Headlines
26-03-15

- Egypte en Saudi Arabië treden militair op tegen Iraanse machtsgreep Jemen

-

25-03-15


24-03-15


23-03-15


22-03-15


21-03-15


20-03-15


19-03-15


18-03-15


17-03-15


16-03-15


15-03-15


14-03-15


13-03-15


12-03-15


11-03-15


10-03-15


09-03-15


08-03-15


07-03-15

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Obama wil niets kwijt over militaire samenwerking met Iran - 10 landen tellende Soenitische moslimcoalitie tegen Iran krijgt vorm

 

De Egyptische marine heeft vanmorgen bij verrassing de controle genomen over de strategische Bab El-Mandeb straat, de nauwe waterweg die de Golf van Aden bij Jemen met de Rode Zee en het Suez kanaal verbindt. Saudi Arabië verzamelt ondertussen maar liefst 150.000 soldaten en 100 gevechtsvliegtuigen om te voorkomen dat buurland Jemen volledig in de handen van de pro-Iraanse Houthi rebellen valt. Een 10 landen tellende Soenitische moslimcoalitie begint vorm te krijgen en op te staan tegen de door de Amerikaanse regering Obama gesteunde strategische opmars van Iran in het Midden Oosten.

Lees meer...   (14 reacties)

A320 bekend vanwege problemen met vrijkomen TCP dampen – Germanwings Airbus maakte in februari 2015 noodlanding in Lyon; eerdere bijna-ramp in december 2010 toen piloten bijna bewustzijn hadden verloren - Update 15.45 uur: Airbus A320 van Vueling moest vanmorgen vanwege technische problemen terugkeren naar Barcelona


Animatie van het neerstorten van de Airbus van Germanwings (4). Het toestel stond bij piloten bekend als ‘ongeluksvliegtuig’, omdat er altijd wel iets mee aan de hand was.

De 28 jarige Andreas L., copiloot van de dinsdag in Frankrijk neergestorte Airbus A320 van Germanwings, heeft waarschijnlijk zelfmoord gepleegd, zo luidt nu de officiële verklaring. Hij sloot de piloot, die even naar het toilet ging, buiten, en stuurde het toestel vervolgens naar de grond. Rond de dramatische crash, waarbij 150 mensen om het leven kwamen, zijn er echter een behoorlijk aantal sterke aanwijzingen en harde feiten die erop lijken te wijzen dat Germanwings en ook de autoriteiten een aantal cruciale zaken achterhouden.Lees meer...   (24 reacties)

Gingen vliegtickets vanaf € 9,99 ten koste van de veiligheid?

 

De dagen van Germanwings zijn geteld.

De Duitse prijsvechter Germanwings gaat op termijn geheel verdwijnen. Nadat gisteren een Airbus A320 om nog altijd onbekende redenen neerstortte in de Franse Alpen werd al snel duidelijk dat de budgetmaatschappij al langer kampte met het imago niet betrouwbaar en niet veilig te zijn. Tot aan de herfst wordt eerst het logo van Germanwings veranderd; daarna worden alle vluchten stap voor stap omgezet naar zustermaatschappij Eurowings – een nóg goedkopere prijsvechter.

 


Lees meer...   (40 reacties)

Mogelijk duizenden militairen omgekomen, velen op de vlucht geslagen – ‘Leger van 100.000 Westerse troepen nodig om ISIS te verslaan’


Shi’itische eenheden vuren raketten af op door ISIS bezet Tikrit.

De optimistische berichten in de media ten spijt blijkt IS(IS) de eerste slag om de Iraakse stad Tikrit te hebben gewonnen, nota bene van een door Amerika gesteund Iraaks-Iraans leger dat bestaat uit 30.000 troepen (10.000 Iraakse militairen, 20.000 door Iran geleide Shi’iten uit onder andere Pakistan en Afghanistan). De reden dat het eerste offensief tegen ISIS is mislukt: het aantal slachtoffers aan Iraakse en Iraanse kant was dermate hoog, dat velen niet wilden doorvechten.

Lees meer...   (32 reacties)

Diverse bewoners hebben een ‘luide knal’ gehoord – ‘Airbus van Lufthansa maakte enkele dagen geleden vergelijkbare steile duikvlucht als gevolg van bevroren sensoren’


Het gebied waar de 24 jaar oude Airbus A320 (foto) neerstortte (Google Earth).

Kort voor de fatale crash van de Airbus A320 van de Duitse prijsvechter Germanwings in de Franse Alpen zagen bewoners drie Mirage gevechtsvliegtuigen. Dat voedt eerder op de dag geuite geruchten dat het vliegtuig mogelijk het doelwit van een kaping of terreuraanslag was. Verbijsterend: enkele dagen geleden zou een Airbus van Lufthansa, eveneens onderweg van Spanje naar Duitsland, een vergelijkbare onverwachte duikvlucht hebben gemaakt. De piloten wisten een crash maar net te voorkomen.


Lees meer...   (37 reacties)

 ‘Obama probeert aandacht te verleggen van Iran naar Palestijnse kwestie’ – Israëlische defensiespecialisten spreken van ‘vendetta’ van Obama tegen Netanyahu


Obama zou zelfs een persoonlijke vendetta tegen Netanyahu voeren. Beide leiders verachten elkaar.

Een hoge Israëlische diplomaat bevestigt dat de vele scherpe veroordelingen en zelfs dreigementen vanuit Washington een vorm van wraak zijn van president Obama op Israël. Zo wachtte Obama twee volle dagen met het feliciteren van de Israëlische premier Benyamin Netanyahu met diens verkiezingsoverwinning, en besloot hij om Israël niet langer te beschermen tegen de eenzijdige aanvallen van het moslimblok in de VN Mensenrechtenraad. De Wall Street Journal beschuldigt Israël nu van het afluisteren van de geheime onderhandelingen met Iran, waar Jeruzalem al minstens een jaar geleden door Obama van buitengesloten werd.


Lees meer...   (25 reacties)

Vermoedelijk Russische onderzeeër ‘betrapt’ in Britse territoriale wateren


De Russische strategische kernonderzeeër
Yuri Dolgoryky vuurt een intercontinentale Bulava raket af.

Rusland dreigt kernraketten op Deense marineschepen te richten als Denemarken onderdeel wordt van het NAVO raketschild. De regering in Kopenhagen noemt het dreigement van het Kremlin onacceptabel; de NAVO zegt dat dit soort uitspraken ‘niet bijdragen aan het vertrouwen, de vrede of de stabiliteit.’ Ondertussen is een vermoedelijk Russische onderzeeër door een visser ‘betrapt’ in de Britse territoriale wateren.


Lees meer...   (22 reacties)

Ook VN-Vrouwenrechtencomité richt zich alleen tegen Joodse staat


Door zijn pijlen vrijwel uitsluitend op de Joodse staat te richten is de UNHCR feitelijk niets anders dan een diplomatiek wapen van de moslimwereld.

Als ’straf’ voor premier Netanyahu’s verkiezingsbelofte niet akkoord te zullen gaan met een onafhankelijke Palestijnse staat in Judea en Samaria heeft de Amerikaanse regering Obama besloten om Israël niet langer te beschermen in de VN-Mensen’rechten’raad (UNHCR). Die door linkse- en moslimlanden beheerste raad richt zijn pijlen zich sinds mensenheugenis voornamelijk op de Joodse staat, terwijl het de misstanden in de eigen landen compleet negeert. Er kan met recht gesteld wordt dat de UNHCR speciaal werd opgericht om enkel Israël aan te vallen.

Lees meer...   (41 reacties)

Angst voor nucleaire false-flag aanslag op Amerikaanse stad opnieuw gevoed

 

Tijdens een publiek debat over de nationale veiligheid werd de potentiële Republikeinse presidentskandidaat Rick Santorum afgelopen week onverwacht gevraagd naar de kernbom die in 2013 in Texas op verdachte wijze ‘vermist’ raakte. Op exact dezelfde dag suggereerde senator Lindsey Graham dat de stad Charleston wel eens getroffen zou kunnen worden door een nucleaire aanslag. Vorig jaar berichtten serieuze alternatieve sites dat er aanwijzingen zijn dat er mogelijk nog dit jaar een false-flag aanslag met een kernbom op een grote stad wordt gepleegd, wellicht Chicago of New York.

Lees meer...   (17 reacties)

Antisemitisme druipt van voorgestelde Europese maatregelen af – Netanyahu: Ik wil toch een vreedzame tweestatenoplossing – Obama lijkt VN-erkenning Palestina niet langer te zullen blokkeren


‘Zie, ik maak Jeruzalem tot een schaal der bedwelming voor alle volken in het rond... Te dien dage zal Ik Jeruzalem maken tot een steen, die alle natiën moeten heffen; allen die hem heffen, zullen zich deerlijk verwonden.’ (Zacharia 12:2-3)

In een nieuw rapport noemt de Europese Unie de situatie in Jeruzalem nabij ‘het kookpunt’ en worden er sancties tegen Israël aanbevolen vanwege de ‘polarisering’ in de Joodse hoofdstad. De bouw van woningen voor Joden in Jeruzalem – onder ‘illegale nederzettingen’ geschaard- is het grootste pijnpunt voor Europa. De Palestijnen krijgen ondanks de enorme toename van terreuraanslagen tegen Israëlische burgers zoals gewoonlijk geen enkele kritiek. Desondanks ontkent Brussel dat het eenzijdige bedreigingen uit aan het adres van Israël.


Lees meer...   (58 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl