Headlines

25-01-15

- Islam excuuscultuur: Turken verbranden blank 19 jarig hoogzwanger meisje omdat ze abortus weigerde
-

24-01-15


23-01-15


22-01-15


21-01-15


20-01-15


19-01-15


18-01-15


17-01-15


16-01-15


15-01-15


14-01-15


13-01-15


12-01-15


11-01-15


10-01-15


09-01-15


08-01-15


07-01-15


06-01-15


05-01-15


04-01-15

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse rechters erkennen islamitische eerwraak als cultureel gebruik -  ‘In Turkije zijn eerwraakmoorden op zwangere vrouwen net zo normaal als het dagelijkse ontbijt’

 

In Duitsland raken twee nieuwe termen in zwang: ‘islam-korting’ en ‘migrantenbonus’. Die zijn ontstaan omdat criminele moslims in Duitsland voor dezelfde, vaak zware misdaden veel lagere straffen krijgen dan autochtone Duitsers, en dat enkel omdat ze zich beroepen op hun islamitische (excuus)cultuur. In Berlijn werd een 19 jarig Duits meisje dat zwanger was van haar Turkse vriend meegenomen naar een bos, in haar buik gestoken en levend verbrand, omdat ze weigerde abortus te laten plegen. Haar Turkse vriend zou namelijk in zijn eer worden aangetast als hij een kind bij een blank meisje zou hebben verwekt.

Lees meer...   (65 reacties)

Moslims zullen vierde poging wagen om Europa te veroveren


Paus Franciscus is tijdens zijn bezoek aan de Filipijnen afgelopen week (foto) ontsnapt aan een moordaanslag door moslimterroristen. Vlak voor de publieke mis in Rizal Park in de hoofdstad Manila joeg de politie op vier aan Al-Qaeda verbonden mannen, maar die wisten in de commotie te ontsnappen. De agenten die belast zijn met de beveiliging van het Vaticaan kregen van de teruggekeerde paus te horen dat er ‘schaduwen en gevaren’ aankomen, omdat islamitische terreurgroepen hem al talloze malen met de dood hebben bedreigd. Is Franciscus wellicht de paus die volgens de beroemde profetie van Fatima in de eindtijd, als Rome half in puin is geschoten, zal worden vermoord?

Lees meer...   (58 reacties)

Bekende Franse moslimgeestelijke: ‘Stad Roubaix en noorden van Marseille zijn nu mini islamitische staatjes’


Franse straten bezet door biddende moslims. Grote delen van Franse steden zijn ontaard in poelen van chaos en geweld waar geen Fransman of agent meer durft te komen, en moeten als verloren worden beschouwd.

De Westerse politiek en media doen er al jaren alles aan om het bestaan van door moslims beheerste ‘no go zones’ te ontkennen, omdat berichtgeving hierover tevens de erkenning zou zijn dat de integratie en multiculturele samenleving goeddeels zijn mislukt. In Frankrijk, waar het aantal moslims de kritieke grens van 10% heeft bereikt, sijpelen de laatste tijd toch diverse berichten, onderzoeken en documentaires door het embargo op negatieve berichten over de islam heen. De onthutsende realiteit is dat er inmiddels vele duizenden vierkante kilometers Frans grondgebied als verloren moeten worden beschouwd. Zelfs brandweer, ambulances en politie durven er vanwege het grove geweld door moslimjongeren niet meer te komen.


Lees meer...   (246 reacties)

Stabiliteit welvaart Nederland definitief verdwenen: Komende jaren naar permanent minder koopkracht en minder welvaart – ‘ECB gedraagt zich als Banca d’Italia’

 

We waarschuwden u er al een lange tijd voor dat het zou gaan gebeuren, en sinds vandaag is het dan zover: de Europese Centrale Bank heeft besloten om de komende 16 maanden voor ruim € 1,1 biljoen euro aan staatsobligaties te gaan opkopen. Deze maatregel is zeer gunstig voor de zuidelijke schuldenlanden, die nu definitief niet hoeven te bezuinigingen en te hervormen, maar zeer ongunstig voor landen zoals Duitsland en Nederland, omdat de welvaartsverplaatsing naar het zuiden nu een voldongen feit is. Dat houdt in dat wij als land en volk de komende jaren permanent een stuk armer zullen worden, en dat allemaal om de euro en de veel te hoge uitgaven van Zuid Europa overeind te houden.

Lees meer...   (82 reacties)

‘Kwart van Amerikaanse bevolking heeft mentale aandoening’

 

U bent het niet eens met de overheid, vraagt zich af of ze u wel de waarheid vertellen en het goede met u voor hebben, en bent van plan om hen niet meer in alles te gehoorzamen? Dan bent u al vanaf 2013 officieel psychisch ziek en lijdt u aan ODD, Oppositional Defiant Disorder, oftewel een Oppositioneel Opstandige Gedragsstoornis (OOG). Deze omvat alle mensen niet ‘zich niet conformeren, en twijfelen aan (de) autoriteiten’. Sommige critici zijn bang dat deze nieuwe stoornis in de toekomst als voorwendsel gebruikt zal worden om alle tegenstanders van bijvoorbeeld de EU en het milieubeleid monddood te maken en desnoods in inrichtingen op te sluiten.

Lees meer...   (30 reacties)

Premier Davutoglu persoonlijk betrokken bij wapentransporten naar moslim terroristen in Syrië

 

Het is beslist niet toevallig dat de door ISIS gepubliceerde kaart van het toekomstige islamitische kalifaat het complete Turks-Ottomaanse Rijk bevat.

Turkse militaire officials hebben bevestigd dat de regering van premier Davutoglu (foto) wapens en raketten levert aan ISIS en Al-Qaeda. Davutoglu zou persoonlijk de Turkse media hebben verboden te berichten over de ontdekking van een transport van 45 tot 55 raketten en 30 tot 40 kratten munitie naar de jihadisten in Syrië. Dit bericht is het zoveelste bewijs dat de Turken hun Westerse ‘bondgenoten’ enkel naar de mond praten, maar ondertussen onverminderd doorwerken aan de ondermijning van Europa en verdere destabilisering van het Midden Oosten.

Lees meer...   (65 reacties)

Officials in Brussel: Europees verbod op islamofobie ‘enige wat na Parijs op tafel ligt’

 

Nog geen 2 weken na de aanslagen in Parijs maakt de EU opnieuw een diepe knieval voor de islam.

Pal na de aanslagen op Charlie Hebdo waarschuwden we u dat deze in de komende maanden zullen worden aangegrepen om de vrijheid van meningsuiting aan banden te leggen en met name kritiek op de islam te verbieden. Wel, de aanslagen in Parijs werden nog geen 2 weken geleden gepleegd, of het is al zover: diplomatieke bronnen en NGO’s (Non Government Organizations) in Brussel melden dat de EU serieus overweegt de eis van moslimgroepen om ‘islamofobie’ te verbieden in te willigen. 2015 zou daarom wel eens het jaar kunnen worden waarin de tijdens de massademonstratie in Parijs zo geroemde vrijheid in Europa definitief ten grave wordt gedragen, en wel door dezelfde politici die beweerden hier pal voor te zullen blijven staan.

Lees meer...   (129 reacties)


Het leger van Litouwen krijgt snel meer troepen om een Russische invasie te kunnen afweren.

De regering van Litouwen gaat een handboek onder de bevolking verdelen waarin de inwoners van het land worden geïnstrueerd wat ze tijdens een eventuele Russische invasie moeten doen. Zo wordt aangeraden om te gaan staken, demonstreren en de Russen met cyberaanvallen (via het internet) te treffen. Ook overbuurland Estland waarschuwt voor een Russische militaire aanval in het Baltische gebied, wat de NAVO en Rusland onmiddellijk in oorlog met elkaar zal doen belanden.

Lees meer...   (12 reacties)


De globalisten in Washington en Brussel zijn opnieuw een stap dichterbij de verwezenlijking van hun plannen met Oekraïne gekomen nu het Europese Parlement afgelopen week zonder enige ruchtbaarheid een resolutie heeft aangenomen waarmee de weg vrijgemaakt wordt voor oorlog tegen Rusland. Daarmee handelt de EU voor de zoveelste keer in strijd met de belangen van de gewone Europese burger, die in een financieel en economisch toch al moeilijke tijd helemaal niet op weer een (wereld?)oorlog zit te wachten.

Lees meer...   (54 reacties)

‘Dood aan Israël, dood aan de Joden, wij willen een moslim Kalifaat’

 

Zelfs al zou slechts 1 op 7 of 1 op de 10 moslims extremist zijn, dan nog hebben we het over een leger van 150 tot 200 miljoen man.

De afgelopen dagen toonden de reguliere Westerse media beelden van duizenden – maar in werkelijkheid mogelijk miljoenen- moslims die wereldwijd demonstreerden tegen de cartoons van het Franse blad Charlie Hebdo, waarin hun geliefde profeet Mohammed belachelijk wordt gemaakt (2)(3)(4). Althans, dat wilden de media u laten geloven. Als we gaan luisteren en kijken naar wat er tijdens die demonstraties in werkelijkheid werd geroepen, dan blijkt dat deze moslims om een totaal andere reden massaal de straat opgingen, namelijk om de uitroeiing van de Joden en christenen te eisen. In Niger staken moslims minstens 20 kerken in brand.


Lees meer...   (102 reacties)
Laatste Reacties
Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl