Headlines28-09-16

- Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17


27-09-16

- Bijna alle peilingen na eerste debat: Trump wint ruim van Clinton


26-09-16

- Weer schietpartij in Amerikaans winkelcentrum

- Foto's bewijzen dat ISIS gevangenen als seksslavinnen verkoopt in Saudi Arabië


25-09-16

- 'EU beval Hongarije om bewapende ISIS terroristen naar Duitsland door te sturen'


24-09-16

- Video bewijst dat Syrisch hulpkonvooi werd vernietigd door Amerikaanse raket

- Turkse minister Defensie: Wij vechten niet tegen ISIS, maar tegen Assad


23-09-16

- Oud directeur NSA waarschuwt voor snel wereldwijd totaal controlesysteem


22-09-16

- 'Rellen Charlotte begin van geplande chaos bedoeld om Donald Trump te stoppen'


21-09-16

- Somalische migrant over Zweedse steden: 'Het lijkt hier wel oorlog, ik wil terug'


20-09-16

- 70% Joden in Europa durft niet naar synagoge om toenemend moslimgeweld


19-09-16

- Zweedse TV-campagne tegen bevolking: Er is geen weg terug, u moet integreren met moslimmigranten


18-09-16

- VS breekt wapenstilstand Syrië; Rusland verwijt Amerika ISIS te verdedigen


17-09-16

- Oud minister en generaal Colin Powell bevestigt dat Israël 200 kernbommen heeft


16-09-16

- 'Operatie Ronces: Franse regering bereidt zich voor op burgeroorlog tegen moslims'


15-09-16

- Britten waarschuwen: Snelle oprichting Europees leger is enorme stap naar politieke unie


14-09-16

- Hongaarse premier: Europa moet eerst christelijke vluchtelingen opnemen, geen moslims


13-09-16

- 'Hillary is dood,' volgens TV-zender New York; daarna dubbelganger ingezet?


12-09-16

- 'Democraten overwegen Hillary Clinton te vervangen om slechte gezondheid'


11-09-16

- Arabische official: 'Duizenden verdwenen ISIS strijders zijn al in Europa'


10-09-16

- Obama voert voorstel Donald Trump uit en geeft Syrië over aan Rusland en Turkije


09-09-16

- 'Derde generatie moslims zal op puinhopen Europa het Kalifaat oprichten'


08-09-16

- Gehackte mails: George Soros en politiek links destabiliseren en islamiseren Europa


07-09-16

- Netanyahu in Nederland: Linkse kamerleden keren zich tegen Joodse staat Israël


06-09-16

- Beleid ECB en Brussel totaal mislukt: Griekse crisis is terug; 1,6 miljoen Grieken 'extreem arm'


05-09-16

- Nieuwe 'Wende' in Duitsland nu Merkels CDU is verslagen door AfD?


04-09-16

- Europol: Binnenkort 'spectaculaire' aanslagen; Politie Frankfurt waarschuwt voor moslim kinderterroristen


03-09-16

- Hillary Clinton dreigt Rusland met oorlog en zegt Iran te zullen vernietigen


02-09-16

- Kabinet gaat € 105 miljard uitgeven voor 3% energie uit wind en 0% CO2 reductie


01-09-16

- Duitsers beginnen geld van rekeningen te halen en in kluisjes te stoppen


31-08-16

- Nieuw massaal kindermisbruik schandaal door criminele moslimbende in Engeland


30-08-16

- Griekse regering vervolgt bisschop die 'vluchtelingen' illegale migranten noemt


29-08-16

- Invasie Syrië: Turkije voert met Amerikaanse steun totale oorlog tegen de Koerden


28-08-16

- Documentaire waarschuwt: 'Europa 8 dagen lang zonder stroom'


27-08-16

- Duitse politiebond: Immigratie zal tot massale onrust, geweld en gevechten leiden

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Joint Investigation Team volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland


We schrijven het al ruim twee jaar: de Russen zouden en moesten hoe dan ook de schuld krijgen van de ramp met vlucht MH-17 op 17 juli 2014, waarbij 298 mensen, waaronder 196 Nederlanders, om het leven kwamen. En inderdaad: het Joint Investigation Team heeft de door de Verenigde Staten vooraf bepaalde gedicteerde politiek gewenste uitkomst overgenomen, ook al wordt erbij gezegd dat ‘het Russische volk’ niet direct beschuldigd wordt. Talloze eerder vastgestelde feiten werden genegeerd om de nabestaanden de leugen op de mouw te kunnen spelden dat het kwade Rusland de boosdoener is. Wat zouden de nabestaanden voelen zodra ze zich realiseren dat hun gestorven familieleden en vrienden schaamteloos worden ingezet om Oekraïne bij de EU te halen, en mogelijk nog veel erger: een militaire confrontatie met Rusland te veroorzaken?

 

Lees meer...   (38 reacties)

Clinton wint alleen volgens het door het Witte Huis gecontroleerde CNN en NBC, en een handjevol regionale zenders; ruim 30 andere media roepen Trump als winnaar uit – Moderator beschermde Clinton door haar grootste blunders buiten het debat te houden en enkel Trump aan te vallen


Rechts: Hillary zonder make-up, op de voorpagina van The Enquirer (met dank aan een lezer die op dit moment in de VS is). Het blad onthult Hillary’s medische dossier, waaruit blijkt dat ze 3 hersenbloedingen heeft gehad, Alzheimer heeft, haar lever is beschadigd door drankmisbruik, en ze tevens lijdt aan ongecontroleerde woede uitbarstingen.

De massamisleiding van de grootste media, die in de Verenigde Staten vrijwel geheel door de Democraten worden gecontroleerd, is sinds het grote debat tussen Donald Trump en Hillary Clinton in de hoogste versnelling gezet. Volgens CNN, dat net als de grote Nederlandse en Europese media tot nu toe uitsluitend negatief over Trump bericht en extreem pro-Hillary is, wezen de kijkers met ruime meerderheid Hillary Clinton als winnaar aan. Daarin staat CNN echter bijna alleen, want bijna alle andere peilingen vertonen echter een heel ander beeld: daaruit blijkt dat Trump juist ruim gewonnen heeft.

 


Lees meer...   (46 reacties)

Dader moordpartij in winkelcentrum afgelopen zaterdag was Turkse moslim immigrant

In een winkelcentrum in Houston is vandaag een man door de politie neergeschoten nadat hij met een vuurwapen op auto’s had geschoten. Daarbij raakten zeker 7 mensen gewond. De schietpartij komt slechts enkele dagen na de terreuraanslag door een Turkse immigrant in een winkelcentrum in de staat Washington. Daarbij kwamen 5 mensen om het leven. Op 17 september stak een moslim 10 mensen neer in een winkelcentrum in St. Cloud (Minnesota), een aanslag die door ISIS werd opgeëist.


Lees meer...   (27 reacties)

President Obama beschermt Shariadictatuur door veto uit te spreken over unaniem aangenomen wet die aanklacht mogelijk maakt wegens Saudische betrokkenheid bij 9/11 – VS eist no-fly zone boven Syrië, maar alleen voor de Russen


Het zou je vrouw of dochter maar zijn – verkocht als een gebruiksvoorwerp voor de seksuele perversiteiten van Arabische oliesjeiks, die om de een of andere duistere reden altijd en eeuwig door het Westen uit de wind worden gehouden. (22.25 uur: LET OP: Foto blijkt illustratief (afkomstig uit toneelstuk waarin het lot van deze vrouwen en meisjes wordt uitgebeeld). Excuses voor de verwarring.)

Op een smartphone van een gedode ISIS terrorist zijn foto’s gevonden van gevangen genomen jonge vrouwen en meisjes die in Saudi Arabië als seksslavinnen worden verkocht. Dit is het zoveelste bewijs dat ISIS in werkelijkheid wordt gesteund door zijn Saudische, Turkse en Amerikaanse (CIA) oprichters. Over de islamofascistische Shariastaat Saudi Arabië, dat steevast in de top 10 staat van landen met de ergste mensenrechtenschendingen, mag in zowel Europa als Amerika echter geen kwaad woord worden gesproken. President Obama heeft vorige week zelfs een veto uitgesproken over een unaniem door het Congres aangenomen wet, die het aanklagen van Saudi Arabië door familieleden van 9/11 slachtoffers mogelijk had moeten maken.

 Lees meer...   (26 reacties)

Bundeswehr geeft info dat in 67 kazernes islamitische asielzoekers zijn opgevangen – Migranten in 1 kazerne slechts door een provisorisch hek gescheiden van munitie opslagplaats – Vooral bij AZC’s steeds vaker kleine terreuraanslagen op rijdende auto’s, afgelopen nacht gezin met kleine kinderen levensgevaarlijk gewond

 

Duizenden van hen zijn inderdaad ISIS strijders, wachtende op het bevel om massaal terreuraanslagen op de Europese bevolking te gaan plegen.

Volgens de voormalige hoofdredacteur van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, auteur en onderzoeksjournalist Udo Ulfkotte, heeft hij uit zeer betrouwbare bron vernomen dat de Europese Unie Hongarije heeft bevolen om welbewust bewapende ISIS terroristen naar Duitsland door te sturen. Als Boedapest niet zou gehoorzamen, dan zou Hongarije door zware sancties worden getroffen, zo dreigden de globalisten in Brussel.

 

Lees meer...   (25 reacties)


De media presenteren ons vandaag vreselijke beelden van een vernietigd hulpkonvooi in Aleppo, waar ‘Syrië of Rusland’ verantwoordelijk voor zou zijn. Bij een nadere beschouwing van de ongemanipuleerde beelden van de aanval is echter de zeer typerende explosie van een Hellfire raket te zien (foto), de standaard bewapening van Amerikaanse drones. Rusland heeft weliswaar vergelijkbare raketten, maar die dragen een ander soort munitie met zich mee, en vertonen een geheel ander explosiepatroon. Met andere woorden: de Amerikanen lijken er inderdaad op uit om met even valse als schaamteloze ‘false flag’ aanvallen zoals deze een militaire confrontatie met Rusland uit te lokken, mogelijk om de verkiezingen in november op te kunnen schorten.

 

Lees meer...   (26 reacties)

NAVO steunt imperialistische veroveringsoorlog van Turkse moslimdictator Erdogan


Van deze aanklacht is geen woord overdreven, want de feiten in Syrië spreken voor zich.

Europese politici willen er nog steeds niet van weten, zelfs niet nu minister van Defensie Fikri Isik het openlijk heeft toegegeven: Turkije vecht niet tegen ISIS, noch tegen andere terreurgroepen, maar steunt het Free Syrian Army, dat president Assad omver wil werpen. Door dit feit totaal te negeren steunt de NAVO, en daarmee ook Nederland, niet alleen de Turkse uitroeiingsoorlog tegen de Koerden, maar beschermt het zelfs ISIS en Al-Qaeda. De afgelopen jaren werd ons wijsgemaakt dat Nederlandse F-16’s bombardementen uitvoerden op ISIS, maar ook daar kan nu dus een heel groot vraagteken bij worden gezet.

 


Lees meer...   (30 reacties)

Obama zegt in toespraak dat ook Amerika vrijheid en soevereiniteit moet overhandigen aan VN – In Amerika wordt al 80% van alle telefoongesprekken opgenomen en opgeslagen


Infowars kopman Alex Jones spreekt over de komst van een ‘Beest-systeem... als je geen christen bent, zou je het alleen al hierom bijna worden.’

Nu het verzet van de bevolking in Europa en Amerika tegen hen toeneemt, maken de anti-democratische globalisten in Washington en Brussel haast met hun plannen voor een grenzen- en cultuurloze, en vooral totaal gecontroleerde samenleving. De voormalige technische directeur van de NSA, klokkenluider William Binney, waarschuwde gisteren dat de elektronische ‘bewaking’ van de burgers nog verder zal worden uitgebouwd, niet alleen in de VS, maar over de hele wereld. Dat zou betekenen dat ook wij op dit moment de laatste jaren met nog enige zelfbeschikkingsrecht en vrijheid van meningsuiting beleven. President Obama zei het al in zijn laatste VN toespraak: Zelfs de VS zal zijn vrijheid en soevereiniteit moeten opgeven.

 


Lees meer...   (51 reacties)

‘October Surprise in VS de maak: Confrontatie met Rusland in Syrië, en/of massaal binnenlands geweld


Nadat eergisteren in een buitenwijk van Charlotte een bewapende zwarte man werd doodgeschoten door een zwarte agent, brak de hel los. Grote groepen zwarten trokken al plunderend, vernielend en schietend door de straten, waarbij één omstander levensgevaarlijk gewond raakte. De noodtoestand werd uitgeroepen en de Nationale Garde werd ingeschakeld. De rellen volgden direct op berichten dat de regering Obama en het kamp Clinton van plan zouden zijn om de komende weken doelbewust grote chaos in de VS te creëren, waarvan Donald Trump de schuld zal worden gegeven. Als deze tactiek niet werkt, dan zou Obama zelfs de verkiezingen begin november kunnen opschorten of annuleren.

 

Lees meer...   (45 reacties)

‘Somalië inmiddels veiliger dan Zweden’ – 19 miljoen Afrikanen willen naar Europa, wat volgens hen ‘een paradijs is waar voedsel en auto’s gratis zijn’ – Hongaarse ambassadeur: Europa moet een vesting worden, alleen zo kunnen we de bevolking nog beschermen


Smartphone opname van een meisje dat wordt aangerand door vier moslim asielzoekers, één van de vele slachtoffers van het ‘Zweedse Zomer Inferno van Seksuele Aanvallen’ (3). Rechts worden de daders gearresteerd, met op de achtergrond het huilende meisje.
Inzet: Mohamed Dane.

Het wordt zorgvuldig uit ons nieuws gehouden, omdat het een beangstigende blik werpt in hoe ook onze toekomst er over mogelijk al enkele jaren uit zal zien. Een Somalische migrant die op zijn 6e naar Zweden kwam en daar al 20 jaar woont, zegt dat de situatie in veel Zweedse steden dankzij de enorme vloedgolf asielzoekers totaal uit de hand is gelopen. ‘Het lijkt hier wel oorlog, er zijn overal wapens en drugs. In Somalië is het nu veiliger dan in Zweden.’

 


Lees meer...   (56 reacties)
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl