering die zowel politiek, economisch als financieel gezag moet krijgen en samen met alle religies ‘klimaatverandering’ moet tegengaan. Dat beweert althans de Amerikaanse christenauteur Thomas Horn. VN secretaris-generaal Ban Ki-moon zal zelf op de conferentie aanwezig zijn.

Lees meer...   (32 reacties)

VS wil Griekenland in verband met NAVO belangen per se in eurozone houden


Als we kijken voor wie al die ‘hulp’miljarden vooral zijn bedoeld, wordt duidelijk waarom de eurozone de Grieken er letterlijk koste wat het kost bij wil houden.

Het Griekse staatsbankroet komt steeds dichterbij. De Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis vraagt morgen in de VS advies hierover aan het topadvocatenkantoor Cleary Gottlieb, dat gespecialiseerd is in faillissementen. Ondertussen overlegt de Duitse regering over een plan om de Grieken ook na een eventueel bankroet in de euro te houden. De reden is om chaos en de instorting van de eurozone te voorkomen. Het Griekse ‘pleite’ gaat de Europese belastingbetaler in één klap € 100 miljard kosten. Daarna zal Griekenland permanent aan het financiële infuus moeten blijven, op kosten van de rest van de EU.


Lees meer...   (18 reacties)

Meer bewijs dat Obama het Iraanse kernwapenprogramma doelbewust in tact laat – Amerikaanse topadmiraal: Iran en Noord Korea werken aan EMP-bom

 

Volgens Amerikaanse inlichtingenofficials heeft president Obama doelbewust de illegale levering van ballistische raketonderdelen van Noord Korea aan Iran voor de VN heeft verzwegen om de voorlopige deal met de Islamitische Republiek niet in gevaar te brengen. In 2010 besloot de VN dat dergelijke onderdelen niet aan Iran verkocht mogen worden, omdat daarmee intercontinentale raketten die kernkoppen kunnen vervoeren kunnen worden gefabriceerd.

Lees meer...   (12 reacties)

Kremlin heeft raketten zelf nodig om NAVO dreiging in Oekraïne tegen te gaan


Lancering van een S-300 raket. Zelfs al zou Iran deze raketten nu geleverd krijgen, dan weten ze -na 5 jaar trainen- nog steeds niet hoe ze bediend moeten worden.

Ondanks het groene licht van president Vladimir Putin kan Rusland voorlopig geen geavanceerde S-300 luchtafweerraketten aan Iran leveren. De belangrijkste reden is dat de Russische industrie de vraag vanuit de eigen defensie niet eens aankan. Daarnaast ontbreekt het de Iraniërs simpelweg aan expertise om de complexe systemen te bedienen. Het zal daarom nog maanden duren voordat er een mogelijke oplossing voor deze problemen is bedacht.

Lees meer...   (12 reacties)

Na 2030 eerste bemande ruimtereis naar Mars


Ondanks de decennialange zoektocht is er nog nooit ook maar een spoortje bewijs gevonden dat buitenaardse wezens echt bestaan.

Ellen Stofan, hoofd wetenschap bij de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA, verklaarde vorige week dinsdag dat er over een jaar of 10 ‘sterke aanwijzingen’ gevonden zullen zijn voor het bestaan van buitenaards leven, en ‘definitief bewijs’ over een jaar of 20, 30.


Lees meer...   (49 reacties)

800.000 kinderen in Nigeria van huis en haard verdreven door moslim terroristen


Moslim terroristen van al-Shabaab vermoordden deze christen en legde demonstratief een Bijbel op zijn ontzielde lichaam.

Na de gruwelijke terreuraanslag vorige week van de islamitische terreurgroep al-Shabaab op de College Universiteit in het Keniaanse Garissa, waarbij 148 christenen werden vermoord maar moslims niets werd aangedaan, eist de Keniaanse regering dat de VN een vluchtelingenkamp met Somaliërs sluit en meer dan 400.000 moslims naar hun eigen land terugstuurt.

Lees meer...   (24 reacties)

Slechts 23% Grieken is positief over EU, 63% ziet Rusland als nieuwe bondgenoot - Deelname Europese machten aan Aziatische Infrastructuur Investerings Bank signaal van naderende geopolitieke machtsverschuiving


De Griekse premier Alexis Tsipras en de Russische president Vladimir Putin bespraken verregaande economische samenwerking.

De toenadering die Griekenland zoekt tot Rusland baart de gevestigde orde in Brussel en Washington grote zorgen. De Russische president Putin wil na het mislukken van het South Stream oliepijpleiding project een alternatieve pijpleiding aanleggen via Turkije naar Griekenland, waardoor Griekenland een belangrijke energie’hub’ voor Zuid- en Centraal Europa zal worden. Er zijn zelfs geruchten dat als de EU en het IMF de druk op de Grieken niet wil verlichten, het land mogelijk tot de pas opgerichte Euraziatische Unie zal toetreden. Dat zal Europa voor het blok zetten: blijven we vasthouden aan het financieel, politiek en moreel op zijn allerlaatste benen waggelende Amerika, of kiezen we voor nieuwe ongekende economische mogelijkheden in heel Azië?


Lees meer...   (38 reacties)

Amerikanen trainen extreemrechts Oekraïens bataljon – Fransen: Amerikanen hebben het voor het zeggen in de NAVO, naar Europa wordt niet geluisterd


Het extreemrechtse Oekraïense Asov bataljon, dat de wapenstilstand van Minsk negeert, zou vanaf 20 april worden getraind door Amerikaanse luchtlandingstroepen.

Het hoofd van de Franse geheime dienst DRM heeft forse kritiek geuit op de NAVO, vooral vanwege de voortdurende beweringen dat Rusland van plan zou zijn om Oekraïne binnen te vallen. Volgens generaal Christophe Gomart is er in werkelijkheid niet één aanwijzing voor zo’n invasie waargenomen, en zijn de Russen nooit van plan geweest om militair in te grijpen. Het doorprikken van de anti-Russische Westerse propaganda van het afgelopen jaar komt nu dus ook al vanuit de gelederen van de NAVO lidstaten zelf.


Lees meer...   (26 reacties)

Nieuwe Turkse raketten kunnen heel Europa raken – Japan gaat Turkije plutonium voor kernwapens leveren


De moslimdictators Erdogan (Turkije) en Aliyev (Azerbeidzjan) spraken al in 2013 over hun plannen voor een hersteld Turks-Ottomaans rijk. Aliyev zei dat zijn land hiervoor over enkele jaren Armenië zal aanvallen en dat de (christelijke) bevolking taart ‘totaal zal verdwijnen’. Inzet: de geplande eerste fase van het herleefde 8e (Turkse) wereldrijk.

Totaal onopgemerkt in het Westen werkt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan openlijk toe naar zijn doel om over 8 jaar het Turks-Ottomaanse Rijk als nieuwe wereldmacht te hebben hersteld. In een afgelopen week gehouden toespraak bezwoer de Turkse tiran dat ‘wij vastbesloten zijn om van ons leger de meest afschrikkende macht in de regio en in de wereld te maken.’ Tevens beloofde hij er alles aan te zullen doen om de obstakels die er nog zijn om dit doel in 2023 te bereiken uit de weg te ruimen. Volgens islamitische profetieën zal het herstelde Turkse rijk in de laatste dagen van de eindtijd Israël veroveren en Europa aanvallen en verslaan.

Lees meer...   (110 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl