Headlines


08-10-15

- Gepakte ISIS strijder heeft kaart met plan voor verovering Berlijn door migranten

-

07-10-15


06-10-15


05-10-15


04-10-15


03-10-15


02-10-15


01-10-15


30-09-15


29-09-15


28-09-15


27-09-15


26-09-15


25-09-15


24-09-15


23-09-15


22-09-15


21-09-15


20-09-15


18-09-15


17-09-15


16-09-15


15-09-15

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Plan omvat gedetailleerde plannen voor aanslagen op gebouwen, leegroven wapendepots en opblazen bruggen en spoorlijnen


Het land dat zijn grenzen het verst heeft opengezet voor moslim migranten is het belangrijkste doelwit van jihadstrijders. We kunnen op dit moment alleen maar speculeren of er voor steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag etc. vergelijkbare plannen bestaan.

Terwijl de Duitse bondskanselier Angela Merkel maar weer eens herhaalde dat ‘wir schaffen es’ om alleen al dit jaar 1,5 miljoen moslim migranten op te nemen, namen de Koerden bij de Turks-Syrische grens een ISIS strijder gevangen die een kaart bij zich had met gedetailleerde plannen voor het plegen van talrijke terreuraanslagen en de verovering van Berlijn met behulp van duizenden als vluchtelingen vermomde jihadisten.

 


Lees meer...   (36 reacties)


20 jaar, verkracht, en daarom uitgekotst en zelfs vermoord door haar eigen familie.

Zoals onze lezers inmiddels allang weten is slechts 5% tot 10% van alle migranten die Europa overspoelen een echte vluchteling. Uit Duitsland bereikt ons het buitengewoon schrijnende nieuws dat een zo’n echte vluchteling, de 20 jarige Rokstan M, die haar land ontvluchtte nadat ze het slachtoffer werd van een massaverkrachting door moslims, werd vermoord. De hoogstwaarschijnlijke daders, die op de vlucht zijn geslagen: haar eigen vader en broers, die om het zieke, om niet te zeggen duivelse islamitische concept van ‘eerwraak’ niet aarzelden het leven van hun dochter en zus met meerdere messteken te beëindigen. Ondertussen blijft de Europese politiek –en met name alles wat zich links en progressief noemt- ijskoud nog steeds ‘de islam hoort bij Europa’ roepen.

 

Lees meer...   (20 reacties)

"ISIS dreigt dankzij het Westen wereldwijde catastrofe te veroorzaken waarin niemand zal worden gespaard"


Vreselijke taferelen na de sarin aanval in Damascus in 2013. Straks ook bij ons?

Als vluchtelingen vermomde ISIS terroristen hebben mogelijk het dodelijke saringas naar Europa gesmokkeld. Dat beweert althans Ahmed Gaddaf al-Dam, de neef van de dankzij de NAVO vermoorde Libische president Muammar Gadaffi. Tal van waarschuwingen ten spijt weigeren Duitsland, Frankrijk en ook Nederland echter de grenzen te sluiten, wat in de toekomst mogelijk afschuwelijke gevolgen voor de autochtone bevolking zal hebben.

 


Lees meer...   (37 reacties)

‘Politie zwaar overbelast, raakt over steeds meer gebieden controle kwijt’ – ‘Veel agenten hebben het gevoel dat het Duitse volk bewust wordt aangevallen’ – Worden dorpsbewoners Oranje, die bijna 10 x zoveel migranten tegenover zich krijgen, opgeofferd als een test voor de rest van ons land?


Oranje, gisterenavond: dorpsbewoners protesteren tegen de komst van nog eens 700 extra asielzoekers.

In Nederland zijn er inmiddels ook de eerste signalen van zichtbaar en voelbaar: het uitbreken van chaos en anarchie in en rond asielzoekerscentra. Zo zijn bij het AZC in Almelo, waar onlangs de politie nog massaal moest uitrukken voor een vechtpartij, wijkbewoners zomaar op straat aangevallen en in minstens een geval mishandeld door minderjarige moslim migranten (5). In Duitsland is te zien wat ook in ons land staat te gebeuren, namelijk dat de politie de controle over wijken en zelfs hele stedelijke gebieden kwijtraakt aan agressieve migrantenbendes. De Duitse politie heeft van de politiek echter het bevel gekregen hierover te zwijgen, niet alleen tegen de bevolking, maar ook tegen elkaar.

 


Lees meer...   (39 reacties)

Turkije dreigt op Russische vliegtuigen te schieten – Bizar: Rusland treft geen enkel spoor aan van het door het Westen gesteunde Free Syrian Army


Volgens de Russische Orthodox-christelijke Kerk voert Putin een gerechtvaardigde heilige oorlog tegen de deels door het Westen gesteunde islamitische terreurgroepen.

Meer dan 50 gezaghebbende moslimgeestelijken in Saudi Arabië, het land dat samen met de VS en Turkije verantwoordelijk is voor het ontstaan van ISIS en de bloederige burgeroorlog in Syrië, roepen alle Soenitische moslimlanden op om samen de jihad –dus een oorlog- te beginnen tegen de Syrische president en al zijn bondgenoten. Kortom: tegen Rusland en Iran. Het is dan ook geen toeval dat in de Bijbelse eindtijdprofetieën wordt gesproken van de vernietiging van het huidige Saudi Arabië door Iran, dat voor dat doel al jaren werkt aan eigen kernwapens.

 


Lees meer...   (47 reacties)

Duitse overheid neemt woningen in beslag voor opvang migranten, maar laat 335.000 –en snel groeiend aantal- daklozen in de kou staan


Een van de duizenden daklozen in Berlijn, waar al 1 op de 3 kinderen in een arm bijstandsgezin opgroeit (5). Voor hen geen gratis woonruimte, geen gratis voedsel, geen gratis internet, geen automatische uitkering en geen gratis opleiding of baan.

Met het toelaten van alleen al dit jaar 1,5 miljoen moslims -5 x zoveel dan nog maar een paar maanden geleden werd verwacht- onderstreept bondskanselier Angela Merkel dat ze met haar beruchte ‘de islam hoort bij Duitsland’ bepaald geen grapje maakte en eigenlijk ‘Duitsland hoort bij de islam’ bedoelde. Nu de Duitse autoriteiten serieus onderzoeken of de anti-islamisering volksbeweging en politieke partij in spé PEGIDA tot een terreurbeweging kan worden bestempeld en vervolgens verboden kan worden, wordt steeds duidelijker dat de gevestigde orde de oorlog heeft verklaard aan alle autochtone Europeanen die vinden dat hun landen vrij, democratisch en welvarend moeten blijven, en de massale immigratie van moslims daarom moet worden gestopt.

 


Lees meer...   (43 reacties)


De Turkse president Erdogan en EU-Commissie president Juncker hebben gemeen dat ze zich doorgaans totaal niets aantrekken van wat hun eigen onderdanen willen.

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de miljarden die de EU hem heeft aangeboden om de massa’s vluchtelingen die hij op Europa afstuurt in Turkije te houden afgewezen. De reden: hij wil eerst toestemming van de EU om oorlog tegen de Koerden te voeren en hen te vernietigen. Ook hierin blijkt de bedrieglijke aard van de Turkse moslimpresident, maar de Westerse politiek weigert nog steeds hier zijn ogen voor te openen, mede omdat de EU diep verdeeld is en feitelijk niet meer in staat is zichzelf te verdedigen. En daar maakt Erdogan nu even handig als schaamteloos misbruik van.

 

Lees meer...   (43 reacties)

Israëlische premier Netanyahu: ‘Relatie met Rusland ten goede veranderd – Israël zal actie ondernemen zodra Hezbollah in het bezit van kernwapens dreigt te komen’


De Russische raketkruiser Moskva in actie. Naast 64 S-300 luchtafweerraketten heeft het oorlogsschip 16 SS-N-12 raketten aan boord die speciaal zijn ontwikkeld om Amerikaanse vliegdekschepen te vernietigen.

Rusland positioneert de enorme kruiser Moskva voor de kust van de Syrische havenstad Latakia. Het oorlogsschip is bewapend met 64 geavanceerde S-300 luchtafweerraketten. Daarmee creëert Rusland feitelijk een no-flyzone boven een groot deel van Syrië, het zuiden van Turkije en tevens het noorden van Israël. Al vorige week beval het Kremlin de Amerikaanse luchtmacht zich terug te trekken uit het Syrische luchtruim, een eis die nu met kracht wordt bijgezet. Ondertussen is een hoge Russische militaire delegatie aangekomen in Israël om nauwere militaire coördinatie en samenwerking te bespreken.

 

Lees meer...   (37 reacties)

‘Algehele gewelddadige botsing tussen islam en Westen ook vanuit psychologisch opzicht onvermijdelijk’


Achter het ontstaan van dit soort onpeilbaar wrede monsters zit een gewelddadige opvoeding en een zeer indoctrinerende religieuze ‘inteelt’cultuur, die het Westen met de beste wil van de wereld niet zal kunnen veranderen.

De Deense psycholoog Nicolai Sennels, die vanuit zijn professie veel ervaring heeft met moslims, legt uit waarom juist de islam zoveel psychopaten en sociopaten voortbrengt, veel meer dan enige andere ideologie. ‘De culturele cocktail van woede, een laag zelfbeeld, een slachtoffermentaliteit, de bereidheid om blind autoriteiten te volgen, en een agressieve en discriminerende kijk op niet-moslims, die door middel van pijn, intimidatie en gedachtenverlammende herhalingen van de bijna ontelbare verzen in de Koran die haat en geweld tegen niet-moslims promoten wordt opgelegd, is de reden waarom de islam monsters creëert.’

 


Lees meer...   (72 reacties)


Was het nu echt zo moeilijk voor de VS en de NAVO om dit soort moslimbendes plat te bombarderen? Of was het, zoals we al jaren schrijven, pure onwil?

Rusland laat de wereld zien dat het voor een modern leger helemaal niet zo moeilijk is om islamitische terreurgroepen uit te schakelen. De Russische luchtmacht bombardeerde in 3 dagen meer dan 50 ISIS-doelwitten en heeft daarmee bereikt wat het Westen in 3 jaar niet heeft kunnen en vooral niet heeft willen doen: moslimterroristen op de vlucht jagen. Volgens Rusland voert Amerika in werkelijkheid zelfs helemáál geen bombardementen op ISIS uit (2). Ook dat bevestigt wat wij al jaren schrijven, namelijk dat de Westerse gevestigde orde onder leiding van president Obama welbewust de kant heeft gekozen van de radicale islam, maar dit zoveel mogelijk voor de eigen kiezers verborgen probeert te houden.

 

Lees meer...   (74 reacties)
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl